| Yazar | Konu: Yardim lutfen... |
| Oyuncu |  | 12 Eylül 00:23 %0 | |
|
slm arkadaslar gecende foruma konu actim bazi arkadaslar sagolsun yardim etmeye calistilar yanliz basarili olamadim oyunu acmakta cod4 oyunumda single playerde rahat bir sekilde sorunsuz oynayabiliyorum fakat multi playere gecince bir turlu olmuyor hatanin resminide ekliyorum yardim ltfenn
iste aldigim hata
http://img239.imageshack.us/my.php?image=utennavngh4.png |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 12 Eylül 00:26 %0 | |
|
| İnternetten mp.exe indir (Download programlarımdan Bittorent vs gibi.)Sonra Server'ada Oynasana.com'dan gir.Çünkü Resmindeki yerden hiç girmedim bilemiyorum.. |
| |
| Oyuncu |  | 12 Eylül 00:43 %0 | |
|
| tskler yardim icin buldum indirdim denedim gene olmadi ne yapcam bu oyuna yaa oynayamadim kursagimizda kaldi valla |
| |
| Oyuncu |  | 12 Eylül 00:48 %0 | |
|
| Oynasana'dan giriyosun dimi? |
| |
| Oyuncu |  | 13 Eylül 01:46 %0 | |
|
hayir ordanda giremiyorum denedim gene olmadi oyun bendeki inadi anlamis deil herhalde acmak zorundayim uykularim kacti resmen haa D yokmudur bunun bir caresi |
| |
| Oyuncu |  | 13 Eylül 16:04 %0 | |
|
Amaan kur oyunu baştan adam gibi mp.exe ve pb klasörü indir.Oyna olmazsa başka oyunlara yoğunlaş.. :]
alıntı: Gönderen: dragland
hayir ordanda giremiyorum denedim gene olmadi oyun bendeki inadi anlamis deil herhalde acmak zorundayim uykularim kacti resmen haa D yokmudur bunun bir caresi
|
| |
| Oyuncu |  | 14 Eylül 00:27 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: geomeTRi.mito
Amaan kur oyunu baştan adam gibi mp.exe ve pb klasörü indir.Oyna olmazsa başka oyunlara yoğunlaş.. :]
yok ben oyunu kari gibi kurdumya ondan olmadimi demek istiyorsun kackez sildim yukledim olmadi formt atmadigim kaldi |
| |
| Yarbay |  | 14 Eylül 12:55 %0 | |
|
slm arkadaslar gecende foruma konu actim bazi arkadaslar sagolsun yardim etmeye calistilar yanliz basarili olamadim oyunu acmakta cod4 oyunumda single playerde rahat bir sekilde sorunsuz oynayabiliyorum fakat multi playere gecince bir turlu olmuyor hatanin resminide ekliyorum yardim ltfenn
iste aldigim hata http://img239.imageshack.us/my.php?image=utennavngh4.png
ben cozumu biliorum vista kullanıon heralde
vista bunu bazı cod larda yapıo
1oncelikle denetim masasi ses aygitlarina gir
2nasil yapiliodu tam hatırlamıorum ama orda sag tıklayıp 2ncı pencerede ses karıstırıcısını ac we aktif et
oyun caaaat die acilacaktır bende aynısını yasadım |
| |
| Yarbay |  | 14 Eylül 12:57 %0 | |
|
yada ınanmıcan ama mikrofon tak duzelıo D: walla
yada hoparlorlerı cıkartıp takınca bıs ey sorcak sana
-mikrofn
-hoparlor
-vss
mikrofonu ısaretlıoyon acılıo  walla  |
| |
| Oyuncu |  | 14 Eylül 13:07 %0 | |
|
Estağfirullah.. :]
yok ben oyunu kari gibi kurdumya ondan olmadimi demek istiyorsun kackez sildim yukledim olmadi formt atmadigim kaldi
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 16 Eylül 01:52 %0 | |
|
| valla arkadaslar dedikleriniz hepsini denedim banamisin demiyor acmiyorumda acmiyorum diyoo |
| |
| Oyuncu |  | 16 Eylül 12:59 %0 | |
|
Windows sp2 yada 3 mü?değilse 2 yap..
valla arkadaslar dedikleriniz hepsini denedim banamisin demiyor acmiyorumda acmiyorum diyoo
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Eylül 01:22 %0 | |
|
| valla sp3 suanda bilmiyorum bir etkisi olurmu ama herhalde bendeki sorun ses kartindan ses kartini guncelledimmi pc den ses falan gelmiyor eski surumu gene yuklemek zorunda kaliyorum bu arada ses kartim conexant ac-97 |
| |
fastest killers

|  | 17 Eylül 04:05 %0 | |
|
Arkadaşım bence sende
gerekli yamalar mevcut değil
online oyun için..
bir ihtimal onları tekrar gözden geçir ve tekrardan setup..
Zaman Kötü, Call Of Duty. |
| |
| Yarbay |  | 20 Eylül 14:07 %0 | |
|
| oremi ns l internete verdin kardes |
| |
| Yarbay |  | 20 Eylül 22:51 %0 | |
|
| oresmi nsl internete verdin allah askina sole bende bi hatamı vercemde kardes |
| |
| Oyuncu |  | 24 Eylül 00:18 %0 | |
|
| valla kardes benim proplem cozulmedi gitti attim oyunu bir tarafa duruyor sana yardimci olalim bari
http://img239.imageshack.us/ bu adrese gir resmi buraya upload et ondan sonra linkini buraya yapistir bukadar |
| |
| Oyuncu |  | 24 Eylül 00:24 (24/09, 00:26) %0 | |
|
Kardeş sanada yardım edemiyorum ama kusura kalma..Sen vistasın herhalde gel en iyisi xp'ye dön..
valla kardes benim proplem cozulmedi gitti attim oyunu bir tarafa duruyor sana yardimci olalim bari http://img239.imageshack.us/ bu adrese gir resmi buraya upload et ondan sonra linkini buraya yapistir bukadar
|
| |
| Yüzbaşı |  | 24 Eylül 07:14 (24/09, 07:21) %0 | |
|
Adam XP kullaniyor zaten, Vistayi nereden cikardiniz cok merak ettim??
Ayrica Steam kullaniyorsun sanirsam? Sistemin hakkinda daha detay verirsen belki care bulabilirsin..
Bu arada hata mesajlarinin dili dutch mi? Hangi dilde kurdun oyle. Ingilizce kursaydin keske. Daha fazla detay lutfen. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Eylül 04:47 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: irvine
Ayrica Steam kullaniyorsun sanirsam? Sistemin hakkinda daha detay verirsen belki care bulabilirsin..
Bu arada hata mesajlarinin dili dutch mi? Hangi dilde kurdun oyle. Ingilizce kursaydin keske. Daha fazla detay lutfen.
evet xp kullaniyorum hayir hata dili norvecce norvecce kurmustum oyunu ilk once steam uzerinden baska hata vermisti ve oyun hic acilmiyordu sonradan sildim oyunu steam le beraber ingilizce olarak yukledim bu sefer oyun calisti fakat multi player olmuyor formatta attim pc ye ayni yukardaki verdigim hatayi aliyorum surekli
system windows xp prefesional pentium4 3.00 ghz 1gb ram ekran kartim ati radeon x600 serisi 256mb ses kartim Conexant CX20468-31 AC97 Audio Driver
bu arada pc nin adinida vereyim arkadaslar bu bilgiler yetmezse netten daha ayrintili bakabilirsiniz systeme
hp pavilion zd8000 |
| |
| Oyuncu |  | 25 Eylül 12:57 (25/09, 13:03) %0 | |
|
Töbe töbee..Herhalde demişim oraya kardeş gereksiz tartışmayalım.
alıntı: Gönderen: irvine
Bu arada hata mesajlarinin dili dutch mi? Hangi dilde kurdun oyle. Ingilizce kursaydin keske. Daha fazla detay lutfen.
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Eylül 12:59 (25/09, 13:01) %0 | |
|
Abi ekran kartın x600 müş valla ben x1050 ile oynayamıyorum.x1050 ile oynamak işkence..
evet xp kullaniyorum hayir hata dili norvecce norvecce kurmustum oyunu ilk once steam uzerinden baska hata vermisti ve oyun hic acilmiyordu sonradan sildim oyunu steam le beraber ingilizce olarak yukledim bu sefer oyun calisti fakat multi player olmuyor formatta attim pc ye ayni yukardaki verdigim hatayi aliyorum surekli
system windows xp prefesional pentium4 3.00 ghz 1gb ram ekran kartim ati radeon x600 serisi 256mb ses kartim Conexant CX20468-31 AC97 Audio Driver
bu arada pc nin adinida vereyim arkadaslar bu bilgiler yetmezse netten daha ayrintili bakabilirsiniz systeme
hp pavilion zd8000
|
| |
| |