Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 17:56 Toplam 230 oyuncu 48 sunucu 1099 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Prison break 4. sezon

Tora

02 Eylül 07:55 %3
Bugün 2 bölüm olarak yayınlandı ve şu an ilk bölümü bitirdim.
Bu sezon, 2-3. sezonun'un bayıklığını tamamen alacak, güzel bir sezon olacak gibi. Spoiler vermiyorum o yüzden akşam bunun güzel bi geyiği çevrilebilir.
Bi ara çok fena gaza geldim, camı pencereyi açıp bağırasım geldi (M4rilyn'e selamlar). Tavsiye ediyorum, mutlaka abanın bugün, 2 bölümü de 720p indirip kaliteli bir biçimde izleyin.

Bölümleri izleyenler ----Spoiler---- ibaresi altında yazarlarsa, izlemeyenler için daha iyi olur.
Ayrıca konu içerisinde download linki verilmemesi ve istenmemesi rica olunur.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

sku
CNBC-e

02 Eylül 08:55 %0
Download linki vermeyeyim ama şu an tüm dizilerin linklerinin mevcut olduğu bir siteyi yapıyorum.
Yakın zamanda ihtiyacı olanlara yön verebilir

enabest
CNBC-e

02 Eylül 09:02 %0
Valla tam zamanıydı artık.

Tora

02 Eylül 09:10 %0
İkinci bölümü de izledim fakat biraz sıktı ya da uykum var bilemiyorum.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

M4Rilyn
fakirdik

02 Eylül 12:14 %0
aha iyi ki haber ettin valla saolasın..şu an direk link buldum sn de 360 kb yle yardırıom..prison ı seviom olm ayrıca boşuna polemik yaratma

Zarekc
Oyuncu
02 Eylül 12:49 %0
720p elitliğini de hiç anlamam. Millet gerekirse mp4 indirin kasmayın.

alıntı:
Gönderen: Tora
Bugün 2 bölüm olarak yayınlandı ve şu an ilk bölümü bitirdim.
Bu sezon, 2-3. sezonun'un bayıklığını tamamen alacak, güzel bir sezon olacak gibi. Spoiler vermiyorum o yüzden akşam bunun güzel bi geyiği çevrilebilir.
Bi ara çok fena gaza geldim, camı pencereyi açıp bağırasım geldi (M4rilyn'e selamlar). Tavsiye ediyorum, mutlaka abanın bugün, 2 bölümü de 720p indirip kaliteli bir biçimde izleyin.
Bölümleri izleyenler ----Spoiler---- ibaresi altında yazarlarsa, izlemeyenler için daha iyi olur.
Ayrıca konu içerisinde download linki verilmemesi ve istenmemesi rica olunur.

M4Rilyn
fakirdik

02 Eylül 12:51 %0
itiraf et tora beğenmemişin işte..ben de indirdim alt yazı bekliom ekşi de zorlama olmuş falan diolar bakalım..

alıntı:
İkinci bölümü de izledim fakat biraz sıktı ya da uykum var bilemiyorum.

Tora

02 Eylül 13:31 %0
alıntı:
Gönderen: Zarekc
720p elitliğini de hiç anlamam. Millet gerekirse mp4 indirin kasmayın.

Yüksek çözünürlük ve yüksek bitrate ile ayna gibi görüntü + 5.1 Dolby Digital ses ile izlemek varken, 624*352 çözünürlükte ve düşük bitrate'te çizgi film gibi dizi/film izleme taraftarı değilim.

Tamamen zevk, merak, ilgi alanıyla alakalı bir durum. Siz 99/150mb mp4/mkv'lerle takılabilirsiniz. Ben tavsiye ediyorum, zorla dayatmıyorum.

Zarekc
Oyuncu
02 Eylül 13:38 %0
720 mi oauahauhauahauh kör olacaksınız 1080 de izleyin

alıntı:

Yüksek çözünürlük ve yüksek bitrate ile ayna gibi görüntü + 5.1 Dolby Digital ses ile izlemek varken, 624*352 çözünürlükte ve düşük bitrate'te çizgi film gibi dizi/film izleme taraftarı değilim.
Tamamen zevk, merak, ilgi alanıyla alakalı bir durum. Siz 99/150mb mp4/mkv'lerle takılabilirsiniz. Ben tavsiye ediyorum, zorla dayatmıyorum.

Print_Screen
Üsteğmen
Üsteğmen
02 Eylül 17:51 %0
4. sezon tamamen çıksın arkadaş cd yapıp verir ooh

Alucard*
Oyuncu
02 Eylül 19:11 %0
Kasmayın beyler CNBC-e verir bi ara ne de olsa. Amma sınırsız internetiniz varsa ve boş vaktiniz bulsa hayırlı izlemeler... Biraz spoiler verin ya merak ettik (en azından ben )

Eski Chosen One*. Lütfen nickimi tersten okuyunuz!

ieL
fakirdik

02 Eylül 19:25 %0
alıntı:

ulan bi de zıplama herseye cok bilmis.
sabah ise giderken yoktu piyasada torrentleri.

saintknightelli8
Oyuncu
02 Eylül 22:38 %0
türkiş sitelerde 720plerini gördüm fakat indirmiyorumMMAMAMIYMYA

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

03 Eylül 01:12 %0
ya olm başlıcam he
gaza getirdiniz bitmio bu 720pe midir se midir nedir ya

NiKIL
Orgeneral
Orgeneral
03 Eylül 01:15 %0
bazı seyler cabuk gecilmis.ama yinede bir solukta izledim

otafuku
Oyuncu
03 Eylül 01:20 %0
alıntı:

Ben 1080 de izliyom gel

WeBMaSTeR**
Üsteğmen
Üsteğmen
03 Eylül 01:48 (03/09, 01:50) %0
Bugün tam bir sabır sınırı denemesiydi resmen...geceye kadar Tr altyazı bekledim ama beklediğime deydi.2. bölümünde dandik bi altyazı buldum onuda izledim öğlen güzel bir altyazı bulup birdaha izlicem...

enabest
CNBC-e

04 Eylül 00:10 (04/09, 10:40) %0
2. Sezon finalinden sonra bokunu çıkardılar artık diye düşünmüştüm ama çok güzel bir 3. sezon izledik. 4. Sezonunda bizi baya sürükleyeceğine inanıyorum. Ama;

-Dikkat Spoiler Geliyor-

-Geliyooor bırak artık bakmayı-

-Hala bakıyosun arkadaşım-

-Benden Günah gitti-

-Spoiler-

Sarah nın dönüşünün kurgusu PB ye yakışmadı.

-Spoiler-

-Eee sayfayı aşağıdan yukarı kaydırma sende

Corvex.
Yarbay
Yarbay

fakirdik

04 Eylül 03:13 %0
laolm zçam 720pnize hemi
gaza getirdiniz takıla takıla bi hal oldu
la tora hep sen açıon bu işleri başıma
kulaklıkta da kazığı yedik senin yüzünden

M4Rilyn
fakirdik

04 Eylül 03:37 (04/09, 03:38) %0
spoiler yazan yeri başına bi kaç tane daha uyarı levhası koy gözü kayıp bakan olacak

alıntı:
Gönderen: enabest

Tora

04 Eylül 09:10 %0
alıntı:
Gönderen: Corvex.
laolm zçam 720pnize hemi
gaza getirdiniz takıla takıla bi hal oldu
la tora hep sen açıon bu işleri başıma
kulaklıkta da kazığı yedik senin yüzünden

Bilgisayarın kötüyse çekme olm allala.
Hem o kulaklığa laf atanın alnını karışlarım. 7-8 aydır kullanıyorum, gayet kral.

enabest
CNBC-e

04 Eylül 10:42 %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
spoiler yazan yeri başına bi kaç tane daha uyarı levhası koy gözü kayıp bakan olacak

Uyarıları arttırdım.

musakur1
Oyuncu
04 Eylül 11:53 (04/09, 11:56) %2
alıntı:
Gönderen: Print_Screen
4. sezon tamamen çıksın arkadaş cd yapıp verir ooh

arkadaşım her hafta bi diziyi takip edip izlemenin tatdı ; o dizinin 1 sezonunu birden 1-2 günde izlemekten kat be kat çok feci bi şekilde yüksektir.
çünkü 1 gün önceden çıkacak bölümün hayalini kurarsın...
çıktığında indirirken sabırsızlık zevkini yaşarsın...
bazen sabahın 6 sında çıkıo. ing altyazı için saat 11-12 ye kadar beklersin...
herşey hazır olduunda PC başına içeceğini yiyeceğini alır zevk ile 40 dk mest olursun.

fakat bütün sezon elindeyken tak izle tak izle tak izle zombi gibi ayrıntılarıda kaçırırsın 2. bölmden sora zevkide.
fakat

ieL
fakirdik

05 Eylül 02:27 %0
ilk bolumu izledim.
720p çekmişim her zaman ki gibi allah kahretsin.
açıkçası geçen sezon tamanını sığacak kadar atraksiyon oldu.
ya çok hızlı yapmışlar biraz kabak tadı vermişler ya da turk dizisi olma yolundalar.

musakur1
Oyuncu
05 Eylül 13:01 %0
alıntı:
Gönderen: ieL
ilk bolumu izledim.
720p çekmişim her zaman ki gibi allah kahretsin.
açıkçası geçen sezon tamanını sığacak kadar atraksiyon oldu.
ya çok hızlı yapmışlar biraz kabak tadı vermişler ya da turk dizisi olma yolundalar.

türkler böle dizi yapsın , onlara kolumu veririm valla :d

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön