|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Istifa... | zelzele

|  | 07 Ekim 22:20 %0 | |
| http://vidomido.superonline.com/video/2008/10/07/10660.html
Gitmesi gereken gerçekten gitti mi?Teknik heyette mi sorun,yoksa takımın yönetici ekibinde mi?
Yolun açık olsun hocam.Biz bildik senin değerini.Geldiğin ilk gün nasıl bir sevinçle karşılıyorsam bu günde o derece hüzünle uğurluyorum.
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam.
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way
| | | |
| fakirdik

|  | 07 Ekim 22:55 %0 | |
| | 40 yıllık sütçüyüm böyle ayar görmedim. | | | | Albay |  | 07 Ekim 23:11 %0 | |
| alıntı: Gönderen: wag
40 yıllık sütçüyüm böyle ayar görmedim.
asdasd Bjk nin hali içler acısı... Bizde bir Ski. problemi var... Bjk da ne yazık ki yönetim bir alem ..
Gerekirse Apoletlerimi Söker Atarız !
Osn e Duyuru ! | | | | Oyuncu |  | 07 Ekim 23:53 %0 | |
| | Ya yapmayın adam klasik türk halkının yumuşak karnına oynama tekniğini kullanmış, türk teknik adamın zor mücadelesiymiş hadi ordan ulan bunca zaman yaptığın bütün transferler palavra çıktı, süleyman sebanın adını ağzına almaya hakkı yok, geçen sefer de beşiktaştan, bazı ismi lazım olmayan tarikatları takım içinde yoğun yayma çabası yüzünden sktir edildiğini unutmasın kimse. | | | | Oyuncu |  | 07 Ekim 23:56 %0 | |
| | Bu arada sizin takım kadar abuk işleri fb bile yapmaz, sinan engin denen insan müsveddesi beşiktaşın antetli kağıtları ile mafyacılık oynuyor diye kovuldu, 2 sene sonra geri geldi ya bu adam ne iş yapar kovulurken ne iş yaptığı belirsizdi geldi yine aynı pozisyona. Sorun sadece başkanda değil bütün yönetim kurulunuzda, topluca gitmeleri ve bir daha kulübün kapısından alınmamaları lazım. | | | | Albay |  | 08 Ekim 14:36 %0 | |
| alıntı: Gönderen: otafuku
Bu arada sizin takım kadar abuk işleri fb bile yapmaz, sinan engin denen insan müsveddesi beşiktaşın antetli kağıtları ile mafyacılık oynuyor diye kovuldu, 2 sene sonra geri geldi ya bu adam ne iş yapar kovulurken ne iş yaptığı belirsizdi geldi yine aynı pozisyona. Sorun sadece başkanda değil bütün yönetim kurulunuzda, topluca gitmeleri ve bir daha kulübün kapısından alınmamaları lazım.
Dediklerine %100 katılıyorum ama..
Demirören 100. yılından sonra sampiyon aldıgı takımı getirdigi hale bakın...
Gelen "Bomba"(!!) Transferler hep elinde patladı... Gereksiz transferler vs vs.
Zapatosny ile sivok seric gibi 3 Halı saha topçusuna ve 1-2 yerliye 5 yıllık süreçte toplam 56 milyon 785 bin YTL ödeyecek. (Bonservis ve Yıllık olarak)
Yazık değil mi bu takıma... 55 60 trilyona Ne oyuncular alınır !
Osn e Duyuru ! | | | | Binbaşı |  | 08 Ekim 21:12 %0 | |
| | istila okudum lan.istifaymış. | | | Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 08 Ekim 21:29 %0 | |
| ya ben fenerliyim yorum yapmaya hakkım varmı  | | | | Albay |  | 09 Ekim 14:29 %0 | |
| alıntı: Gönderen: RPG|FaRaMiR
ya ben fenerliyim yorum yapmaya hakkım varmı
bende gs ne alaka ??
Osn e Duyuru ! | | | Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 09 Ekim 14:42 %0 | |
| | asıl senin ne alaka demen ALAKASIZ beyfendi.Sanamı düştü beni yargılamak.Ben arkadaşa şaka yaptım o anladı sen niye saldırıyosun. | | | . | | Albay |  | 09 Ekim 19:10 %0 | |
| alıntı: Gönderen: RPG|FaRaMiR
asıl senin ne alaka demen ALAKASIZ beyfendi.Sanamı düştü beni yargılamak.Ben arkadaşa şaka yaptım o anladı sen niye saldırıyosun.
öylemi HANFENDİ... kimseye saldırdıgım yok ,espri yaptigini anlamayacak biri var mi osn de ?? Abiler de dir simdi o zihniyet...
Ne yargılaması ??
Osn e Duyuru ! | | | | Oyuncu |  | 09 Ekim 19:21 %0 | |
| | Hakikaten adam bişey dememiş ne oluyo lan hemen | | | fakirdik

|  | 09 Ekim 19:25 %0 | |
| | fagamir nie parladı merak ettim? | | | | |
|
|
|
|
|
|