| Yazar | Konu: Görüşürüz... |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 01 Eylül 08:35 %2 | |
|
Beni tanıyan herkese söylediğim gibi ben 13 yaşındayim bu yüzden okul açıldığı zaman cod2yi bırakmak zorunda kalıyorum forumu bırakmaya niyetim yok ama malesef 10 aycık sunucularda olmıycam o yüzden kendinize iyi bakın... Herkese iyi oyunlar.
^^50|VT|Punisher eski nickimle ManyetikPortakal
The Last Kurşun Bender :D |
| |
|
|
Tümgeneral
FaST AnD FuRiouS

|  | 01 Eylül 09:18 %0 | |
|
| en iyiisini yapyrsn önce eğitim görüşmek üzere |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 01 Eylül 09:37 %2 | |
|
Kendine cok iyi bak ...Özletceksn kendimi ama neyse 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
M.K.ATATÜRK
|
| |
| Albay |  | 01 Eylül 09:52 %0 | |
|
| ben de 10 yasındayım bende okul bitene kadar bırakmak zorundayım |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 01 Eylül 10:47 %0 | |
|
8 eylüle kadar burdayım okul açılıncada forumda kalmayı düşünüyorum kendimi çok özletmem 
The Last Kurşun Bender :D |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 01 Eylül 16:26 %0 | |
|
hitman 1-2 sene sonra seninde sbs geliyo simdiden derslerine ii calis
alıntı: Gönderen: By HitmaN
ben de 10 yasındayım bende okul bitene kadar bırakmak zorundayım
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 16:29 %0 | |
|
bnce baq biligisayarı kaldır koliye falan bnde bi üniversiteye giricem diye 3 senedir uğraşıom yani bilgisayarla ders aynı anda gitmio (gerçi bu sene kazandım istanbul spor akadamesi oda tamamn atletik vücudum sayesinde hehee ) |
| |
Tuğgeneral
^2(Dead)

|  | 01 Eylül 16:32 (01/09, 16:33) %2 | |
|
ben de okul açılacak diye oyunları silip bilgisayarın monitörü kaldıracağım yani derslerime geri döneceğim
call of duty two |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 01 Eylül 16:33 (01/09, 16:37) %0 | |
|
bize haftada bi bilgden bulmalik ödev fln veriolar zaten babam büük ihtimalle codu silcek :S yazin veya 15 tatilde tekrar yüklemem gerekcek :S oks olsa birakmazdim gene hafta sonu 2 saat fln oynardimda bizde sbs var :S 1ini gecirdim 2 tane daha var bu ilki gibi olursa digerleride iibi liseye girerim heralde
editşeysi:1. sbsden 473 aldim
alıntı: Gönderen: maGnin
bnce baq biligisayarı kaldır koliye falan bnde bi üniversiteye giricem diye 3 senedir uğraşıom yani bilgisayarla ders aynı anda gitmio (gerçi bu sene kazandım istanbul spor akadamesi oda tamamn atletik vücudum sayesinde hehee )
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 01 Eylül 16:39 %0 | |
|
bilgisayar dursunda oyun için diil dersler içinfln kullanirsin bende oyunlari silcem daha dgorusu babam silcek
editşeysigene:yaş 13
alıntı: Gönderen: ^1(Dd)^9ErEn
ben de okul açılacak diye oyunları silip bilgisayarın monitörü kaldıracağım yani derslerime geri döneceğim
call of duty two
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk |
| |
. |
Albay
^2(Dead)

|  | 01 Eylül 22:48 %0 | |
|
| ewet ya 8 eylülde oynasana macerası bitcek malesef 10 ay mola alioz |
| |
Tümgeneral
WAFFEN-SS

|  | 02 Eylül 00:21 %2 | |
|
hade grsrz yol arkadasım HATIRLARSIN SD 19 girmeyi unutma |
| |
| Binbaşı |  | 02 Eylül 07:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^50|VT|Punisher
hitman 1-2 sene sonra seninde sbs geliyo simdiden derslerine ii calis
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk
Bende 12 yaşındayım(az kaldı yani) sbsye hiç çalışmadan girdim iyi puan aldım PCyi kaldırmayada niyetim yok  |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 02 Eylül 09:48 (02/09, 10:39) %0 | |
|
bende pek calistim diyemem alttrafi son 3 hafta boyunca günde 200-300 soru 4 yanlis var toplam gerisi full ben kaldirmiycamda babam codu fln silcek (cdyi sakladim onu yokedemez )yaz tatilinde veya 15 tatilde tekrar yükliycem ama sizi asla bırakmam forumda fln konusuruz
alıntı: Gönderen: ^9$^1eNaTu^9$
Bende 12 yaşındayım(az kaldı yani) sbsye hiç çalışmadan girdim iyi puan aldım PCyi kaldırmayada niyetim yok
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Eylül 13:23 %0 | |
|
ErEn ve puni bırakmayın bizi Puni bende sbs ye girdim ama 445 puan yaptım tabi hayatımda cod 2 çıkarmadan gitmeyin yaf Cumartesi pazar girin hem ne kadar çok tatil var bu sen bayramlarda 10 tatil olcak sömestırdada mı giremessiniz hem
----------------
Özletceksinizlan kendinizi!!! Ü ağlıyom lan sizin yüzünüzde dünyadaki mendil sıkıntısı baslattım.  |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Eylül 13:25 %0 | |
|
| sakla bi yere call of duty dosyasını görünmez yap böle şeyler yapılabiliyor. |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 02 Eylül 14:35 %0 | |
|
yaparim yapmasina biliyomda format attircaz :s su 15 günlük datil varya o yazan gircem hem dedigim gibi forumu bırakmam konuşuruz çok özletmem kendimi
alıntı: Gönderen: |FOC|atmaca 4848
sakla bi yere call of duty dosyasını görünmez yap böle şeyler yapılabiliyor.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk |
| |
FonDip

|  | 02 Eylül 15:07 %0 | |
|
| güle güle en iyisi bizim yapamadığımızı sen yapıyorsun |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 15:30 %2 | |
|
punisher kendine iyi bak  |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Eylül 16:08 %1 | |
|
AGLAMA KİRİZİNE GİRDİM PUNİ
Belalıyım belalı bu gönül sana sevdalı hersana birşey olursa CALL OF DUTY 2 yakarım bu dünyayı!!! :D Aşığım mı ne? |
| |
THE PRESTIGE

|  | 02 Eylül 16:10 (02/09, 17:21) %0 | |
|
Benim de okul başlıyo bıraksam mı ?
sınıf: İlkokul BEŞ
^^40hL|XasthuR |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Eylül 16:30 %2 | |
|
Puni beni vurmanı özlicem
Belalıyım belalı bu gönül sana sevdalı hersana birşey olursa CALL OF DUTY 2 yakarım bu dünyayı!!! :D Aşığım mı ne? |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 02 Eylül 18:41 %0 | |
|
merak etme sizi birakmam sadece sunuculara girmiycem hatta isterseniz burayi chat kanali gibi kullanir burdan konuşuruz yaz yatili gelince cevaplar bölümünde 10-20 diil 3000-4000 yazar sunucuda yoksam forumda varim sizi birakmam uleyn
alıntı: Gönderen: |FOC|atmaca 4848
Puni beni vurmanı özlicem
Belalıyım belalı bu gönül sana sevdalı hersana birşey olursa CALL OF DUTY 2 yakarım bu dünyayı!!! Aşığım mı ne?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 06 Eylül 10:49 %0 | |
|
okul aciliyo 2 gün kaldi bb sunucular 
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk |
| |
Albay
VURUCU TEAM

|  | 07 Eylül 18:15 %0 | |
|
artık okul açıldı bu gün son günüm daha sonra 10 ay sunucularda yokum ama foruma gire bildiğim kadar girmeye çalışırım herkeye iyi oyunlar... görüşürüz 
Ne Mutlu Türküm Diyene!
M.Kemal Atatürk |
| |
| |