1.si enerji kablosunun takılı olduğundan emin ol.eğer hala dönmüyorsa içindeki yardımcı sargı yanmış olmalı.bu yardımcı sargı fan a ilk hareketi kazandırır daha sonrasında ana sargı devri yükseltir.sen pc yi açtıktan sonra fan ı hızlı bir şekilde elinle bir tur döndür.eğer ana sargıda bir şey yoksa fan dönmeye başlar.
alıntı:Gönderen: cRossfireX
Bugün Temizlemek İçin Baktığımda PSU Fanı Dönmüyor ne yapabilirim ? ne sorunlar çıkarır ?? ya bugün oldu yada daha önceden de böyleydi
fanı birşeyle döndürmeyi denedim dönmüyör dönüyor ama zorla sanki biryere sürtüyormuş gibi daha önceden dönüyordu bugün gördüm.daha önce üflüyordum havayı dönüyordu bugün üfledim dönmedi
alıntı:Gönderen: cRossfireX
fanı birşeyle döndürmeyi denedim dönmüyör dönüyor ama zorla sanki biryere sürtüyormuş gibi daha önceden dönüyordu bugün gördüm.daha önce üflüyordum havayı dönüyordu bugün üfledim dönmedi
fan yatağından çıkmış olabilir. çok fazla abanmadan yerine doğru itin. eğer gene çalışmaz ise, fan bozulmuş demektir. son çare olarak kontakt temizleyici ile fanın yatağını temizleyin ve yağlayın.
PSU fanı çalışmaz ise, yüklenmelerde sıcaklık artacağından PSU'nun yanmasına kadar gidecek bir yol açılmış olur. Her kaliteli PSU'da kendini koruma devreleri olduğundan yanmayacak, fakat ısındıkça kendini ve sistemi kapatacaktır. dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
dediğini bir kaşıkla denedim ittirmeyi felan pc yi açtım fan dönmek istiyormuş gibi çok ağır bi tur dönderio duruo sora gene bi tur dönderio duruo ama yavaş bir şekilde dur bi dk elimi arkada attım dönüodu sanki bi bakam