Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 19:47 Toplam 246 oyuncu 48 sunucu 1080 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Türk genci

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

11 Ekim 23:53 %17
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK !!

hatırlatmak istedim...

Xasthur
THE PRESTIGE

11 Ekim 23:55 %0
Biz korumazsak kim korucakki zaten

ieL
fakirdik

11 Ekim 23:58 %0
alıntı:
Gönderen: Türkiş_kilır
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Mustafa Kemal ATATÜRK !!
hatırlatmak istedim...

bu yazıyı kopyala,
sonra orduya , jandarmaya , adalet orgutlerine ozellikle ve ozellikle de polislere gonder.

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

11 Ekim 23:59 %0
alıntı:
Gönderen: Xasthur
Biz korumazsak kim korucakki zaten

biz gerçekten korumuyoruz..asker ve polis koruyor...Adamlar İstanbul'da toplanıyor terör estiriyor..Hani halk? hani Türk milleti? yok yok çevik kuvvet var ondan.

Xasthur
THE PRESTIGE

12 Ekim 00:01 %0
alıntı:
Gönderen: Türkiş_kilır

biz gerçekten korumuyoruz..asker ve polis koruyor...Adamlar İstanbul'da toplanıyor terör estiriyor..Hani halk? hani Türk milleti? yok yok çevik kuvvet var ondan.

Gelsinler onlar alsancak kordon da yapsınlar olaylarını yiyosa
Daha önceden olduğu gibi yine meydan dayağı yerler

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

12 Ekim 00:05 %0
alıntı:
Gönderen: Xasthur

Gelsinler onlar alsancak kordon da yapsınlar olaylarını yiyosa
Daha önceden olduğu gibi yine meydan dayağı yerler

zaten burada yapamıyorlar öyle eylem..Biliyorlar dayak yiyeceklerini.Ama yapmadılar da değil tabi..
ülkenin heryanında yapıyorlar, bizim millet devletten bekliyor herşeyi

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

12 Ekim 00:09 %0
Onların istedikleride bu beyler.Çok iyi anlıyorum sizi ama çözüm bu değil.Bırakın havlayıp dursunlar.

Never say never...

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

12 Ekim 00:10 %0
Kendi yazdığıma hemen karşı çıkıyım ben .Havlayan ite bi taş atmak gerekiyo bazen.

Never say never...

erkin58
Oyuncu
12 Ekim 00:33 %0
"Şiddetle hiçbir yere varılamaz. Varıldığı görülmemiştir. Varıldığı sanılmıştır."
erkin58

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

12 Ekim 00:41 %0
Nazileri ele alalım.Şiddetle yahudileri temizlediler.Hani nerde almanyada yahudiler?Adamlar dünyanın öbür ucunda yaşıyolar be.Katılıyorum şiddetin olmaması gerektiğine.Ama öyle bir çözerki sorunları aklın durur

Under cover of darkness...

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

12 Ekim 00:43 (12/10, 00:44) %0
ya of modada demlendik arkadaşlarlada pardon beyler fikirlerimi toplayamıorum Edit yeni aklıma geldi ya az kalsın sory yazıyodum pöf

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

12 Ekim 01:00 %0
Atatürk'ün dediklerini okuyun en üstte..Gerekirse şiddet...

^3|PnS|^4tankER
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

12 Ekim 01:13 %0
Bir ülkenin geleceği o ülkenin insanlarının göreceği eğitime bağlıdır.

M.Kemal ATATÜRK.

--

<<<NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE>>> M.K.ATATÜRK

Agresive
Yarbay
Yarbay
12 Ekim 10:53 %0
'Bütün ümidim gençliktedir'

M.K.ATATÜRK

Ahmedi medi tilki kuyruklu kedi bir fare tutmuş yalamadan yutmuş.

SS_amon goeth
Albay
Albay
12 Ekim 11:58 %0
alıntı:
Gönderen: Agresive
'Bütün ümidim gençliktedir'
M.K.ATATÜRK
Ahmedi medi tilki kuyruklu kedi bir fare tutmuş yalamadan yutmuş.

Gençlik,gençlikten çıktı. Varsa yoksa karı kız ve para. Bazı gençlerimize şu ikisini versen kendilerinden bile vazgeçerler. Nerden mi biliyorum? Bir tanesi çok milliyetçi bir arkadaşım vardı misyonerlere uydu yahudi oldu şu an cebinden parası eksik olmuyor. Diğeri ise buradan kaçmak için binbir çaba sarfediyor.
Gelin birlik olalım ülkeyi kurtaralım desek hemen işleri çıkıyor.
İşte benimde gördüğüm ve görmek istemediğim Türk gençliği.
Anasına,babasına,bayrağına,vatanına,dinine sevgisi azalmış ve gelenekler çöpe atılmış. Daha ne sıralayalım ?

Erik*
Oyuncu
12 Ekim 13:32 %0
alıntı:
Gönderen: erkin58
"Şiddetle hiçbir yere varılamaz. Varıldığı görülmemiştir. Varıldığı sanılmıştır."
erkin58

sen git bu yazıyı kürtlere göster... bu ülkede şiddeti, faşizmi uygulayan türkler değil kürtlerdir... türkler hiç bir zaman eylem yapmazlar kürtler bizden değildir diye ama kürtler biz türk değiliz diye eylem yaparlar... türkler dağa cıkmamıstır kürtleri def etmek için kürtler dağa cıkmıstır askeri öldürmek için... vb. olaylar... yani sabır taşmak üzere balıkesirde, adanada gördük halkı... az daha devam etsinler şiddetin alasın görecekler bizden...

Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde...
"Mevlana"

Erik*
Oyuncu
12 Ekim 13:35 %0
alıntı:
Gönderen: RPG|FaRaMiR
Onların istedikleride bu beyler.Çok iyi anlıyorum sizi ama çözüm bu değil.Bırakın havlayıp dursunlar.
Never say never...

bırakalım öylemi?? bu mesajla birlikte 4 mesaj yazmıssın 3 tanesinde gülme ifadesi var... bu konu ciddi bir konu dostum... eğer zamanında havlayıp dursunlar deseydik suan senin yasadıgın topraklar 100 yıldan beri düşman işgalindeydi... yılanın başını küçükken ezeceksin diyecegim ama bunlar küçüklükten cıktılar.. bunu bende kabul ediyorum artık her ilde hainler cogaliyor... ama yinede ezecegimiz gün akındır hainleri...

Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde...
"Mevlana"

kolonyağ
fakirdik

12 Ekim 13:38 %0
bu ülke için elele

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

12 Ekim 13:46 %0
Celallenme.Alkollüydüm ve hatamı hemen düzelttim dikkat edersen.Evet susmamalıyız ama böyle forumlarda delikanlılık yapmıcaksın.Sen hiç bir teröriste ölmek pahasına evet ben Türküm ve bununla gurur duyuyorum dedinmi?Klavyeyle eylem olmaz.Havlayıp dursunlar derkende demek istediğimi eksik anlattığım için geri adım attım.Ama sözümün arkasındayım.Buyur açıklıyım.Bu Adamların amacı dünyaya seslerini duyurmak.Sen gidip öldürürsen bir eylem sırasında 10,15 tanesini.Dünya medyası Türkler ırkçılık yapıyor diye flash geçer.Nazi olayları Türkiyede başladı derler.Ozaman onların adı freedomfighter bizimkide barbarian kalır.Biraz medya takip et.Senin gibi ateşli vatandaşlarımızı anlıyorum.Ama senin kişisel kinin bir ulusun haketmediği şeyler duymasına neden oluyorsa burda sana dur derim arkadaş.Siyasi görüşün ne olursa olsun bu ülkede kaos olmamalı!Ben çocuğumun doğuştan borçlu doğmasını istemiyorum.Kaos demek güvensizlik demek,güvensizlik demek yatırımsızlık demek,yatırımsızlık demek dış borç demek.Benim çocuğumun tek borcu bu vatana can borcu olsun başka bişey değil...

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

12 Ekim 15:31 %0
alıntı:
Celallenme.Alkollüydüm ve hatamı hemen düzelttim dikkat edersen.Evet susmamalıyız ama böyle forumlarda delikanlılık yapmıcaksın.Sen hiç bir teröriste ölmek pahasına evet ben Türküm ve bununla gurur duyuyorum dedinmi?Klavyeyle eylem olmaz.Havlayıp dursunlar derkende demek istediğimi eksik anlattığım için geri adım attım.Ama sözümün arkasındayım.Buyur açıklıyım.Bu Adamların amacı dünyaya seslerini duyurmak.Sen gidip öldürürsen bir eylem sırasında 10,15 tanesini.Dünya medyası Türkler ırkçılık yapıyor diye flash geçer.Nazi olayları Türkiyede başladı derler.Ozaman onların adı freedomfighter bizimkide barbarian kalır.Biraz medya takip et.Senin gibi ateşli vatandaşlarımızı anlıyorum.Ama senin kişisel kinin bir ulusun haketmediği şeyler duymasına neden oluyorsa burda sana dur derim arkadaş.Siyasi görüşün ne olursa olsun bu ülkede kaos olmamalı!Ben çocuğumun doğuştan borçlu doğmasını istemiyorum.Kaos demek güvensizlik demek,güvensizlik demek yatırımsızlık demek,yatırımsızlık demek dış borç demek.Benim çocuğumun tek borcu bu vatana can borcu olsun başka bişey değil...

dünya üzerinde P.k.k nın adı Zaten Freedomfighter !!! Biz zaten Barbarız..bizi dünya efendi mi sanıyor..Madem efendi sanmıyorlar bizde efendi olmayalım..Kim Türkler barbar değildir diyor?? bana örnek ver...
Dünya gözünde barbarızz...Barbarsak barbarlığı yapalım değil mi?
ayrıca dünya benim hakkımda ne düşünürse düşünsün ben kendimi bildikten sonra gerisini sallarım..İster dünya beni Prens olarak görsün isterse Barbar..BANANE??

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

12 Ekim 15:44 %0
Ben şuan yabancı bir üniversitede okuyorum.Ve tüm çevrem avrupalı insanlarla dolu.Kimse bana barbar demiyolar hatta türk kültürüyle ilgili sürekli soru soruyolar.Geçen yaz bir yabancı tatil köyünde tatil yaptım.Sadece 10 aile türktü gerisi yabancı.Herkez Türkleri seviyodu ve bizle arkadaş olmaya çalışıyolardı.Kimse parmağıyla gösterip barbar demiyodu.Ama sen çık o tatil köyünde kürt olduğu için birinin ağzını yüzünü kır ne diyolar bakalım sana gör.Sizi kandırıyolar aklınıza türkleri sevmiyolar,türkleri barbar olarak görüyolar diye şeyler sokuyolar.Yaw ispanyada bile elturco felan diye türk hayranı ispanyol vatandaşlar var.Türkleri sevmezse bir rus kadınlar(bizimkiler bazen şanslarını fazla zorluyo) birde almanlar (işçi olarak gidenlerin hatalarından dolayı) sevmez.Türk ulusu saygı duyulan ve sevilen bir ulustur.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

12 Ekim 15:44 %0
Ha diyosanki Türkün türkten başka dostu yok,bu bakış açısıyla bakıyorum ben ozaman yanlızlıga mahkumsundur.

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

12 Ekim 15:49 (12/10, 15:50) %0
alıntı:
Ben şuan yabancı bir üniversitede okuyorum.Ve tüm çevrem avrupalı insanlarla dolu.Kimse bana barbar demiyolar hatta türk kültürüyle ilgili sürekli soru soruyolar.Geçen yaz bir yabancı tatil köyünde tatil yaptım.Sadece 10 aile türktü gerisi yabancı.Herkez Türkleri seviyodu ve bizle arkadaş olmaya çalışıyolardı.Kimse parmağıyla gösterip barbar demiyodu.Ama sen çık o tatil köyünde kürt olduğu için birinin ağzını yüzünü kır ne diyolar bakalım sana gör.Sizi kandırıyolar aklınıza türkleri sevmiyolar,türkleri barbar olarak görüyolar diye şeyler sokuyolar.Yaw ispanyada bile elturco felan diye türk hayranı ispanyol vatandaşlar var.Türkleri sevmezse bir rus kadınlar(bizimkiler bazen şanslarını fazla zorluyo) birde almanlar (işçi olarak gidenlerin hatalarından dolayı) sevmez.Türk ulusu saygı duyulan ve sevilen bir ulustur.

yabancı dediğin üniversite İstanbul'da değil mi?Ayrıca Merak etme, korktukları için sana yumuşak davranıyorlardır...Kimse Senin yanında sana barbar diyecek değil..Kürtlerde öyle yanındayken sana kardeş ayağı çeker slm verir..Fakat kankalarıyla dolaşırken sana birden düşman kesilir..sen daha işi çözememişsin

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

12 Ekim 15:50 %0
alıntı:
Ha diyosanki Türkün türkten başka dostu yok,bu bakış açısıyla bakıyorum ben ozaman yanlızlıga mahkumsundur.

150,000,000 Türk'ün arasında kendini yalnız mı hissettin?

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

12 Ekim 16:05 %0
Öncelikle üniversitem özel üni İstanbulda ve burslu okuyorum.Normalde avrupada okuyacaktım ama neden İstanbul dururken başka bir yere gitme ihtiyacı duyuyumki diyerekten geldim buraya.Korkmaları meselesine gelince alman ve rush bayların nekadar kaslı ve iri olabileceğini pek bilmiyosun galiba .Orda azınlıkta olan bizdik ve korkacaklarını hiç sanmıyorum.150 milyon türkün arasında kendini yalnızmı hissettin sorusuna gelirsek evet.Ama ben herzaman yanlızdım ve halada yanlızım.Çevremde okadar çok insan var ki.Ama ben özümde yanlız olduğumu biliyorum.Ama bir çok ülke benim ülkeme dost olarak bakacakken neden sadece ırktaşım olanlarla yetiniyimki.Adam safkan türktür orta asyadan gelmiştir oğuz kağanın 12324129329329. torunudur.Ama insan değildir.Ozaman onun bir anlamı olmaz.Sen dostlarını seçerken diyarbakırlı,madridli,istanbullu diyemi seçiyosun yoksa güvenebileceğin biri olduğu için ve insan olduğu içinmi seçiyosun?Senle forumda birçok geyiğe takıldım türkish ve anladığım kadarıyla sende biraz yanlızsın be dostum...

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön