Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
12/10/08 21:55 Toplam 325 oyuncu 56 sunucu 970 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Takım Yorumları (Devam)
mix 0ffline, İstanbul


Turnuvayı ikinci olarak bitiren klan Digital-Sports.net ile yaptığı karşılaşmanın başlarında zor anlar yaşasa da ilk oyunu 10 – 5 galip bitirdi. İkinci oyunda Digital-Sports.net’ in sürpriz yapmasına izin vermeyen klan turnuvayı ikincilikle bitirdi. mix 0ffline gerçekten iyi bir turnuva çıkardı. Elbette AMD*team.quash takımına karşı aldıkları yenilgide rakiplerine kıyasla daha deneyimsiz olmalarının payı büyük. Bir sonraki turnuvada daha iyi bir performans sergileyeceklerini umuyoruz.

Digital-Sports.net, İstanbul


Bu turnuvada gösterdiği başarıyla Türkiye’ nin en iyi klanlarından biri olduğunu kanıtladı. Özellikle Pestilence oynadığı iyi oyunla dikkat çekti. Turnuvanın en ilginç fraglerinden birini de kendisi aldı. Görmek isteyenler Tq – Dsports maçını izleyebilirler. Takım içindeki küçük anlaşmazlıklar sebebiyle Mix Offline maçını kaybeden takım turnuvada üçüncü oldu. Takım oyununun önemini bilmelerine rağmen takımdaki bazı oyuncuların agresif tavırları ve yanlış yerlerde uygulanan rush taktikleri takımın birçok kritik maçı vermelerine sebep oldu. İleriki turnuvalara takım oyuncuları aralarındaki sorunları hallederek gelirse daha başarılı olabilirler.

feuer frei, İstanbul


Turnuvanın başında Digital-Sports.net klanına yenilerek kaybedenler grubuna düşseler de bu grupta gayet rahat ilerlediler. Özellikle Extreme Killers maçındaki performansları gerçekten bu işte kararlı olduklarını gösterdi. Ancak mix 0ffline maçında yaptıkları hatalar onların bu turnuvadan dördüncülükle ayrılmalarına neden oldu. feuer frei bir İstanbul klanı ve ellerindeki imkanları daha iyi kullanırlarsa gelecek turnuvalarda daha başarılı olabileceklerini düşünüyoruz.
Önceki: « ACON5 3. Gün Yorumu
Sayfalar: 1 2

Reklam: