|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Lcd monitör tavsiyeleriniz | WAFFEN-SS

|  | 10 Eylül 14:51 %0 | |
| | Arkadaşlar ben yakın zamanda lcd monitöre geçmeyi düşünüyorum sizden önerileriniz ve tavsiyerlerinizi bekliyorum benim aradığım ve düşündüğüm monitör 20'lik veya 22'lik inclik monitörlerdir.Gerek ekran kalitesi gerek görüntü çözünürlüğü ve ekran parlaklığı bakımından fiyatı uygun monitör arıyorum sizce hangi model almaliyim. | | | |
| Orgeneral
Silence Of The Lambs

|  | 10 Eylül 14:58 (10/09, 14:59) %0 | |
| 19"SAMSUNG SyncMaster 960BG
kullanıyorum,memnunum,tavsiye ederim.
"Her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır." M.Kemal Atatürk | | | 
|  | 10 Eylül 15:01 %0 | |
| incelediğim modeller arasında Samsung 2232BW ve Samsung T220 en iyi teknik özelliklere sahip modellerdi.
2232BW'u kullanıyorum ve şanssızlığıma C üretimi denk geldi ve mavi renk ağırlığı var.
T220 çok daha iyidir, tavsiye ederim.
teknofiyat.com'dan fiyat araştırması yapabilirsiniz.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | WAFFEN-SS

|  | 10 Eylül 15:16 (10/09, 15:30) %0 | |
| Gönderen: Tora
incelediğim modeller arasında Samsung 2232BW ve Samsung T220 en iyi teknik özelliklere sahip modellerdi.
2232BW'u kullanıyorum ve şanssızlığıma C üretimi denk geldi ve mavi renk ağırlığı var.
T220 çok daha iyidir, tavsiye ederim.
teknofiyat.com'dan fiyat araştırması yapabilirsiniz.
|  | 10 Eylül 17:11 %0 | |
| 22"'te daha ucuzu, kalitesiz üretim olan bir panel olabilir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Orgeneral |  | 14 Eylül 05:12 (14/09, 05:12) %0 | |
| alıntı: Gönderen: Tora
samsung 2232 BW kullanıyorum ve bende tavsiye ediyorum ama kesene ne derce uyar onu bilemem
hangi seri oldugunu nereden anlıyoruz tora ve hangi seri uretim daha iyi peki | | | 
|  | 14 Eylül 16:10 %0 | |
| S, A ve C paneller bulunuyor.
En iyi üretim S serisi. Bunlar Samsung fabrikalarında üretiliyor.
A serisi AU Optronics paneli.
C serisi ise CMO panel.
S ve A olması idealdir.
Hangi seriden olduğunu öğrenmek için Brightness ve Contrast'ı 0'a getirin. Ardından Source düğmesine 5sn basılı tutun. Karşınıza bir ekran gelecek. Burada M-ME22W0BAA-1002 gibi bir koda bakmanız gerekiyor. Kalın olarak yazılmış olanlar önem taşıyor.
3 harfin ortasındaki, hangi üretim olduğunu belirliyor.
xAx-xxxx : Samsung panel
xLx-xxxx : AU Optronics panel
xDx-xxxx : CMO panel
| | | | |
|
|
|
|
|
|