| Yazar | Konu: Forum ss |
fakirdik

|  | 10 Ekim 12:20 %0 | |
|
mr. toraman a özelden küfrettim cevap bile yazamadı
alıntı: Gönderen: kolonyağ
tabi küfür değil. küfür olsa toraman, engin küfür bilgisinden dolayı sansürlemişti çoktan.
dip not: hala uykusuzum
|
| |
|
|
THE PRESTIGE

|  | 10 Ekim 12:33 %0 | |
|
tabi küfür değil. küfür olsa toraman, engin küfür bilgisinden dolayı sansürlemişti çoktan.
dip not: hala uykusuzum
Tora da küfür ediyor muuuu?? yok artıkk..o bir mod !!! insan değil  |
| |
THE PRESTIGE

|  | 11 Ekim 19:21 (11/10, 19:21) %0 | |
|
TORA hakkında
sozluk.sourtimes.org 'dan alıntıdır"
# nesil yeni sozluk yazar adayi. (bkz: x nesil yeni sozluk yazari)
oynasana.com bi$eyi, henuz girmesi gereken entrylerin birini bile girmemi$ caylak ki$i. far cry yuzunden birbirimize girdigimiz, icq'da gece badisi.
# tatli muhabbeti olan hardware insani.
# yarın saat 14:00 gibi bilgisayarımı götüreceğim bay vikvik. yarın tüm hünerlerini kapıp kendime bir bilgisayar tükkanı açıcağım.
# bilgisayarimi toplamak uzeriyim. 1.sinde oldugu gibi 2.sindede alcagim parcalara ba$ etken olan kisi.kesinlikle atip tutmurayan bir suser cunku bizzat kendi denidigi parcalara insanlara tavsiye eder.herhangibi bir donanim urunu almadan once gonul rahatligi ile basini agritabilceginiz ki$i.
# an itibari ile katli vaciptir. insan bu kadar mı dombili olur ya. taocu kardeşim bu adam. neymiş sabah 5-6 ya kadar oyun oynayacakmış saat 4 gibi gidecekmişmişim. vallahi gidicem kapısına hektorda hektor diye anırıcam zaten tipi aynen hektor (tora ya mı bilmiyorum) öyledir herhalde dombili  
# bir pearl jam misyoneri olarak kendini arşiv aktarımına adayan ve şahsımı bundan bir hayli faydalandıran insan. sözlük başvuruları açıldığında telefona sarılıp bana haber veren kişidir aynı zamanda bu.(kesinlikle Tora)
# pearl jam haber merkezim, sözlüğe de hoşgelmiş sefalar getirmiş pek bir muhterem jammer.
# lüle lüle saçlarını askere giderken kestirmiş ve bir daha uzatmayacak insan. ayrıca çok yardımsever insan. şeker çocuk
# cicegi burnunda asker adayi, pearl jam muptelasi ki$i.insanlara forumlarda tavsiye etmemesi gereken $eyleri inadina tavsiye eden badi ce$idi. arkada$inin cani cok yandi yetmiyor mu tora bey? kendisinin bilimum $irketle anla$masi oldugunu du$unmekteyim, $imdi soylemeyeyim reklam olmasin.
Valla doğru mu bilmem bayaa yazı var hakkında.. |
| |
fakirdik

|  | 11 Ekim 19:39 %0 | |
|
| birçoğu arkadaşı muhtemelen |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ekim 22:52 %0 | |
|
Forum 7 nin derdi yetmedi tora abimize
bakın işi genişletmiş : http://ekim03.kucukresim.com/uploads/wtrhedd863c.jpg
Hayvanlikyapmaninduzeyiolmaz. |
| |

|  | 11 Ekim 23:27 %0 | |
|
Sözlükteki tora da bendim fakat bir tanım sırasında mal yakıştırmasını kullanınca uçuruldum 
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
fakirdik

|  | 13 Ekim 08:31 %0 | |
|
servis aracı ha.
alıntı: Gönderen: Wotorhead
Forum 7 nin derdi yetmedi tora abimize
bakın işi genişletmiş : http://ekim03.kucukresim.com/uploads/wtrhedd863c.jpg
Hayvanlikyapmaninduzeyiolmaz.
|
| |
fakirdik

|  | 13 Ekim 08:52 %2 | |
|
banlanmak nası bi duyguymuş tora efendi...
alıntı: Gönderen: Tora
Sözlükteki tora da bendim fakat bir tanım sırasında mal yakıştırmasını kullanınca uçuruldum
|
| |
fakirdik

|  | 13 Ekim 09:12 %2 | |
|
Merhaba ben tora.
Kolonyağ'ın ismiyle yazıyorum admin değilmiyim sonuçta istediğim adamın nickinden yazarım. Exmaniax'dan hoşlanıyorum bunu kendi kullanıcı adımla yazamadığım için buradan yazıyorum corvide çok pm çekiyor oda karşı bana boş değil biliyorum. Bütün fakirdikle çıkmak istiyorum açıkçası
Bu arada bir anket düzenlicem hala düzenlemedim kolonyağ çok kızgın o benle çıkmaz biliyorum. Komançero yeri gelmişken sürekli yanlış banladığın adamların banlarını kaldırıyorum az dikkat et hacı. öptüm sizi. |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ekim 11:50 %0 | |
|
aksdsşfas hç glesm yoktu yarıldım
Merhaba ben tora.
Kolonyağ'ın ismiyle yazıyorum admin değilmiyim sonuçta istediğim adamın nickinden yazarım. Exmaniax'dan hoşlanıyorum bunu kendi kullanıcı adımla yazamadığım için buradan yazıyorum corvide çok pm çekiyor oda karşı bana boş değil biliyorum. Bütün fakirdikle çıkmak istiyorum açıkçası
Bu arada bir anket düzenlicem hala düzenlemedim kolonyağ çok kızgın o benle çıkmaz biliyorum. Komançero yeri gelmişken sürekli yanlış banladığın adamların banlarını kaldırıyorum az dikkat et hacı. öptüm sizi.
|
| |
. |
 Moderatör |  | 13 Ekim 11:55 %0 | |
|
Merhaba ben tora.
Bu arada bir anket düzenlicem hala düzenlemedim kolonyağ çok kızgın o benle çıkmaz biliyorum. Komançero yeri gelmişken sürekli yanlış banladığın adamların banlarını kaldırıyorum az dikkat et hacı. öptüm sizi.
sana attığım bütün banlar doğru ve yerindeydi boşuna çırpınma :hıh
Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
fakirdik

|  | 13 Ekim 14:18 %0 | |
|
kaç ban attın lan bana
alıntı: Gönderen: Comanchero.
sana attığım bütün banlar doğru ve yerindeydi boşuna çırpınma :hıh
Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
|
| |
Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 13 Ekim 18:50 %0 | |
|
neler kaçırmışım ben ya 
Under cover of darkness... |
| |
| Binbaşı |  | 13 Ekim 19:05 %0 | |
|
neden beni otafukuyla karıştırıyolar. tanrının bir lanetimi yoksa.
ex bile karıştırıo ne günahım var benim.
eski nikin ordakal otafukuya benzediği için olabilir mi ? |
| |
fakirdik

|  | 13 Ekim 22:24 %0 | |
|
| olabilir tabi. |
| |
| Orgeneral |  | 19 Ekim 17:25 %0 | |
|
OOO savaş çıktı 
The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas |
| |
fakirdik

|  | 19 Ekim 17:27 %3 | |
|
bişe olmaz boşa al sen
alıntı: Gönderen: Denas
OOO savaş çıktı
The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas
CAHİLLE SOHBETİ KESTİM |
| |
| |