|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Blackberry bold | | Oyuncu |  | 06 Ekim 23:37 %0 | |
| 18 ay taahhutlu 99ytl aylık fıyat sınırsız internet - sizce deger mi?
blackberry kullanan varsa eger acaba ortalama ne kadar internet kullandıgını acıklayabilir mi? kullanmadıgım icin ortalama kac mb kullanılcagını bilmiyorum. 2mb diyor turkcellin sitesinde ancak bu bana bir sey ifade etmedi... | | | |
| | Oyuncu |  | 08 Ekim 01:43 %0 | |
| | Blackberry bold'u bilmiyorum ama eski modelleri hep takoz, muhtemelen bu da öyledir... Hayatta almayacağım bir telefon. | | | | Oyuncu |  | 08 Ekim 20:48 %0 | |
| alıntı: Gönderen: dEsIgnstudIE
18 ay taahhutlu 99ytl aylık fıyat sınırsız internet - sizce deger mi?
blackberry kullanan varsa eger acaba ortalama ne kadar internet kullandıgını acıklayabilir mi? kullanmadıgım icin ortalama kac mb kullanılcagını bilmiyorum. 2mb diyor turkcellin sitesinde ancak bu bana bir sey ifade etmedi...
Bold nişanlımda var, ne için kullanacağına göre değişir değip değmeğeceği, iş için kullanmayacaksan yanında bilen geçme. Iphone casual kullanıma daha uygun. | | | fakirdik

|  | 10 Ekim 07:14 %0 | |
| | blackberry şaka gibi kalıyor iphone ve samsung gibi cihazların yanında | | | | Oyuncu |  | 10 Ekim 09:40 %0 | |
| bir bold a bak istersen...
alıntı: Gönderen: kolonyağ
blackberry şaka gibi kalıyor iphone ve samsung gibi cihazların yanında
| | | 
|  | 10 Ekim 19:32 %0 | |
| BB Bold, iPhone ve Samsung'a oranla çok daha iyi bir telefon. İnternet kullanımında ya da multimedya görüntüleme gibi konularda hem daha hızlı hem daha başarılı. Ayrıca qwerty klavyesi mobil cihazlardan sık olarak mail gönderenler için çok kullanışlı.
Ancak iş amaçlı kullanılmayacaksa alınması çok mantıklı değil.
alıntı: Gönderen: kolonyağ
blackberry şaka gibi kalıyor iphone ve samsung gibi cihazların yanında
| | | fakirdik

|  | 10 Ekim 20:57 (10/10, 21:02) %0 | |
| # Yarı VGA 480x320 pixel, 65.000 üzeri renkli, TFT LCD ekran
Görüntülü konuşma yok, dandik bir işletim sistemi. ayrıca bir sorunla karşılaştığında sistem güncellemesi 2 ayı buluyor.
Bold'u burada peder beyin arkadaşları kullanıyor bir sorun olduğunda teknik servis gibi ben uğraşıyorum. bold'a bak falan demeyin gına geldi
Bu sorunlarından ötürü İş amaçlı kullanmakta pek mantıklı değil.
alıntı: Gönderen: darktrpr
Ancak iş amaçlı kullanılmayacaksa alınması çok mantıklı değil.
| | | | Oyuncu |  | 10 Ekim 21:50 %0 | |
| N81&N95&N96 üçlüsüne yönelebilirsin. iPhone dandik bence. Asla kullanmam iPhone'ı. En basitinden dokunmatik ekranı saçma, dayanıklı değil, mms atamıyor vsvs.
Ayrıca N96 da çift sim var. Birde DVB-T izleyebiliyorsun ki önümüzdeki 1-2 yıl içinde hemen hemen bir çok kanal izleyebilinecek. Günümüzde büyük şehirlerde sadece TRT ve bir kaç kanal var. | | | | Oyuncu |  | 12 Ekim 21:28 %0 | |
| | e71 nasil bir secim olur acaba? turkcell pda kampanyasinda 18 ay kampanyali aylik 1000mb internet paketi ile 72ytl ye... | | | fakirdik

|  | 13 Ekim 04:33 (13/10, 04:35) %0 | |
| klavye şart diyorsun ...
o zaman blackberry. ikisi arasında tercih yapacak olsaydım. şahsi fikrim. bolddan yana olurdu.
Bunun nedenide pda olarak nokianın pek güvenimi sağlayamamış olması
htc, samsung, iphone, blackberry benim sıralamam bu şekilde.
alıntı: Gönderen: dEsIgnstudIE
e71 nasil bir secim olur acaba? turkcell pda kampanyasinda 18 ay kampanyali aylik 1000mb internet paketi ile 72ytl ye...
| | | . | | |
|
|
|
|
|
|