Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 18:58 Toplam 245 oyuncu 48 sunucu 1172 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yasak değilse bir ricam var ahali

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

06 Ekim 08:57 %0
metallica nın konser kayıtlarını arıyorum.bulabileceğim adresleri buradan veya özelden verirseniz sevinirim.yasak değilse tabi.

Bu mesajın sorumluluğu KacaK adlı ve bütün gününü çalıştığı internet kafede, bilgisayar başında pervasızca geçiren bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda kendinin bile anlamadığı sofistike bir anlatım vardır. KacaK temiz bir insandır, kimine göre admindir, moddur ama o aslında sıradan bir üyedir.

erkin58
Oyuncu
06 Ekim 11:15 %0
metallica kendi dönemine damgasını vurmuş bir metal grubudur. ilerleyen yaşlarına rağmen grup üyelerinin performansları hayret uyandırıcı.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

06 Ekim 12:12 %0
erkin abi adam link istemiş

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

06 Ekim 12:28 %0
dostum daha önce söylendi bu cümle. arama sekmesini kullanmanı öneririm...

alıntı:
Gönderen: erkin58
metallica kendi dönemine damgasını vurmuş bir metal grubudur. ilerleyen yaşlarına rağmen grup üyelerinin performansları hayret uyandırıcı.

http://nevarolm.blogspot.com/

M4Rilyn
fakirdik

06 Ekim 12:37 %0
İmzanızda site reklamı var, kullanıcı sözleşmesi bu konuda yeterince aydınlatıcı keşke okusaydınız.

alıntı:
Gönderen: Corvex.
dostum daha önce söylendi bu cümle. arama sekmesini kullanmanı öneririm... http://nevarolm.blogspot.com/

Sacrifice.
Oyuncu
06 Ekim 12:40 %0
alıntı:
Gönderen: erkin58

o bişeymi lemmy baba 65 yaşına geldi hala konser verio

Hayvanlikyapmaninduzeyiolmaz.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

06 Ekim 12:43 %0

alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
İmzanızda site reklamı var, kullanıcı sözleşmesi bu konuda yeterince aydınlatıcı keşke okusaydınız.

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

06 Ekim 12:52 %0
konuya dönelim yahu.

Bu mesajın sorumluluğu KacaK adlı ve bütün gününü çalıştığı internet kafede, bilgisayar başında pervasızca geçiren bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda kendinin bile anlamadığı sofistike bir anlatım vardır. KacaK temiz bir insandır, kimine göre admindir, moddur ama o aslında sıradan bir üyedir.

M4Rilyn
fakirdik

06 Ekim 13:01 %0
özeline attım

alıntı:
Gönderen: ^^40hL|KacaK
metallica nın konser kayıtlarını arıyorum.bulabileceğim adresleri buradan veya özelden verirseniz sevinirim.yasak değilse tabi.

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

06 Ekim 13:23 %0
teşekkürler hemen bakıyorum.

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

06 Ekim 13:48 (06/10, 14:32) %0
SANA SEVİYORUM , HEPSİNİ SÖMÜREYİM HEMEN

alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
özeline attım

Being_and_Death
Çavuş
Çavuş
06 Ekim 17:49 %0
alıntı:
Gönderen: Wotorhead

o bişeymi lemmy baba 65 yaşına geldi hala konser verio
Hayvanlikyapmaninduzeyiolmaz.

bu eleman benim adamımdır bundan sonra....böyle motörhead seven adamın her daim destekçisiyim...devam....sana motörhead in konserlerini bulalım

eski konserleri var bende bi kaç tane upload edeyim sana...

bu arada metallicanın eski konserleri daha bi klas...onlarıda bulunabilecek bi kaç site biliyorum..ama herkesi üye yapmıyorlar...özelden link atarım biraz bakayımdaa eğerki hala linkler bozuk değilse atarım sana

Hunting Season Open Again!!!!
ULTRA SICK PREDATOR!!!!

Emr.
Orgeneral

Orgeneral

Noble Gases

06 Ekim 23:13 (06/10, 23:14) %0
onedemeklan.

alıntı:
Gönderen: ^^40hL|KacaK
SANA SEVİYORUM , HEPSİNİ SÖMÜREYİM HEMEN

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

07 Ekim 14:06 %0
yoğunduygupatlayışıolmyoğunduygupatlayışıo

alıntı:
Gönderen: ^^00/SS/^8Emr*
onedemeklan.

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

16 Ekim 18:20 %0
konu tekrar günceldir, ilgi için teşekkürler.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön