Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 20:43 Toplam 217 oyuncu 48 sunucu 1072 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ekran kartından tam perfonmans alamama vede garip bir sorun

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
31 Ağustos 18:28 %1
merhabe ben sisteme format atmadan önce ekran kartımdan gayet guzel perfonmans alıyordum ama format atım vede perfonmans 3de 1ne yakın seviyeye dustu sisitemi formattan önceki gibi yaptım tum guncellemeleri yaptım
ekran karıntın en son driverını indirdim kurdum ama yınede duzelmedi vede perfonmnsda artıs yok ayrıca garip bir hata daha var bu hata formattan öncede vardı ama cok basıma gelmezdı su son 3gunde asırı dercede olmaya basladı hata ise cod2ye girdigimde oluyor genelde baska oyunlarda cok cok nadir olarak gözleidm bu hatayı hata ise oyun oynarken bir anda her turlu renk ekrana gelmeye baslıyor yazılar kayıyor ekran da hayal edebilceignin her renk oluyor bu renkler genelde ekrnaın ortasına dogru haraketediyorlar ve 1sur snra pc kitleniyor res atmam gerekiyor oyundan ckıyım dedigmde alet yine kitleniyor yine res isitoyr yanı ne yaparsam yapıyım res atmam gerekiyor ramler dısında tum sistem yenı oldugu iicn ben ramlerden supheleniyorum ramler 4gb olması erekirken bana pcci sneın raminin 1tane si bozuk demıstı kendini 1gb göru dmeisti acaba osrun bundnamıdır yoksa nedendir yarımdınız icin simdden tesekurler

TiesTorN
Oyuncu
01 Eylül 01:08 %2
Ekran kartı bozuk, ya da fazla ısınıyor.

Xallez
Oyuncu
01 Eylül 08:16 %2
Isınmadan olucağanı sanmamda, senin kart bozulmuş gibi duruyor poyraz.bence vakit kaybetmeden garantiye vermen en iyisi.

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
01 Eylül 17:35 %2
nasıl olurya ısınma olcagını sanmma cunku aleti acıyorum 5dksnrada oluyor ısınmak ıcın zman olmuyor bazende 24saat oyunda oluyorum resmen ama atmıyorof nedır bu sans 8800gtaldım bozukcıktı 2aydayandı snra gitim deistiridm 260gtxle sımdı oda bozuk cıkıyor of of sans yokki

Tora

01 Eylül 17:38 %2
alıntı:
Gönderen: CSR | Poyri
nasıl olurya ısınma olcagını sanmma cunku aleti acıyorum 5dksnrada oluyor ısınmak ıcın zman olmuyor bazende 24saat oyunda oluyorum resmen ama atmıyorof nedır bu sans 8800gtaldım bozukcıktı 2aydayandı snra gitim deistiridm 260gtxle sımdı oda bozuk cıkıyor of of sans yokki

Zaten açtığınız anda 30sn içerisinde normal sıcaklığına erişecektir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
02 Eylül 06:04 %0
everestle bir bak bence.

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
04 Eylül 16:50 %0
peki sorun ekrandna olabılırmı o ekranın kitlenmesi sorunu icin cunku arada klavyedeki ekrandan gözleidigm kadarıyla xfire ve dierprogramlar calısmaya dvm ediyor ekran gidiyor

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
05 Eylül 19:28 %0
sıcaklıktan oldunu snamıyorumcunku kontrol ettım hatayı verdıgı anda sıcaklık 47 dereceydi dieirnde 53dereceydi ondna dıel galıba

^^01xZ3nD3R
Binbaşı
Binbaşı
06 Eylül 19:00 %0
poyra o rem olayi bendede oldu pc kitlendi format attiricaktım az kalsın .bende vürüsten süphelendim ama remin biri arızalı cıktıher neyse biraz kullandiktan sonra bir rem daha aldım taktım pc yine düsük güsteriyo remi 4gb olması gerkirken 3gb güsteriyodu.anladım ki anakartta var bir yamuk rem yuvası hatalı remin birini takmiyom bende

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
06 Eylül 21:34 %0
yanlız sistemin 32bitse rami 3gb görurzzaten ben hem biostan dier ramleri taktım baktım onlaır 4bunları 3göruo hemde 64bitli sistemde baktım 3göruo bend ebozugu takmıyorum yanı sende dikat et aslında ramde sorun olmıabılır

Reyad
Oyuncu
06 Eylül 23:09 %0
baska bi forumda okumuştum onunda arizali cikmisti 260 GTX'i.

^1mchtHUNTER
Albay
Albay
09 Eylül 13:29 (09/09, 13:30) %0
Sorun RAM den kaynaklanabilir. RAM lerden 1 tanesini çıkar ( bozuk RAM i tespit etmek için) öyle dene. Bu işlemi her RAM için tekrar et

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
09 Eylül 14:32 %0
sey dicem birde gerci pcde genel bir yavaslama var eskiden cod2de map 1 2 snde yuklenırken sımdı 20snlere filan cıktı bu arada bi format atarken rami yakamamıstır heralde cunku formattan öncede aynı ram vardı snra vede sorun bi formattan snra oldu

{SeU}bakkal
Albay
Albay

shot em up

13 Eylül 15:52 %0
bence işlemciyle ilgili bi sorun.bi kontrol ettr derim

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
13 Eylül 22:34 %0
hdd ve anakart haric hersey agrızalı dedınız valla ben en iisi pcyi atım cöpe zaten öss var buyuzden pcyı duzeltmemeye kararverdım yrdımınız ııcn teskkurler

NiKIL
Orgeneral
Orgeneral
14 Eylül 05:18 %0
sorun ekran kartında yeni aldıysan hemen garantiye gonder bence.

BXPaCe
Oyuncu
14 Eylül 13:36 %0
alıntı:
Gönderen: CSR | Poyri
hdd ve anakart haric hersey agrızalı dedınız valla ben en iisi pcyi atım cöpe zaten öss var buyuzden pcyı duzeltmemeye kararverdım yrdımınız ııcn teskkurler

Ayni sorun bende de vardi.8800gtxte yapiyordu.Gigabyte anakartla ocz ramler uyumsuzluk yapabiliyormus o yuzden ramleri degistirdim ve sorun duzeldi.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön