Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 18:21 Toplam 233 oyuncu 48 sunucu 1179 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Karsılıklı aoe2

RESPAWN*
Albay
Albay
31 Ağustos 22:11 %0
kardesimle internete aynı modem uzerinden baglanıyoruz (linksys). Bilrilkte aoe2 oynamak icin ne yapmamız gerekiyor cunku oyuna girip internet uzerinden oyun kurdugumuzda birbirimizin iplerini (örn. 192.168.1.104) yazıyoruz ama gormuyo makineler..

RESPAWN*
Albay
Albay
01 Eylül 09:47 %0
yardım edebilecek arkadas yok mu..

SoL|CSR|^^00PeLe
Korgeneral
Korgeneral
03 Eylül 14:16 (03/09, 14:17) %0
ip adresini kullancağına hamachi kullanıp internet cafede oynar gibi oynayamazmısınız?Tam bilmiyorum ama eğer öyle bi imkan varsa öyle yapın hem daha rahat oynarsınız...

[German#Rifleman]

^1mchtHUNTER
Albay
Albay
10 Eylül 01:31 %0
alıntı:
Gönderen: ^^11CSR|^^70PeLe
ip adresini kullancağına hamachi kullanıp internet cafede oynar gibi oynayamazmısınız?Tam bilmiyorum ama eğer öyle bi imkan varsa öyle yapın hem daha rahat oynarsınız...
[German#Rifleman]

localde oynuyorlarsa gerek yok hamachi ye. IP adreslerini göremiyorsanız büyük ihtimalle windows güvenlik duvarı blokluyordur. Eğer güvenlik duvarı kapalı ya da gereken izni verdiyseniz avast, norton gibi antivirüsler de blokluyor olabilir. Eğer bunlarda da bir sorun yok diyorsanız modemin güvenlik duvarı da engelliyor olabilir. Eğer buraya kadar herşey tamam ise modemde port acmak gerekebilir.

sza53
Oyuncu
11 Eylül 04:23 %0
192.xxx.xxx.x li girdiğiniz ıp modemin ıpsidir o ıple oyuna bağlanamazsınız bir modemden iki pcle oynamak mümkündür hamachi googleden indirip sanal basit bir sanal ağ kurarak oynamanız mümkün .

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön