Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 19:02 Toplam 244 oyuncu 48 sunucu 1178 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kıyamet - artık daha yakın...

Alucard*
Oyuncu
05 Ekim 01:28 %2
Evet başlıkta okuduğunuz gibi, gerçekten kıyamet daha yakın. Ama nasıl bir kıyamet olucak? Aklımda iki senaryo var onları yazacağım değerlendirin...

İlk Senaryo: Doğaüstü olaylar
Tanrı Şeytan'a bir şans verdi. Şeytan'ı küçük düşüren insan ırkından intikam alma şansı. Bunun için doğru zamanı bekledi ve Deccal önderliğindeki 7 Ölüm İblisi'ni Dünya'ya saldı. Bu iblisler daha bebekti ilk Dünya'ya geldiklerinde. Bebek olmalarının tek sebebi ise insanların yaşamını öğrenme istekleriydi. Ama farklılardı hepsi insanlardan.
Yıllar geçti, insanlar Dünya'yı yaşanılmayacak bir yer haline getirmişlerdi. Artık 7 Ölüm İblis'i bir araya gelecek ve Kıyamet başlayacaktı. İblisler insan ırkını yavaş yavaş öldürüyorlardı. Çok zor günler geçiriyordu insanlar. Paranormal olaylar her yerdeydi. Kaybolan, aniden parça parça olan insanlar. Kaybolan adalar küçük birer örnekler. İnsanlar topyekün saldırıyordu iblislere ama iblisler zarar görmezdi böyle zayıf saldırılardan. Ardından 7 Ölüm İblisi dev bir kapı açmak için toplandılar.
Artık Şeytan gelmişti. Son Savaş'ta zaferi eliyle elde edicekti. Tüm insanlar ölümlü ve ölümsüz Dünya'da onun elinden acı çekicekti. İnsanlık tarihinin başından beri inanan sadece bir kaç yüz tane insan acı çekmeyecekti. Şeytan yavaş yavaş yok ediyordu. Artık insanların sonu gelmişti, direnemezdiler...

2. Senaryo: İnsanlar kendi sonunu hazırlıyor...
İnsan ırkı yaratılışından beri sürekli Dünya'ya zarar veriyordu. Doğa'dan sürekli alıp, hiç vermiyordu. Artık onları kimse yola getiremezdi. Uçurumdan düşmek üzerelerdi, kurtulmaları imkansızdı.
Bütün Dünya kıyametin gelmesi için iblisleri beklerken farkında değillerdi. İblis onlardı aslında. Yavaş yavaş içlerindeki iblisler kontrolu ele aldılar. Dünya'yı yoketmeye başladılar. Savaşlar, küresel ısınma, su ve yemek bulma krizleri derken Son Savaş başlamıştı artık. Geri dönülemezdi. Kitle İmha Silahları, Kimyasal Silahlar, Biyolojik Silahlar derken Son Savaş bir düzlükte gerçekleşecekti. Milyonlarca asker, milyarlarca sivil karşı karşıyaydı artık. Silahı olan silahla olmayan kılıçlarla, taşlarla, sopalarla saldırıyordu birbirlerine. Ama gün batımından kısa bir süre önce bütün kozlar oynandı, bütün Nükleer Silahlar kullanıldı. Binlerce Atom Bombası, binlerce Nükleer Başlıklı Füze, binlerce Hidrojen Bombası artık patlamak üzereydi...
Ve gün batarken Dünya üzerinde bir canlı bile kalmamıştı. Ne bitkiler, ne böcekler, ne de hayvanlar kurtulabilmişti; hepsi yok olmuştu. Hepsi insan ırkının açgözlülüğü yüzünden...

Galiba güzel oldu yorumlarınızı bekliyorum...

the Slave becomes the Master

otafuku
Oyuncu
05 Ekim 01:33 %0
Birinci uyduruk olmuş ama 2. si nispeten daha gerçekleşebilir gibi duruyor.

Ben dünyanın sonunun öyle korkulduğu gibi inanılmaz büyük bir savaşla olacağından çok yavaş yavaş geleceğini (kaynakların tükenmesiyle) düşünüyorum.

Alucard*
Oyuncu
05 Ekim 01:46 %0
Teşekkür ederim. 1. aslında benim yazmaya yeni başladığım bir hikayenin bölümünden kısa bir alıntı. Aslında bu kıyamet olayını içeren birçok yerden ilham alıyorum. Bazı karakterleri de alıyorum.
Ama ya gerçekten 1. senaryo gerçeklerşirse?

alıntı:
Gönderen: otafuku
Birinci uyduruk olmuş ama 2. si nispeten daha gerçekleşebilir gibi duruyor.
Ben dünyanın sonunun öyle korkulduğu gibi inanılmaz büyük bir savaşla olacağından çok yavaş yavaş geleceğini (kaynakların tükenmesiyle) düşünüyorum.

mojito ?!
Oyuncu
05 Ekim 02:15 %0
iblise m16 işliyosa kıyameti getirtmem olm yazma boşa

Emr.
Orgeneral

Orgeneral

Noble Gases

05 Ekim 02:16 %5
ya size ne nasıl olacağından
sanki bilseniz önlem alıcaksınız :)

yaşamaya verin kendinizi yaşamaya
antin kuntin* seylere takılıp kalmayın.

kurz
Oyuncu
05 Ekim 03:00 %3
alıntı:
Gönderen: Alucard*
Teşekkür ederim. 1. aslında benim yazmaya yeni başladığım bir hikayenin bölümünden kısa bir alıntı. Aslında bu kıyamet olayını içeren birçok yerden ilham alıyorum. Bazı karakterleri de alıyorum.
Ama ya gerçekten 1. senaryo gerçeklerşirse?

gerçekleşmezde, çok çocukça olmuş üslubun falan... ciddi birşey düşünme yani. yinede hoşuna gidiyorsa böyle denemeler yap, geliştirirsin kendini... ağır kitaplar oku, ileride bu konuda iyi olabilirsin.

MIT|^^62HeGeMOny
Yarbay
Yarbay
05 Ekim 03:14 %0
baba kıyamat kopacak ama nasıl ve ne zaman kopucanı bilmiyo
bence kıyamet alemtleri doru oalbilir benim kafamda allahın gücüne gitmesin ama soyle bir fikir warzaten küresel ısınma sebebiyle kutuplar eriyim dünyayı su basacak ve kutupların erimesş dünya yer altı ve yer yüzünde deprem, gibio laylara sebep olucak yada iyi insanlar onceden olup sonra kötüler dünyada kalıp onlar için kopuck amam allaha beni affetsin sadce düşüncem

nottt_= ordan çıkıp biri kıyamet kopsada kopsak espirisi yapmaya kalkmasin

SS_amon goeth
Albay
Albay
05 Ekim 03:20 %0
Arkadaşlar İslam'da iman ve esasları diye bir kitap var bulup okumanızı tavsiye ederim. Bir kaç cümlesi şöyledir;

'' Dağlar yerinden oynayıp yürüdüğü zaman, denizler kaynayıp taşdığı zaman, güneş söndürülüp kaldırıldığı zaman, yıldızlar teker teker döküldüğü zaman, bilinki saklanacak ve kaçacak yer kalmamıştır. İşte o gün Rabbinize döndüreleceksiniz''
diye yazıyordu. Allah bize o günü göstermeyi nasip etmesin.

kurz
Oyuncu
05 Ekim 04:23 (05/10, 04:27) %0
alıntı:
Gönderen: SS_amon goeth
'' Dağlar yerinden oynayıp yürüdüğü zaman, denizler kaynayıp taşdığı zaman, güneş söndürülüp kaldırıldığı zaman, yıldızlar teker teker döküldüğü zaman, bilinki saklanacak ve kaçacak yer kalmamıştır. İşte o gün Rabbinize döndüreleceksiniz''
diye yazıyordu. Allah bize o günü göstermeyi nasip etmesin.

buradan çıkarttığım anlama göre bir nesnenin dökülmesi başka bir nesnenin onu çekmesiyle olur mantığından yola çıkarak yıldızların döküleceği yerin bir karadelik olduğunu düşünüyorum. yani akdeliğe gideceğiz, hep merak ederim oradan geçince nasıl bir yer var diye :) maddeler oradan geçip anti maddeye dönüşüyor, peki anti madde nasıl birşeydir. elle tutulur, gözle görülürmü?.. ölüm nasıl oluyor?.. psikon anti maddemidir? :) bizim vücudumuz öyle bir enerji salgılıyorki anti madde olan ruhumuzu bedenimizde tutuyor, ölünce o anti madde gidiyor ve bir daha vücudumuza gelemiyor diye düşünsek doğru olurmu?.. rüyalarımızda yada hayallerimizde zaten akdelikte dolaşmış olurmuyuz?.. karadelikten geçen madde anti maddeye dönüşüyorsa anti madde de birşeyden geçip maddeye dönüşüyormu? dönüşmüyorsa bir gün karadelikler her maddeyi çektiğinde sadece anti maddemi kalacak? bigbang olayındaki yoğun madde nerden geldi ve kim patlattı söylesin? :) gece gece yeterince soru sordum...

kolonyağ
fakirdik

05 Ekim 05:25 %0
herşeyi biliyo... meydan larus bilmiyo bu biliyo..

M4Rilyn
fakirdik

05 Ekim 05:26 %0
ikinci senaryo cok medyatik olmuş ben birinciyi sevdim..bu arada senaryo demişken aranızda senaryo yazan var mı?

kolonyağ
fakirdik

05 Ekim 05:38 %0
ben yazıom. varmı diyeceğin.

alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
ikinci senaryo cok medyatik olmuş ben birinciyi sevdim..bu arada senaryo demişken aranızda senaryo yazan var mı?

^5//^7RedLiFe.
Oyuncu
05 Ekim 07:29 (05/10, 07:29) %0
evet sonunda pamukprensex ve yedicüceler mutlu mesut yaşarlarrr

kurz
Oyuncu
05 Ekim 07:44 (05/10, 07:45) %0
demin tesadüfen okuduğum dünyanın sonuyla alakalı bir senaryo:

http://www.sonsavas.com/altSayfa.asp?P=Hikaye

Alucard*
Oyuncu
05 Ekim 11:59 %0
Oyunmuş =))
Evet bu konularla ilgileniyorum ama tabi yani sadece 5 dakika içinde düşünüp yazdığım birşeydi ilk senaryo, çok çalışmadım üstünde.
Evet gerçekten sürekli içimde birşeyler yazma isteği var, sürekli de yazıyorum. Güzel olanları saklıyorum.
1. Senaryo'ya devam gibi birşey yazıcam bugün-yarın. Koyarım buraya.
alıntı:
Gönderen: kurz
demin tesadüfen okuduğum dünyanın sonuyla alakalı bir senaryo:
http://www.sonsavas.com/altSayfa.asp?P=Hikaye

Being_and_Death
Çavuş
Çavuş
05 Ekim 13:33 %2
bi kopsada yakın zamanda ilginç şeyler görsek...hep aynı şeyleri görüp duruyoruz...değişiklik olur....zaten hepimiz öleceğimize göre...kıyamet kopupta ölmüşüz...yada normal ölmüşüz fark etmez...en azından o olayı görmek isterdim..nasıl bişi olacak..ne olacak...ben ölmeden kopsa keşke...

Hunting Season Open Again!!!!
ULTRA SICK PREDATOR!!!!

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
05 Ekim 15:07 %0
daha var kıyamete ya.ben ne bileyim böyle iblisli cinli bir kıyamet geleceğini sanmıyorum.nükleer savaş olur muhtemelen,küresel ısınma olabilenz ama en fecisi Dünya'nın yörüngesinden sapıp Güneş'e yaklaşması olur.ki deli gibi olur hele çok yavaş bir şekilde olursa bu (bi yerde okumuştum Dünya her sene Güneş'e birazcık daha yaklaşıyormuş diye,doğru değildir muhtemelen) o zaman eriye eriye ölürüz valla.

mojito ?!
Oyuncu
05 Ekim 15:29 %0
Ağzını hayıra aç hayırsız pesimist
alıntı:
Gönderen: Being_and_Death
bi kopsada yakın zamanda ilginç şeyler görsek...hep aynı şeyleri görüp duruyoruz...değişiklik olur....zaten hepimiz öleceğimize göre...kıyamet kopupta ölmüşüz...yada normal ölmüşüz fark etmez...en azından o olayı görmek isterdim..nasıl bişi olacak..ne olacak...ben ölmeden kopsa keşke...
Hunting Season Open Again!!!!
ULTRA SICK PREDATOR!!!!

erkin58
Oyuncu
05 Ekim 15:36 %0
kutsal metinlerde kıyametin israfil'in sur'unu üflemesiyle başlayacağı yazılı.

Alucard*
Oyuncu
05 Ekim 16:09 %0
Aklıma süper birşey geldi. Bugün saat 20.00'a kadar herkes aklındaki kıyamet senaryosunu 1-2 cümleyle anlatsın burda, ben uzunca yazarım, 2-3 gün içinde de koyarım buraya.
Dip Not:Beyenenler telif hakkı olmaksızın araklayabilirler =))

M4Rilyn
fakirdik

05 Ekim 16:27 %0
denedim şimdi yazılmıo , o kadar çok film dizi var ki kafamda esinlenmemek elde değil akşama denerim bi daha..

alıntı:
Gönderen: Alucard*
Aklıma süper birşey geldi. Bugün saat 20.00'a kadar herkes aklındaki kıyamet senaryosunu 1-2 cümleyle anlatsın burda, ben uzunca yazarım, 2-3 gün içinde de koyarım buraya.
Dip Not:Beyenenler telif hakkı olmaksızın araklayabilirler =))

Herbie
FonDip

05 Ekim 17:08 %0
alıntı:
Gönderen: mojito - wG
iblise m16 işliyosa kıyameti getirtmem olm yazma boşa

ehue önce ben vuracağım dünyayı kurtaran adam olacağım sdgfh

Exmaniax
fakirdik

05 Ekim 17:43 %2
alıntı:
Gönderen: erkin58
kutsal metinlerde kıyametin israfil'in sur'unu üflemesiyle başlayacağı yazılı.

ulan sabaha karşı denizde bi gemi var
yavşak kırığı kaptan 3 kere öttürüyor, aha diyorum ölcez şimdi

Denas
Orgeneral
Orgeneral
05 Ekim 18:20 %0
Dünya patlıcak seneryom nasıl ?

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

GD|MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

paris

05 Ekim 18:32 %0
süpersin emr'M verdim + nı

alıntı:
Gönderen: ^^00/SS/^8Emr*
ya size ne nasıl olacağından
sanki bilseniz önlem alıcaksınız
yaşamaya verin kendinizi yaşamaya
antin kuntin* seylere takılıp kalmayın.

Real Power Can't Be Given It Must Be Taken...

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön