Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/05/12 20:09 Toplam 38 oyuncu 40 sunucu 674 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Eskiler nerde

Kuvay-i
Korgeneral

Korgeneral
15 Mart 18:58 %0
23.11.2000 tarihinden beri buradayız aga

Sniper_Elite
Albay
Albay
17 Mart 23:37 %0
wh yuzunden ve adminlerin ilgisizliginden herkez birakti isin özü

^9Ruthless
Binbaşı
Binbaşı
23 Mart 00:04 %0
alıntı:
Gönderen: ^1RoS |kompedan
2007 ctf 5, 3 aşağı 5 yukarı halen ctf 5 te
sizlerin neyi aradığınızı anlayamadım gitti ne eskisi eskiyi bulunca ne olacak 5 teki sohbetler halen güzel oyunlar halen ctf gibi oynanıyor zaman zaman 1-2 hileci cıkıyor 2007 de yokmuydu ne istiyonuz varsayalım 2005 tekiler geldi hadi geldi ne diyeceniz ne istiyeceniz söleyin bakalım

DarK Clanını Rh - Clanı Darr Klanı Wtm Klanı BT Klanı welox,die666,b4d,newcheri,buro,anub!s vs bunun gibi oyuncular bıraktı oyunu sohbet kalite ilk çıktıgında kaynaştıgın ortam farklı oluyor ee tabi

JanDarMa_
Üsteğmen
Üsteğmen
24 Mart 00:30 %0
burdayım

^1Nihavend
Binbaşı
Binbaşı
27 Mart 00:22 %0
Bundan 2-3 sene önce buradaydım ben de 'kocaseyit' nickli kuzenim ile. Gece 11-12'den sabah 4-5'e kadar oynardık. Bi bilgisayar bozuldu, tüm neşe kaynağım kayboldu ş*******im Ne güzeldi o zamanlar be. Yukarıda bi arkadaşımız yazmış "Konuşmaktan oynayamazdık" diye. Hakikaten haklı. Çok eski sayılmasam bile o zamanlar süperdi gerçekten.

|T.S.K.|Kunuri
Korgeneral
Korgeneral
28 Mart 14:00 %0
alıntı:
Gönderen: ^^9GriKurt
ilk olarak bu siteye oturanboğa[bros arkadaşımın sayesinde üye olmuştum(yıl 2006)... onun sayesinde de bağımlı oldum.. fakat wh ların çıkması ile oynasandan ayrıldım ve farklı yerlerde oynamaya başladım... ama tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır...
tek derdim oyunu biraz unutmuş olmam Tanıdık kimse yok ya nese bakalım paslanmışmıyız
BATSIN BU DÜNYA

kardeşim bende şimdi oyunu yükliyeceğim bakalım kimler var eskilerdenim baya..

SABIR ERDEMDİR

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön