hd yayın izleyebilmek icin bu kartı aldım.pc ime ilk defa tv kartı taktıgım icin hemde dijital olunca isler bayagı bir karıstı.dijital uydular ve bu kart hakkında almadan once biraz arastırma yapmıstım ama ne kadar arastırsanızda bu konular hakkında deneyiminiz olmayınca sudan cıkmıs balıga donuveriyorsunuz.kartı sorunsuzca pc ye tanıttım esas secenekler bundan sonra karsıma cıkmaya basladı.tv yi seyredebilmek icin hangi programı kullanacagım mesela.bayagı bir denemeden sonra sadece prgdvb de goruntu almayı basarabildim.dvbwiever dan bir turlu goruntu alamadım.bir suru forum dolastım okuduklarımdan sonra kafam kazan gibi oldu.soyle net bir bilgi veren site bulamadım.
mesela prison break dizisini uydudan seyredebilirmiyim)catıda 3 tane canak var turksat,hotbird vede bir tanede digiturk yayınları icin)
hd yayınlar icin hangi codecleri kurnalıyım ve bu codekleri kurmanın bir sırası varmı.
hd yayınları nasıl izleyebilirim.cogunu ucretli oldugunu biliyorum ama ucretsiz olanlarda varmıs.olmadı d smart uydu alıcım var onun ilave aparatını alarak pc ye takacagım.
birde tabii kumanda sorunu var onuda calıstıramadım.
daha bir cok sorum olabilir.ozeldende mesaj atabilir deneyimi olan arkadaslar .ozellikle hd yayın konusunda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
ücretsiz olan bir hd yayın artık yok hd suisse vardı o da şifreliye geçti.turkeyforuma bir bak onlar hd işinde bence çok iyiler çok araştırma yapıyorlar