| Yazar | Konu: Komançi ve tora |
THE PRESTIGE

|  | 12 Ekim 22:36 %26 | |
|
valla gece gece canım sıkıldı,biraz uğraştım
http://img383.imageshack.us/my.php?image=btenkarka2nl5.png |
| |
|
|
 Moderatör |  | 12 Ekim 22:38 %0 | |
|
bismillah daha eve yeni adım attım bunla karşılaştım desktop yerine laptop olaymış daha doğru olabilirmiş benim =) güzel olmuş ama eline sağlık =)
Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Albay |  | 12 Ekim 22:44 %3 | |
|
Süper olmuş tora'nın gözlere bak komançi'nin saçlarda aslan yelesi gibi olmuş.
Bu arada foto onayımı yine kriterlere uygun değil diye red edersen ayrı bir hesap soracağım |
| |
THE PRESTIGE

|  | 12 Ekim 22:47 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Comanchero.
bismillah daha eve yeni adım attım bunla karşılaştım desktop yerine laptop olaymış daha doğru olabilirmiş benim =) güzel olmuş ama eline sağlık =)
eyvallah  |
| |
Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 12 Ekim 22:49 %0 | |
|
Hocam eline sağlık ya yarıldım    .Devamını bekliyorum ha 
Under cover of darkness... |
| |
 Moderatör |  | 12 Ekim 22:49 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: SS_amon goeth
Süper olmuş tora'nın gözlere bak komançi'nin saçlarda aslan yelesi gibi olmuş.
Bu arada foto onayımı yine kriterlere uygun değil diye red edersen ayrı bir hesap soracağım
o baya eski fotoğrafım ama dün gittim berbere arkalardan yaklaşık 4-5 parmak kadar kestirdim düzgün olsun diye , baya bi kısaldı nerdeyse o fotodaki kadar ^^
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Albay |  | 12 Ekim 22:51 %0 | |
|
o baya eski fotoğrafım ama dün gittim berbere arkalardan yaklaşık 4-5 parmak kadar kestirdim düzgün olsun diye , baya bi kısaldı nerdeyse o fotodaki kadar ^^
Keşke kesilenleri bana gönderseydin bende kafama ektiridim kel kaldım lan!!!! |
| |
Orgeneral

|  | 12 Ekim 22:58 %0 | |
|
tam amon yeni bir şampuan çıkmış biliyomusun? espirisinin yeri  |
| |
| Albay |  | 12 Ekim 23:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: RPG|FaRaMiR
tam amon yeni bir şampuan çıkmış biliyomusun? espirisinin yeri
K.ıça sürülüp kafada çıkartan şampuan ise onu geç bir halta yaramaz  |
| |
Orgeneral

|  | 12 Ekim 23:06 %0 | |
|
ahahahahha denedinmi hocam ya  |
| |
. |
| Albay |  | 12 Ekim 23:08 %0 | |
|
| Vizontelenin anlattığı zamanlarda yaşasaydım kesin denerdim ne yalan söyleyeyim. |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ekim 23:10 %3 | |
|
| çok klişe ama medeni cesaretinden ötürü seni kutluyorum. |
| |
Orgeneral

|  | 12 Ekim 23:14 %0 | |
|
   |
| |
fakirdik

|  | 12 Ekim 23:15 %0 | |
|
keşke bi örnek de sen sunabilseydin eleştirmek yerine.
alıntı: Gönderen: erkin58
çok klişe ama medeni cesaretinden ötürü seni kutluyorum.
|
| |
THE PRESTIGE

|  | 12 Ekim 23:27 %21 | |
|
alıntı: Gönderen: erkin58
çok klişe ama medeni cesaretinden ötürü seni kutluyorum.
bu da sana
http://img241.imageshack.us/my.php?image=erknuq4.png |
| |
| Orgeneral |  | 12 Ekim 23:27 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Türkiş_kilır
valla gece gece canım sıkıldı,biraz uğraştım
http://img383.imageshack.us/my.php?image=btenkarka2nl5.png
Şükrü den bekliyorum yazıyı şu an. Güzel yapmışsın Türkiş_kilır.
The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas |
| |
Orgeneral

|  | 12 Ekim 23:31 %0 | |
|
Hocam yarıldım ya valla bugün hiç bukadar gülmedim.Ahahahahahha erkin azuahhahahaha
bu da sana
http://img241.imageshack.us/my.php?image=erknuq4.png
|
| |

|  | 12 Ekim 23:36 %0 | |
|
bu da sana
mauehauea olayı tamamen özetleyen bir çalışma
Yalnız Forum/18 ahalisinde ortadaki eleman biraz artist bir tip olmuş. Sağ üstteki eleman kafadan oluşmakta ve ortada birisi haç çıkarmış (M4rliyn). Alt ortaki ise çok ezique çıkmış. Sanırım corvex o. Sağ üstteki elemanın tipi biraz kayık, Ex sanırım o. Sol alt köşede ise birisi alttakinin ensesine şaplağı çakıyor sanki. O da otafuku vs zarekc olabilir.
Aslında çok potansiyeli olan bir konu olmuş. Herkes anlatmak istediğini paint'te çiziktirip ortaya dökebilir. Eminim yarıcı şeyler de çıkacaktır.
|
| |
 Moderatör |  | 12 Ekim 23:41 %0 | |
|
bu da sana
azauheuhau yarıldığımın resmidir ( tam oturdu lan yerine söz )
|
| |
THE PRESTIGE

|  | 12 Ekim 23:46 (12/10, 23:50) %0 | |
|
azauheuhau yarıldığımın resmidir ( tam oturdu lan yerine söz )
alıntı: Gönderen: Tora
Yalnız Forum/18 ahalisinde ortadaki eleman biraz artist bir tip olmuş. Sağ üstteki eleman kafadan oluşmakta ve ortada birisi haç çıkarmış (M4rliyn). Alt ortaki ise çok ezique çıkmış. Sanırım corvex o. Sağ üstteki elemanın tipi biraz kayık, Ex sanırım o. Sol alt köşede ise birisi alttakinin ensesine şaplağı çakıyor sanki. O da otafuku vs zarekc olabilir.
Aslında çok potansiyeli olan bir konu olmuş. Herkes anlatmak istediğini paint'te çiziktirip ortaya dökebilir. Eminim yarıcı şeyler de çıkacaktır.
eyvallah sağolun artılarınız eksik olmasın öhöm  |
| |
THE PRESTIGE

|  | 12 Ekim 23:47 %0 | |
|
yalnız bu açıklamaya yarıldımm haehea |
| |
Orgeneral

|  | 12 Ekim 23:48 %0 | |
|
ya bu türkisdan korkulur ya  bana çizmese bari böyle şeyler.Hala gülüyorum erkine ya valla nasılda oturtmuş resmi   |
| |
fakirdik

|  | 12 Ekim 23:53 %0 | |
|
bunu okuduktan sonra böyle devasa bir tablo bekliyordum
 |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ekim 23:57 (12/10, 23:57) %3 | |
|
restine rest
http://img361.imageshack.us/my.php?image=erkn58xi3.png |
| |
fakirdik

|  | 12 Ekim 23:58 %0 | |
|
| komançeroyu çizmeye başladım bir anlık gaz ile |