Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 13:35 Toplam 193 oyuncu 48 sunucu 1205 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Prof team bugune kadar kapanmadı kapanmayacakta...

Prof TeAm | dmn
Oyuncu
22 Eylül 14:18 %0
ArkadasLar Serverlarda Gorunmemek Bir klanın Sonunun Geldiginin Gostergesi Degildir.. 4 yıldır CSS Alemındeyiz ve Nice 4 yıllar gecirecegiz hep beraber...Klan kurucusu olarak ben klanın real hayatımı asırı etkıledigini gordum 4 yıldır lise mezunu olmak zor =) artık bi uniye gireyim dimi ama =)

bu yuzden calısmalara basladım oyun ve internet ile aramı 1 Yıllıgına sogutma kararı aldım...ben bu kararı aldıktan sonra klanda bazı oyuncular kendi klanlarını kurmuslar bazı oyuncular halen tag yazmakta... Hepsine huzurunuzda tesekkuru borc bilirim ama su bi gercek 1 yıl sonra herkesi sasırtacagım herzaman yaptıgım gibi =) sadece 1 yıl ortalıkta gorunmeyecegiz...

Prof TeAm in yıllardır mantıgı ve cizdigi yol bellidir... Tamamen Eglence ve Dostluk uzerine... Eger oyle olmasaydı klanımızdan cıkan uyelerle hala eskısı gibi muhabbetimizi devam ettirmezdik... yenilerin deyimi ile trip atardık =)

Belkı bu yıl buyuk bir hamle ile server site vs vs vs olayına girdik ama cok ters zamana geldigi için 1 yılda sınırlı kaldı...fakat diyorum buyuk atılımlar yapacagım =) valve ile anlastım ciciturk u yardımcım yapıcam =)

saka maka bi yana 1 yılda sizleri cok ozleyecegim... bu mesajı belkı bi cok kısı okuyacak ama bu msjın gittigi kişiler beni anlayacak digerleri bu kim ya ne sacmalıyor gibi yorumlar yapıcak... ama diyorum ya insanın real hayatına onem vermesi gerekiyo eglenceye cok takılınca olmuyor dengeyi kurmak lazım ben onu yapamadıgım için tercih yaptım. 3 yıldır CSS yi seciyordum 4.yıl ÖSS dedim artık =)

Neyse Kendinize İyi Bakın Allaha Emanet olun Abilerim Kardeslerim Sevenim Sevmeyenim Herkese Eywallah 1 Yıl sonra Serverlarda Gorusmek Uzere...

Prof TeAm | dumaN*

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
22 Eylül 15:42 %0
kardeşim öss maratonunda başarılar dilerim inşallah bu sene halledersin artık şu işi =)

Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike

CiCiTuRk
PaSha

25 Eylül 15:29 %0
Ulan sonunda dogru bir karar vermissin

Kardesim biz buralardayiz. Sen yeterki kazan su universiteyi, daha cok oynariz beraber, muhabbet ederiz, guleriz.

Kendine iyi bak gorusmek uzere...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

25 Eylül 17:34 %0
oku da adam ol lem ne işin var css yok cici filan zaten bu cici den bi cacık olmaz hele senden hiç olmazz

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

[PaSha] Goekhan.
Oyuncu
18 Kasım 23:12 %0
en iyi kararı vermissin ümit hadi bakalım insallah hayırlısı olur senin icinde yinede bekleriz yaz donemi dönün artık

CiCiTuRk
PaSha

19 Kasım 10:58 %0
alıntı:
Gönderen: [PaSha] Goekhan.
en iyi kararı vermissin ümit hadi bakalım insallah hayırlısı olur senin icinde yinede bekleriz yaz donemi dönün artık

Yazın donse... sen olacaksın sanki

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön