| Yazar | Konu: Cod4 serverlarında admin. |
| Oyuncu |  | 11 Eylül 15:15 %7 | |
|
| Adminlerin biraz daha cod2yi bırakıp cod4 serverlarına girmelerini rica ediyorum.İyicene seviye düştü serverlarda. |
| |
|
|
Orgeneral
shot em up

|  | 11 Eylül 16:51 %2 | |
|
dostum sana kesinlikle katılıyorum her taraf hile kaynıyor wh aimbot yetmiyormuş gibi bide şimdi bomba atıp takım değiştirme muhabbeti çıktı oda yetmezmiş gibi adama demonu alıyorum falan dediğin zaman senin nick ini çalıp onunla giriyor oyuna başlıyor hile yapmaya doğal olarak millet onu sen sanıp sana başlaıyorlar yüklenmeye daha bu gün başıma geldi
ADMİN VE MODERATÖR ARKADAŞLAR DUYUN ARTIK SESİMİZİ
HİLEYE SON VERİN |
| |
Tuğgeneral
fastest killers

|  | 11 Eylül 17:36 %0 | |
|
Aga valla xfire da giriyorum artık bıktım burdaki Ezziklerden bence sizde gelin serverlarda admin var gl yasak wh aimbot bulamazsın seviyede gayet yüksek bi deneyin derim  |
| |
Tümgeneral
Çaresiz Lamerler

|  | 11 Eylül 17:40 %0 | |
|
,, 4 aylk aradan sonra cod4'e basladgm gunden beri kac tane demo gonderdm, online destek bilir...yok olmuyo bu böyle gerekten artk admin lazm, burdan yetkililer lütfen seviye gercekten dustu... artk el atın :(
voodoo sonuna kdr arkandaym..:( :)
zamanın eli, değdi bize...çoktan değişti herşey... |
| |
| Yüzbaşı |  | 11 Eylül 17:47 %0 | |
|
| evet bi çözüm bulunmaı lazım:@ |
| |
Tuğgeneral
fastest killers

|  | 11 Eylül 17:50 %0 | |
|
biz ailecek xfire takılıyoz osn düzelene kadarda pek uğramayı düşünmüyoz buralara boşa sölüyonuz aynı tas aynı hamam çok sölendi bu laflar kimsenin tınında değil
***TÜRK; yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.*** |
| |
Korgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 11 Eylül 18:37 %0 | |
|
eğitim şart
" Sh4rpShooTR " derki:
-Yalnıca ölüler görür ( bkz: Killcam ) |
| |
shot em up

|  | 11 Eylül 18:39 %0 | |
|
Serverlar sahipsiz kaldı.
Yazık değilmi o kadar insana
Whci kaynıyor Aimbotcu kaynıyor yetmiyor bide takim değişenler oluyor Admin İsteriz biz |
| |
Korgeneral
FeArLeS of FiGhTiNgS

|  | 12 Eylül 10:39 %0 | |
|
aynen yaa dün gece tdm64 sayısız aimbot be wh vardı... bir kasırga diye birisi çıkıp paso takım değiştirio bu nasıl bir rzikliktir böyle yaaa.... nooblarda adamı iyi oyuncu zannedio bende artık xfirede takılıorum herkese tavsiye ederim... sayısız ss ve demo yolluorum ama bitmek tükenmek bilmio bu noopiler...
JacK SparroW If yOu kNeW... ThE wAy I SaMeT KaYa... |
| |
Tümgeneral
İ-F-Z

|  | 12 Eylül 19:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: PnT|Anesthesia!.
Aga valla xfire da giriyorum artık bıktım burdaki Ezziklerden bence sizde gelin serverlarda admin var gl yasak wh aimbot bulamazsın seviyede gayet yüksek bi deneyin derim
Ooo anes. Bende x f giriorm Eklesene pollstar die birlikte takılırıs
Hayat sevgiden ibarettir. |
| |
. |
shot em up

|  | 12 Eylül 19:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ||SeU||COSaRocK
Serverlar sahipsiz kaldı.
Yazık değilmi o kadar insana
Whci kaynıyor Aimbotcu kaynıyor yetmiyor bide takim değişenler oluyor Admin İsteriz biz
||SeU||COSaRocK ' a katiliyorum
Kalp Sever Engel Tanımaz Cod 4'cüler Affı Tanımaz |
| |
| Oyuncu |  | 12 Eylül 19:49 (12/09, 19:50) %0 | |
|
| Cafeye gidip 2-3 saat takılıyoruz saten bari sd'de olsun admin ama öncelikle (insan) olsun.. |
| |
Tuğgeneral
fastest killers

|  | 12 Eylül 23:42 %0 | |
|
köön abi ekledim seni orda farklı nickleyim çaktırma kimseye
alıntı: Gönderen: >iFz<TryAgaiN
Ooo anes. Bende x f giriorm Eklesene pollstar die birlikte takılırıs
Hayat sevgiden ibarettir.
|
| |
| Korgeneral |  | 25 Eylül 02:37 %0 | |
|
| yapacak bişey yok .. herkes keyfine baksın.. |
| |
Orgeneral
Goreve Cagri

|  | 25 Eylül 17:12 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^5VooDoo
Adminlerin biraz daha cod2yi bırakıp cod4 serverlarına girmelerini rica ediyorum.İyicene seviye düştü serverlarda.
merak etme cod2 ile de ilgilenen yok, bende buraya buna bakmaya için girmiştim yanıtımı aldım. Üstelik bizde server bile kalmadı siz yatıp kalkıp dua edin...
Bu mesaj hiç bir sorunluluk içermemektedir |
| |
| Orgeneral |  | 25 Eylül 22:43 %2 | |
|
arkadaslar cogunuzun msg sıne baktımda evet haklısınız belkı ama admın olmadıgı zaman bırbırınıze yapmadıgınızı bırakmıyonuz kaldıkı cogunuzda paso specsiniz admın kıckleyıncede yada kufur kıs. banlayıncada odsyi gereksız yazılarla mesgul edıyonuz yalansa yalan dıyınız.yok neden ban yedım ne zaman kalkar banım ama o adam bana kufur etmıstı bunlar gerekce degıl arkadaslar yolladıgınız demoları ve ss lerin takipleri icin gereksız yazısmadan kacınınız tesekkurler....
Ya Olduğun Gibi Görün,Ya Göründüğün Gibi Ol!!Ben Mevlana Değilim Bana Adam Olun Gelin. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Eylül 22:47 %0 | |
|
| arkadaslar xfire bende gecis yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz neler yapmam gerekio...simdiden tsk |
| |
| Oyuncu |  | 25 Eylül 23:07 %0 | |
|
Serverlara admin girmiyor,girsin diye yırtınan benim.Herdefasında serverların adminsizlikten yakındığını anlatan benim.Ama yinede hileci damgası yiyen yine benim : )
yahu hileci adam admin çağırırmı?(bu soruya bi kılıf uydurucak iftiracı bot kesin vardır) |
| |
Orgeneral
GoreFest

|  | 25 Eylül 23:10 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1KA$ENS!Z
arkadaslar cogunuzun msg sıne baktımda evet haklısınız belkı ama admın olmadıgı zaman bırbırınıze yapmadıgınızı bırakmıyonuz kaldıkı cogunuzda paso specsiniz admın kıckleyıncede yada kufur kıs. banlayıncada odsyi gereksız yazılarla mesgul edıyonuz yalansa yalan dıyınız.yok neden ban yedım ne zaman kalkar banım ama o adam bana kufur etmıstı bunlar gerekce degıl arkadaslar yolladıgınız demoları ve ss lerin takipleri icin gereksız yazısmadan kacınınız tesekkurler....
Ya Olduğun Gibi Görün,Ya Göründüğün Gibi Ol!!Ben Mevlana Değilim Bana Adam Olun Gelin.
Sana büsbütün haklisin desem yalan olur kanka. O dediklerinin hiç birini yapmiyorum ben, Tek basina herseye yetemezsin, Admin ihtiyaçi var cod4 serverlerinin en azindan tdm 64'e 1 admin daha gerekiyor diye düşünüyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Eylül 16:47 %0 | |
|
online destege soru sormayacaksak,yardım istemeyeceksek her neyse ... neden adı online destek?buradaki modların işi ne o zaman?milleti banlamakmı?userların ss leriyle gaza gelip çatır çatır koyuyorlar banı biz soru sorunca biz mi suçlu oluyoruz burada?çok saçma doğrusu...voodoo haklı her servera bir mod lazım bir ton mod var hiç biri ilgilenmiyor anca ban atsınlar
alıntı: Gönderen: ^1KA$ENS!Z
Ya Olduğun Gibi Görün,Ya Göründüğün Gibi Ol!!Ben Mevlana Değilim Bana Adam Olun Gelin.
|
| |
Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 26 Eylül 18:48 %0 | |
|
2 haftadır girmiyordum osnye.Görüyorumki milletin canına tak etmiş .İlk başlarında osnnin eski günlerinde çok eğlenirdik.Şimdi ise bazı tipler kendilerine okadar güveniyoki,seviyeyi düşürdükleride muhakkak.Bende adminlerin biraz daha ağırlık vermesinin doğru olacağı kanaatindeyim.X-fire a felan geçmeyi düşünmüyorum.Bence osnde seviye yükseltilmeli. |
| |
| |