| Yazar | Konu: Galatasaray'ın rakipleri belli oldu |
CNBC-e

|  | 07 Ekim 19:01 %0 | |
|
B.GRUBU
1-BENFİCA
2-OLYMPİAKOS
3-GALATASARAY
4-HERTA BERLİN
5-METALİST KHARKİV
Oldukça zorlu bir grup. Hedef 3. lük olabilir diye düşünüyorum. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 07 Ekim 19:01 %0 | |
|
| metalci var |
| |
CNBC-e

|  | 07 Ekim 19:03 %0 | |
|
Bu ne hız ben daha topic i açarken sen mesajını yazmışsın  |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ekim 19:03 %0 | |
|
nöbet tutuyodum birisi yeni konu açsın da saldırayım diye  |
| |
_FoR_

|  | 07 Ekim 19:05 %0 | |
|
Ohh beee! adam gibi rakipler gelmiş dandik dunduk takımlar yok ne güzel 
Never Yoga,Forever Poga... |
| |
| Albay |  | 07 Ekim 19:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: enabest
Oldukça zorlu bir grup. Hedef 3. lük olabilir diye düşünüyorum.
En kötü 2.lik demek istedin heralde...
Böyle hedef 3lük gibi yorumlara çok gülüyorum...İlk 2 maçı alırsa 3. olmak ugruna 2 maçı satacak mı ?
Gerekirse Apoletlerimi Söker Atarız !
Osn e Duyuru ! |
| |
fakirdik

|  | 07 Ekim 19:27 %0 | |
|
| herta maçı berlin'deymiş, biraz olsun teskin oldum. karkiv sıkıntı verir yannız. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ekim 19:30 %0 | |
|
| çok rahat cıkarız bu gruptan 9 yada 12 puan toplarız tek kaybedıcegımız takımda benfica olur deplasman onun dışında hiç kimse yenemez zaten 3 maçıda samiyende oynuoruz sayılır |
| |
fakirdik

|  | 07 Ekim 19:30 (07/10, 19:30) %0 | |
|
| karkivle berlin maçları hariç pek tırstığım bir grup olmadı yolumuz açık olsun.. |
| |
fakirdik

|  | 07 Ekim 19:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: tomcraft
çok rahat cıkarız bu gruptan 9 yada 12 puan toplarız tek kaybedıcegımız takımda benfica olur deplasman onun dışında hiç kimse yenemez zaten 3 maçıda samiyende oynuoruz sayılır
bursa maçını seyretmedin galiba.
bi de 'lincoln ve ayhan bu takımın kalbi' diyen bi teknik direktörümüz var. tövbe estağfurullah kafası baya bi karışık. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 07 Ekim 19:41 %0 | |
|
izledim bursa maçını bi sorun yok çok fazla sakatımız var ön liberomuz yok defansa yardım edicek adamlarımızın hepsı sakat (mehmet topal-linderoth) takımın en yaratıcı oyuncusu keweel sakat,ardayı gormussundur ızlemıssen aglaya aglaya oynadı acıdan o yüzden bursa maçı benım ıcın ölçü degil.ben grup maçları bitince yine burda olucam o zaman diceksinki haklıymıssın.UEFA kupasını aldıgımız zamandan daha ıyı bi kadro var elimizde ve goruceksınız şükrü saraçoğlunda o kupayı kaldırıcaz!!
alıntı: Gönderen: wag
bursa maçını seyretmedin galiba.
bi de 'lincoln ve ayhan bu takımın kalbi' diyen bi teknik direktörümüz var. tövbe estağfurullah kafası baya bi karışık.
|
| |
| Binbaşı |  | 07 Ekim 19:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: tomcraft
izledim bursa maçını bi sorun yok çok fazla sakatımız var ön liberomuz yok defansa yardım edicek adamlarımızın hepsı sakat (mehmet topal-linderoth) takımın en yaratıcı oyuncusu keweel sakat,ardayı gormussundur ızlemıssen aglaya aglaya oynadı acıdan o yüzden bursa maçı benım ıcın ölçü degil.ben grup maçları bitince yine burda olucam o zaman diceksinki haklıymıssın.UEFA kupasını aldıgımız zamandan daha ıyı bi kadro var elimizde ve goruceksınız şükrü saraçoğlunda o kupayı kaldırıcaz!!
Agır ol bıras kupayı alcakmıs kadıkoyde gruptan cıktınıs da kaldı kupası... |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ekim 19:56 %0 | |
|
Tipik bir fenerli...
alıntı: Gönderen: archon1907
Agır ol bıras kupayı alcakmıs kadıkoyde gruptan cıktınıs da kaldı kupası...
|
| |
CNBC-e

|  | 07 Ekim 20:05 %2 | |
|
Galatasaray'ın ne yapacağı belli olmaz. Hedef 3. lük olabilir derken gs 3. lüğü hedeflesin demek istemedim.
Ama UEFA gruplarında bence ya 1. olacaksın yada 3. yoksa karşına 3. turda şamp. liginden kaza bela elenmiş bir dünya devi gelebiliyor. |
| |
_FoR_

|  | 07 Ekim 20:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: enabest
Galatasaray'ın ne yapacağı belli olmaz. Hedef 3. lük olabilir derken gs 3. lüğü hedeflesin demek istemedim.
Ama UEFA gruplarında bence ya 1. olacaksın yada 3. yoksa karşına 3. turda şamp. liginden kaza bela elenmiş bir dünya devi gelebiliyor.
Kesinlikle katılıyorum 3. olmak 2. likten daha avantajlı
Never Yoga,Forever Poga... |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ekim 20:58 %0 | |
|
en fazla 4. olurlar... sıralamaşöyle;
1. benfica
2. olympiakos
3. metalist
4. gs
5. hertha berlin
(4. ile 5. değişebilir..)
Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde...
"Mevlana"
|
| |
 Orgeneral
Noble Gases

|  | 07 Ekim 21:18 %3 | |
|
bullshit
alıntı: Gönderen: ^9Er^6!^9k*
1. benfica
2. olympiakos
3. metalist
4. gs
5. hertha berlin
"Mevlana"
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ekim 00:15 (08/10, 00:16) %0 | |
|
Arkadaş beşiktaşlı galiba 4 tane salladılar ya bjk ye..takımmı lan metalist..Alayına gideriz lem 1. oluruz bak gör..
Cimbombom aşkıyla öğrendim sevmeyii...Seveyim uğruna ölmeyeni..
alıntı: Gönderen: ^9Er^6!^9k*
1. benfica
2. olympiakos
3. metalist
4. gs
5. hertha berlin
"Mevlana"
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ekim 08:59 %0 | |
|
ne fenerli ne bjkli trabzonsporluyum... inş. gs gruplardan cıkmayı başarr fener veya bjk olsa samimi söylüyorum istemezdim ama gs cıksın... tabi cıkabilirse benim görüşüm yukarda belirttiğim gibi....
"Mevlana"
|
| |
| Albay |  | 08 Ekim 14:26 (08/10, 14:27) %0 | |
|
Az laf çok is beyler... 14 15 sakatı olan baska bir TSL takımı söyleyin bana ???
Ne oldu kurudunuz kaldınız ?
Skibbe t.direktör(cülük oynuyor) yerine futbol u gerçek manada bilen biri olsa su durumdaki sözde büyükleri bu kadro paramparça yapar...
Hele o tipik fenerbahçeli arkadas =) Sükrü Saraçoğlu'nda o durumda feneri Kayseri yerine Kewell li Lincoln lü Arda lı Baras lu (say say bitmiyor xD) Gs yakalasaydi inan bana Suraya çikip Fb e hakkında msj yazacak yüzün olmazdı ..
Gerekirse Apoletlerimi Söker Atarız !
Osn e Duyuru ! |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ekim 15:29 %0 | |
|
| abi metalci diye takım mı olur |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ekim 15:50 %0 | |
|
| Galatasarayın suan sadece defansif orta saha sorunu var mehmet topal 'ın 1 ay sakat olması sıkıntı yaratıyor orta sahada arkasına atılan direk toplar defansla karsı karsıya bırakıyor defansiv orta sahalar iyilesene kadar biraz zorlanır galatasaray yanlız iyilestikten ve mac kondisyonunu tamamladıktan sonra ozaman iste durdurulması zor olur forvet hattında suan icin bir sorun yok sadece 1 2 sakatlık can sıkıyor kritik bölgedeki |
| |
| Binbaşı |  | 08 Ekim 21:11 %0 | |
|
| oha çok kazık gruba gelmiş.hayatta çıkamaz. |
| |
shot em up

|  | 09 Ekim 19:41 %0 | |
|
3.cü bile olsa iyidir 
Shot Em up |
| |
| Binbaşı |  | 09 Ekim 19:51 %0 | |
|
Gönderen: Free|JonTurk
Az laf çok is beyler... 14 15 sakatı olan baska bir TSL takımı söyleyin bana ???
Ne oldu kurudunuz kaldınız ?
Skibbe t.direktör(cülük oynuyor) yerine futbol u gerçek manada bilen biri olsa su durumdaki sözde büyükleri bu kadro paramparça yapar...
Hele o tipik fenerbahçeli arkadas =) Sükrü Saraçoğlu'nda o durumda feneri Kayseri yerine Kewell li Lincoln lü Arda lı Baras lu (say say bitmiyor xD) Gs yakalasaydi inan bana Suraya çikip Fb e hakkında msj yazacak yüzün olmazdı ..
hiç birsey olmazdı rahat ol arkadasım..onlar bızı bı ara basket potası yapacaktı. jhonson sagolsun... fener in antibiyotiği galatasaraydır...unutma |
| |
| |