Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 20:34 Toplam 236 oyuncu 48 sunucu 1072 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Uyku hapı önerileri

kolonyağ
fakirdik

06 Ekim 07:31 %0
uykusuzluk çeken şahıslardan uyku hapı önerileri bekliyorum... doktora gidin demeyin. gittim çözümü bulamadı.

Tora

06 Ekim 08:04 %0
Uyku hapı reçetesiz satılmıyor diye biliyordum. Bilen bi arkadaş aydınlatsın. Doz aşımlarında tehlikeli olabiliyor sanırım.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

kolonyağ
fakirdik

06 Ekim 08:19 (06/10, 08:23) %0
yazdırırız ya sorun değil. uyuyamadım...
laroxyl, remeron... ölücem hiçbiri işe yaramadı

Exmaniax
fakirdik

06 Ekim 09:27 %0
laroxyl yaramadıysa sen öl bi zahmet

DoN_Ki$oT
Oyuncu
06 Ekim 11:15 %0
Derdi boşa ilaçlarda arama 2 kadeh rakı iç uyumadan önce misler gibi yatarsın.

alıntı:
Gönderen: kolonyağ
uykusuzluk çeken şahıslardan uyku hapı önerileri bekliyorum... doktora gidin demeyin. gittim çözümü bulamadı.

_MaSSaCRe_
Başçavuş
Başçavuş
06 Ekim 11:38 %0
remeron harbi kullandınmı? ben onu kullanıyorum içtikten 30 dk sonra eroin çekmiş gibi oluyom ve uyuyom laroxyl de kullandım ama remeronun yanında bi hiç

alıntı:
Gönderen: kolonyağ
yazdırırız ya sorun değil. uyuyamadım...
laroxyl, remeron... ölücem hiçbiri işe yaramadı

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

06 Ekim 12:22 %0
Uyku hapı çözüm değil.Öncelikle aklına takılan şeylerin veya korkularının üstüne gitmelisin.Bunun için bir uzmandan yardım almanı öneririm.AKLINI meşgul eden şeyden bence kaçma.ÜsTüne git.Yatmadan önce bilgisayarı kapat sessiz bir ortamda yarım saat ayır kendine.

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

06 Ekim 12:24 %0
ya yok bu dangoz işsiz boş boş oturuo evde o yüzden

alıntı:
Gönderen: RPG|FaRaMiR
Uyku hapı çözüm değil.Öncelikle aklına takılan şeylerin veya korkularının üstüne gitmelisin.Bunun için bir uzmandan yardım almanı öneririm.AKLINI meşgul eden şeyden bence kaçma.ÜsTüne git.Yatmadan önce bilgisayarı kapat sessiz bir ortamda yarım saat ayır kendine.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

06 Ekim 12:26 %0
Oke ozaman.Ama uykusuzluk zordur bilirim...

Emr.
Orgeneral

Orgeneral

Noble Gases

06 Ekim 13:53 %0
Ona bi battaniye* lazım :anladınsenonusmiley:

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

06 Ekim 13:58 %0
abim bende zamanında uyuyamazdım..Pasiflora şurup al..ayrıca bağımlılık yapmıyor.bi mayışıyosun, abi sonra afedersin ama öküz gibi uyuyorsun

kolonyağ
fakirdik

06 Ekim 16:45 %0
olm geziyom lan dışarda oturmuyorum öle. 2 saat uyuyabildim. sinek uçsa yanımda uyanıyorum... miğdemde bulanıyor öyle olunca.

tomcraft
Oyuncu
06 Ekim 17:02 %0
kitap okumayı dene

kolonyağ
fakirdik

06 Ekim 17:04 %0
koyun bile saydım

MIT|Acemi Caylak
Tümgeneral
Tümgeneral

MADE İN TÜRK

06 Ekim 17:11 %0
Contramal diye bi ilaç var aslında ağrı kesici ama felaket uyku veriyor ben 2 kutu bitirdim son 15 günde, yalnız yeşil reçete ile satılıyor..

M4Rilyn
fakirdik

06 Ekim 17:27 %0
tylol hot felaket uyutur söliim

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

06 Ekim 17:38 %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
tylol hot felaket uyutur söliim

+ kaldırıyo

^^40hL|KacaK
Unknown Clan

06 Ekim 17:41 %0
yok la, öyle birşey olsaydı dışarı çıkamazdım ben tylol hot çok içerim ben.

alıntı:
Gönderen: Türkiş_kilır

+ kaldırıyo

Bu mesajın sorumluluğu KacaK adlı ve bütün gününü çalıştığı internet kafede, bilgisayar başında pervasızca geçiren bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda kendinin bile anlamadığı sofistike bir anlatım vardır. KacaK temiz bir insandır, kimine göre admindir, moddur ama o aslında sıradan bir üyedir.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

06 Ekim 17:42 %0
Türkçe_Osmanlıca Ansiklopedik lügat okumayı dene hocam yarım saate mışıl mışıl uyursun...

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

06 Ekim 17:43 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|KacaK
yok la, öyle birşey olsaydı dışarı çıkamazdım ben tylol hot çok içerim ben.
Bu mesajın sorumluluğu KacaK adlı ve bütün gününü çalıştığı internet kafede, bilgisayar başında pervasızca geçiren bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda kendinin bile anlamadığı sofistike bir anlatım vardır. KacaK temiz bir insandır, kimine göre admindir, moddur ama o aslında sıradan bir üyedir.

duyduk ki elit sitesinde kız kalmamış ..Demekki sen! çok içme

FoR^4|^7KirMan
_FoR_

06 Ekim 18:29 %0
Yoğurt ye dayı!

Never Yoga,Forever Poga...

Being_and_Death
Çavuş
Çavuş
06 Ekim 18:44 %0
vallaaa ne sebepten uyuyamıyorsun bilmemde...yaklaşık 4 senedir düşünmekten uyuyamıyorum...3 saat...2 saat...4 saat...gibi yatıp okula gidiyorum....haa haftasonu yorgunluktan bildiğin geberip 30-35 saat gibi süreler yatıyorum o ayrı konu...

ama uykusuzluk zor iş..aslında insan için 6 saat falan uyku yeterli...o kadar uyuyabilsem sorun olmayacaktaa neyse...olmuyo işte...uyku ilacı aldın mı desen denemedim..denememde...bildiğim kadarıyla bağımlılık yapıyor ve uyumak için ilaç iç dur...gelemem ben öyle işe...ayrıca yan etkileride vardır bir sürü garanti...o yüzden kalsın diyorum...düşünmek güzel

bence gün içinde çok haraket ederek çok fazla yorulmaya çalış...çok yorgun olunca yorgunluktan sızıp kalıyorsun zaten...

Hunting Season Open Again!!!!
ULTRA SICK PREDATOR!!!!

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

06 Ekim 19:11 %0
redbul votka yap hocam iyicene demlen arkadaşlarınla.Çikolata ye bol bol.Kola fanta ne varsa iç.Sonra gidin pilav bira yapın.Üstüne gidin 2 kadehte viski atın.Geç eve huzur içinde uyu.

RM|DiscipleS
Tuğgeneral
Tuğgeneral

RiqoR MortiS

06 Ekim 19:25 %0
alıntı:
Gönderen: RPG|FaRaMiR

saat: 23:14
Allahım neden pro oynayamıyorum???

saat:01:36
neden? neden? neden?

saat:4:56
neden? niçin? nasıl?

saat:7:19
wehemi açsam yok ya ayip olur???
....
.
..

you are the ones who must prepared to die...

-Navy-
Oyuncu
06 Ekim 19:25 (06/10, 19:26) %0
Bu tarz olaylar genelde psikolojiktir.Kendinizi uyumaya zorladikca uykudan daha da uzaklasirsiniz.Tavsiyem, aksam yuruyusleri veya herhangi bir spor yapip bedeninizi yormaniz.Bir sure sonra, yorgun beden siz istemeseniz de yatagi en yakin arkadasi olarak gorecektir.Ayrica "papatya cayi" size bircok ilactanda iyi gelecektir.Uykusuzlugunuzu bagimlilik yapan ilaclar yerine, dogal yollar ile cozmeniz sizin icin ilerde cok daha faydali olacaktir.

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön