| Yazar | Konu: 512mb atı radeon hd3870 |
| Albay |  | 05 Eylül 22:02 (05/09, 22:02) %0 | |
|
Arkadaşlar parayı basıp hd3870 almak istiyorum lakin bir sorun var
Benim 1Gb DDR2 ram im var .
HD3870 GDDR4 istiyormus. diye duydum
1) Alırsam sorunsuz kullanabilirmiyim ?
2) olmassa DDR2 için önerebileceginiz bir e. kartı var mi ? |
| |
|
|
| Tümgeneral |  | 05 Eylül 22:04 %2 | |
|
| GDDR4 o ekran kartının kendi ramini belirtiyo. Senin o ekran kartını kullanmak için GDDR4 ram e ihtiyacın yok. |
| |
| Albay |  | 05 Eylül 22:05 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: thelahana
GDDR4 o ekran kartının kendi ramini belirtiyo. Senin o ekran kartını kullanmak için GDDR4 ram e ihtiyacın yok.
Evet cahillik iste saolasin xD |
| |
| Tümgeneral |  | 05 Eylül 22:07 %1 | |
|
| bişi değil |
| |
 Moderatör |  | 06 Eylül 09:10 %4 | |
|
ayrıca parayı basıp 4850 ya da 4870 almak daha mantıklı.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Binbaşı |  | 06 Eylül 19:05 %0 | |
|
harbi para varsa hd4870 cok iyiymis civa sogutmaLı filan 500civarimydi ne |
| |
Korgeneral
WAFFEN-SS

|  | 08 Eylül 11:55 %0 | |
|
Ne De Elektrik harcar o haa |
| |
Silence Of The Lambs

|  | 09 Eylül 21:23 %0 | |
|
| dogru demisler bende 3870 kullaniyorum, 4870 alman daha dogru olur. |
| |
fakirdik

|  | 10 Eylül 14:16 %0 | |
|
HD 3800 1gb var
sevemedim gitti |
| |
| Oyuncu |  | 10 Eylül 18:33 %0 | |
|
| 4850 alınası kart o fiyat aralığında... |
| |
. |
| Albay |  | 10 Eylül 23:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |SoL|Zebh
dogru demisler bende 3870 kullaniyorum, 4870 alman daha dogru olur.
Yaklaşık 400 YTL m var o parayla 4870 hayal.. |
| |
Silence Of The Lambs

|  | 11 Eylül 03:35 (11/09, 03:37) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: RaxWeLL
Yaklaşık 400 YTL m var o parayla 4870 hayal..
valla 3870 e para verme gecis modeli olmus resmen bekle biraz daha o zaman 4870 icin (birzamanlarin fx 5200 unu dusun dx 9 icin ilk cikan kartti bu kartta aynen oyle olacak dx 10 icin yetersiz) |
| |
 Moderatör |  | 11 Eylül 10:10 %0 | |
|
3870, directx 10 için yetersiz değil. FX 5200 ile aynı cümlede yer almayacak kadar iyi bir kart. Fiyat/performans olarak iyi bir noktadan piyasaya girdi ama üzerine gelen modeller daha iyi bir orandalar şu an için.
400 lira 280$+kdv ederki bu fiyata 4850, biraz beklenirse 4870 alınabilir. 4870'ler tam bu 400 lira sınırının üzerindeler (410-420 gibi)
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
Silence Of The Lambs

|  | 11 Eylül 19:02 %0 | |
|
| oyunlar dx 10 a gecince gorursunuz yeterlimi degilmi |
| |

|  | 11 Eylül 19:57 %0 | |
|
oyunlar dx 10 a gecince gorursunuz yeterlimi degilmi
Zaten Dx10 açısından yorumlamak için yeteri kadar Dx10 oyunu ve testi çıktı. Karşılaştırmalara göre 8800GT biraz altında bir performans değeri bulunmakta. Dolayısıyla Dx10 açısından yetersiz, verimsiz bir kart değil.
|
| |
Silence Of The Lambs

|  | 12 Eylül 04:17 %0 | |
|
| valla bence yeterli degil yaw kullanan biri olarak soyluyorum yaniliyor olabilirim ama, 19" ekran kullaniyorum dolayisiyla 1024 1028 den asagi cozunurlukte acmiyorum oyunlari baya kayip oluyor cunku. orta seviye secimlerde yeterli ancak bu kart |
| |
 Moderatör |  | 12 Eylül 08:16 %0 | |
|
3870 ile 1280x1024 de güncel directx 10 oyunları high ve AA AF açık iken oynayabilirsiniz. Eğer oynanmıyorsa sisteminizde bir problem olabilir.
3870 her türlü hayat döngüsünün sonunda ki bir karttır. üzerine çıkan seri, fiyat/performans olarakta sadece performans olarakta eski seriden üstün zaten.
|
| |
| Albay |  | 12 Eylül 14:54 (12/09, 15:04) %0 | |
|
Bilgilendirmeniz için Teşekkür ederim özellikle allreadydead
e
4850 nin performansının düsük oldugunu duydum..
Senin mesajını okuduktan sonra ikileme düstüm
3870 , 4870 ?
400 YTL e kadar önerdiginiz baska bir kart var mi? |
| |
Silence Of The Lambs

|  | 12 Eylül 15:22 %0 | |
|
Bilgilendirmeniz için Teşekkür ederim özellikle allreadydead
e
4850 nin performansının düsük oldugunu duydum..
Senin mesajını okuduktan sonra ikileme düstüm
3870 , 4870 ?
400 YTL e kadar önerdiginiz baska bir kart var mi?
sana fikir versin diye soyluyorum mesela dx 10 kullanan World in Conflict oyunu var strateji bu kartla maximum ayarlarda gayet akici oynayabiliyorum. ama istedigim seviyede oynayamadigim oyunlarda var Crysis gibi. |
| |
| Albay |  | 12 Eylül 16:12 %0 | |
|
sana fikir versin diye soyluyorum mesela dx 10 kullanan World in Conflict oyunu var strateji bu kartla maximum ayarlarda gayet akici oynayabiliyorum. ama istedigim seviyede oynayamadigim oyunlarda var Crysis gibi.
Dostum CoD4 oynamak için alicam karti..
Eğer hangi çözünürlük ve kalite de kaç fps verdigini söylersen çok makbule geçer  |
| |

|  | 12 Eylül 16:47 %0 | |
|
sana fikir versin diye soyluyorum mesela dx 10 kullanan World in Conflict oyunu var strateji bu kartla maximum ayarlarda gayet akici oynayabiliyorum. ama istedigim seviyede oynayamadigim oyunlarda var Crysis gibi.
Crysis'te SLI yada X2 olmayan her kart kasabiliyor zaten.
|
| |
Silence Of The Lambs

|  | 13 Eylül 11:31 %0 | |
|
Dostum CoD4 oynamak için alicam karti..
Eğer hangi çözünürlük ve kalite de kaç fps verdigini söylersen çok makbule geçer
orta ayarlarda birazda fps yukseltmek icin kasarsan 200 250 degerlere cikarsin. ben 150 fpsyle oynuyorum herhangi bi kayıp yasatmıyor. |
| |
Albay
shot em up

|  | 13 Eylül 15:46 (13/09, 15:48) %0 | |
|
bence bulabilirsen piyasada hd2600XT 512mb al derm gddr3 bellek 800mhz saat hızı cod 4 u cozunurluk optimum a getrrsen 150 fps rahat gorursunn."ayrıca dx10 ve hdmi destekli  |
| |
| Albay |  | 13 Eylül 17:15 (13/09, 17:22) %0 | |
|
orta ayarlarda birazda fps yukseltmek icin kasarsan 200 250 degerlere cikarsin. ben 150 fpsyle oynuyorum herhangi bi kayıp yasatmıyor.
Teşekkürler
512MB ATI Radeon HD4850 IceQ4 Turbo ya da Sapphire Radeon HD 4850 almayı düsünüyorum ..
İkisinin arasında kaldım ... 3870 den vazgeçmemin sebebi Fps lerde 4850 nin 3870 i silmesi..
Yukarda belirttigim 2 HD4850 den hangisini önerirsiniz vede performansa IceQ4 Turbo nun ne gibi bir farkı olur ? |
| |
 Moderatör |  | 15 Eylül 09:47 %0 | |
|
akılda soru işareti kalmasın, 4800 serisi ve 3870 karşılaştırması
o iki kart arasında ki tek fark soğutucu. HIS'in soğutucusu 1 slot kaplaması karşılığında daha iyi ve sessiz çalışıyor. Sapphire Toxic modeli değilse (en son baktığımda 4850 için yoktu) ICEQ4 soğutması tercih nedeni olabilir. Fiyatta önemli tabi.
performans olarak fark yok aralarında.
|
| |
| |