Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 15:54 Toplam 241 oyuncu 48 sunucu 1107 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Crysis performans ayarları varmı

kanarya_1985
Korgeneral
Korgeneral
06 Eylül 12:12 %0
arkadaşlar bu konuya en iyi bu bolumde cevap bulabileceğimi düşündüm.Crysis oyununu türkçe haliyle laptopuma yükledim.ama daha iyi performans istiyorum onun ıcın bıldıgınız performans ayarları yama vs varsa paylaşırsanız sevinirim.

kanarya_1985
Korgeneral
Korgeneral
07 Eylül 02:16 %0
İşlemci / Hızı AMD Turion X2 TL-64 2.2GHz
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Kartı Nvidia GeForce 8600GS DirectX 10
Sistem Belleği 4096MB
Vista Home Premium 32 bit işletim sistemi.zaten 800 600 e aldım ozellıklerı low a aldım yınede sankı hızlı dııl gıbı. ekran kartı 512 mb paylasımsız 512 mb.

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
04 Ekim 13:50 %0
crossfire veya sli %100 lük performans artışı sağlayamaz.hatta %100 e yaklaşamaz bile.o full grafik olayıda bana göre crysis i yapan arkadaşların optimizasyon konusundaki beceriksizliğidir.sözde warhead de bunu aşacaklardı ama nerde.ut2004 de çıktığı zamana göre inanılmaz grafiklere sahipti ama o dönemdeki çoğu bilgisayar rahatlıkla çalıştırabildi oyunu.bakınız half life 2 de aynı şekilde.tabi bu işler deneyim gerektiren işler başka zamana artık.

alıntı:
Gönderen: BlacKouT-
Crysis şu ana kadara yapılmış en yüksek grafik değerlerine sahip oyundur. Bu yüzden senin ekran kartın Nvidia geForce 9800 GTX olsa bile "full" grafik oynayamazsın. Çünkü oyun crossfire ile yapılmıştır yani çifte ekran kartı, çifte ekran kartı 2 ekran kartının performansının birleşimi ile yapıldığından tek ekran kartında bulunan performansı geride bırakır. Örneğin 2 9800 GT'liği birbirine bağladın ve kasana yerleştirdin, vereceği performans 19600 GTX'Lik bir performanstır.
Alacağın performans senin ekran kartına bağlıdır, özelliklerini yazarsan o konudada yardımcı olabilirim.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön