Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 19:28 Toplam 256 oyuncu 48 sunucu 1196 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: K. ırak'ı vuruyoruz!!!

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

06 Ekim 13:27 %0
K.Irak'a hava operasyonu
TSK: İki ayrı noktada tespit edilen teröristler vuruldu.

Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin Basyan bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak bu sabah saatlerinde Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu yapıldığını bildirdi.

03 Ekim 2008 tarihinde AKTÜTÜN Jandarma Sınır Bölük Merkezine teröristlerce düzenlenen saldırıya katılan ***/KONGRA-GEL terör örgütü gruplarının takibine devam edilmektedir. Bu kapsamda 05 Ekim 2008 gece yarısı Irak'ın kuzeyindeki Avaşin Basyan bölgesinde iki ayrı noktada tespit edilen teröristler ateş destek vasıtalarıyla ateş altına alınmıştır.

Yine aynı bölgede tespit edilen diğer bir terörist gruba yönelik olarak ise 06 Ekim 2008 günü sabah saatlerinde Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edilmiştir.
Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üstlerine dönmüşlerdir.

İcra edilen operasyonlarda, her zaman olduğu gibi sadece ***/KONGRA-GEL terör örgütü hedef alınmış, sivil halk ve yerel unsurların olumsuz etkilenmemesi için gereken hassasiyet gösterilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
alıntı.

Allah yardımcıları olsun inşallah büyük hasar verirler de mutlu sona doğru yaklaşıız.

Bu mesajın sorumluluğu KacaK adlı ve bütün gününü çalıştığı internet kafede, bilgisayar başında pervasızca geçiren bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda kendinin bile anlamadığı sofistike bir anlatım vardır. KacaK temiz bir insandır, kimine göre admindir, moddur ama o aslında sıradan bir üyedir.

|SoL|Chequevara
Orgeneral
Orgeneral

Silence Of The Lambs

06 Ekim 13:46 %0
Büyük bir kara harekatından başka çözüm yolu yok. Bıçak kemiğe dayandı diyip esip kükremenin onu yaparız bunu yaparız demeninde birşey getirdiği yok.

2.kıbrıs çıkarması yapılmalıdır.

Emr.
Orgeneral

Orgeneral

Noble Gases

06 Ekim 13:48 %0
Ah be şu rütbe gerçek hayatta benim olsa...

Kuzey Irak'ta bi tane fare* bulamazdınız.

exsnoop
Oyuncu
06 Ekim 15:59 %0
vay be ne büyük iş yapıyolar yapılan bu hava saldırılarıda milleti susturmak için baskın olayı olmasaydı hiç bişey yapacakları yoktu.

M4Rilyn
fakirdik

06 Ekim 16:49 %2
evet dağı taşı bombalıoruz tebrikler bize

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

06 Ekim 16:55 (06/10, 17:02) %0
Sokaktaki çocuğa sorsan bilir hava saldırısıyla 3 5 çapulcu öldürürsün anca.O adamlar yıllardır orada yaşıyor.Sanıyormusun ki ellerinde şemsiye gökyüzüne bakıp uçakları bekliyolar?Yaw kardeşim ben 18 yaşındayım savaş tecrübem yok okuduğum kitaplardan,internet ve televizyondan biliyorum savaşı.Ama ben diyorumki böyle büyük bir saldırıdan sonra o kampta kimse kalmaz...Safmı adamlar ya.Adam akıllı karadan yavaş yavaş ezeceksin.Irağın öteki sınırına kadar git bakalım bir daha çıkabiliyolarmı ortaya?Ama yok Amerikalı sam amca izin vermiyo onlardan izin almamız lazım doğru ya nasıl unuttum.Artık kısmet 2050 ye doğru bi kara harekatına daha izin verirler.Şu rezilliğe bak...

SS_amon goeth
Albay
Albay
06 Ekim 16:59 %0
Bana kalırsa her daim dostumuz stratejik müttefikimiz,amcamız,dayımız amerika bize değil onlara istihbarat veriyor. Bizimkiler kesin yine boşaltılmış terör yuvalarını vuruyordur.

GD|MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

paris

06 Ekim 17:13 %0
katıLıyorm hava saLdırısı bnce göz boyama kara harekatı en ii si

alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
evet dağı taşı bombalıoruz tebrikler bize

Real Power Can't Be Given It Must Be Taken...

EastWest
Oyuncu
06 Ekim 17:20 %0
Aslında bunlarada gerek yok. Türkiyede yeteri kadar uçak mevcut. Dağlara bomba sallanılcağına yeşil bölge denen Kuzey Iraktaki stratejik noktalar havaya uçurulsa, ismi lazım olmayan o iki insan bozması kuzey ıraklı liderin yakınlarının ve diplomatik çevrelerinin finansal noktaları yok edilse bunu takiben bu kişilerin ailelerinin yaşadığı yerler uçurulsa dağa atılan bombadan daha güzel sonuçlar verir. Böylece o iki lider bu acıları gün ve gün yaşayacak ve dünyada yaşadıkları güne lanet edeceklerdir çünkü bir insanın yakınlarını yitirmesi o kişiye ölümden ağır gelen birşeydir.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

06 Ekim 18:06 (06/10, 19:46) %0
Genç biri lazım genç.Şöyle kişiliği sağlam şucu yada bucu değil.Gözükara olcak bu liderin...

^^66CsR //Vasili
CESUR

12 Ekim 19:57 %0
Selam Arkadaşlar
Evet brni gordum haberi bakiyorum

K I Z I L / G E R Z E LÜ

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

12 Ekim 20:56 %0
anlamadım ama hayırlısı

Under cover of darkness...

erkin58
Oyuncu
13 Ekim 04:31 %0
umarım çocuklarımın yaşayacağı dünyada savaşlar son bulmuş olur.

kolonyağ
fakirdik

13 Ekim 08:34 %0
dağı taşı kaldırıp geri geliyoruz. bizimkiler oraya gidene kadar oradakiler çoktan kaçmış oluyorlar. orada vurulanlarda örgütün gözden çıkarttığı adamlar. 2-3 kişi var yada yok... 10 terörist öldürüldü haberlerine inanmayın. İlginç bir istatistik olarak yazayım 95 yılından beri öldürülen terörist sayısı gerçekse eğer 2.5 milyon. gidip teslim olacağına ölmelerini sağlıyorlar hiçbir bilgi alamıyoruz.

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
13 Ekim 16:57 %0
bu ne rezilliktir ya.yazıklar olsun. http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Kurdistan#20px.7CInfoboxes_Info

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

13 Ekim 17:03 %0
alıntı:
Gönderen: balparmak
bu ne rezilliktir ya.yazıklar olsun. http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Kurdistan#20px.7CInfoboxes_Info

THERE İS NO KURDISTAN AND YOU NEVER WILL FOUND KURDISTAN !

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön