Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 20:28 Toplam 226 oyuncu 48 sunucu 1084 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kıyamet - artık daha yakın...

Alucard*
Oyuncu
05 Ekim 18:37 %0
Türkiye'de böyle insanlar var. Duyarsız, başkalarına aldırmayan. Sonrada çıkıp konuşurlar niye ülkemizden bilim adamı, yazar vs. çıkmıyor. İşte buyrun...

the Slave becomes the Master

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

05 Ekim 20:42 %0
Osn ye geldiğimden beri okurken zevk aldığım en güzel topicti.Eline sağlık kardeşim.2 senaryoda harika.Ama 2.si daha aklıma yattı.Çalışmalarının devamını diliyorum.

Being_and_Death
Çavuş
Çavuş
05 Ekim 22:21 %0
bak kıyamet kıyamet dediniz aklıma bişi geldi..

bir filofoz vardı şu an adı aklımda değil...fakat dine karşı bi adam...şey diyordu eğerki tüm insanlar anlaşıpta herkes aynı anda intihar ederse kıyamet teorisini çökertmiş oluruz..deccale ve surun üflenmesine gerek kalmaz..herkes ölmüş olur kıyamet teoriside çöker falan diyordu...

tabi sonradan böyle bişiyi tüm insanlara yaptıramayacağını anladığı için olsa gerek fakat insanları intihara ikna edemeyeceğimiz için kıyamet teorisini çökertmekte imkansızdır deyip tezini geri alma gibi bi durum olmuştu....adı neydi hatırlamıyorum ama kıyamet falan deyince aklıma geldi öyle bi an...

Hunting Season Open Again!!!!
ULTRA SICK PREDATOR!!!!

cybrq
Oyuncu
05 Ekim 22:39 %0
biraz uzaklaş pc başından hayata bak hayal dünyasından kurtul

Alucard*
Oyuncu
06 Ekim 18:35 %0
Hayal kurmadan hayat anlamsızdır. Hayattaki hedeflerinin, yaşamanın tek sebebidir hayal kurmak.
Kısacası hayal kurmayan insan yaşamaz, çünkü hayal kurmak yaşamaktır...
alıntı:
Gönderen: cybrq
biraz uzaklaş pc başından hayata bak hayal dünyasından kurtul

the Slave becomes the Master

Mania_X
Oyuncu
06 Ekim 21:51 %0
İblislere takılmana gerek yok, senaryo için CERN bile yeter

Agresive
Yarbay
Yarbay
06 Ekim 22:48 %0
'Tanrı başka bir ırkı cezalandırmak için Türk'leri üstlerine salar'

'Türkler size dokunmadıkca siz onlara dokunmayın.'

Şimdi,bizim anadoluda olmamız şans değil cünkü dunyanın tam ortasındayız.Yanı burdan bütün dünyaya hükmedebilirisiniz.Bulundğumuz coğrafya hem askeri hemde bariş için ideal yerdir.Eskiden 3 kıtayı hukmederken şimdi o 3 kıtanın ortasındayız ve hükmedemiyoruz.Bence bu şans değil,tanrı belki tekrar dunyaya bariş getirmek için türkleri harekete gecirir?

İmzam kurallara uygun değilmiş.

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

06 Ekim 23:09 %0
benim tek merak ettiğim şey yaşamımızdaki keşkelerimiz aklımıza gelecek mi? üzüntülerimizi, sevinçlerimizi hatırlıyo olacak mıyız acaba? yoksa boşuna mı kederlenip duruyoruz? hiç birimizin bile aklına gelmeyecekse yaşayış tarzımız, hiç gerek yok o ölmüş bu yanmış at kaçmış (k.ça değil) falan...

http://nevarolm.blogspot.com/

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

06 Ekim 23:15 %0
alıntı:
Gönderen: Corvex.
benim tek merak ettiğim şey yaşamımızdaki keşkelerimiz aklımıza gelecek mi? üzüntülerimizi, sevinçlerimizi hatırlıyo olacak mıyız acaba? yoksa boşuna mı kederlenip duruyoruz? hiç birimizin bile aklına gelmeyecekse yaşayış tarzımız, hiç gerek yok o ölmüş bu yanmış at kaçmış (k.ça değil) falan... http://nevarolm.blogspot.com/

umarım burdaki keşkelerimiz orada aklımıza gelmez.Orada herşeyi unutmuş olarak başlarız inş...

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

06 Ekim 23:18 %0
madem öle umuyon nie bunalıma girion

alıntı:
Gönderen: Türkiş_kilır

umarım burdaki keşkelerimiz orada aklımıza gelmez.Orada herşeyi unutmuş olarak başlarız inş...

http://nevarolm.blogspot.com/

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

06 Ekim 23:21 %0
alıntı:
Gönderen: Corvex.
madem öle umuyon nie bunalıma girion http://nevarolm.blogspot.com/

ya umduğum gibi olmazsa diye ..

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

07 Ekim 12:06 %0
Ben unutmak istemiyorum ya yaşamamış olmayı diliyorum bunları.Unutursak tekrardan hatırlatılmayacağı ne malum ?

newcheri
Binbaşı
Binbaşı
07 Ekim 13:02 %0
o değilde ben sur u merak ediyorum.Nasıl bi ses çıkıcak .. yoksa ses çıkmıcakmı .. yoksa "surun üflenmesi" ile başka bişeymi kastediliyor.. hmm

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön