Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 18:16 Toplam 236 oyuncu 48 sunucu 1141 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hepimiz.!!!

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

31 Ağustos 11:44 %4
kopyalayıp yapıştırdın mı yoksa bakarak mı yazdın?

biliyorum kopyala yapıştır yasak diye kendin yazıyorsun bakıp

^3|PnS|^4tankER
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

31 Ağustos 11:51 %0
Serkan kardeşim eline sağlık güzel bir yazı olmuş huzur buldum okurken.
Ramazan ayının senın dediğin gibi ülkemize ve islam alemine hayırlı olmasını dilerim.

<<<NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE>>> M.K.ATATÜRK

otafuku
Oyuncu
31 Ağustos 12:09 %0
Cok merak ettim einstein hangi universiteye gitmis

Lord Huma
zelzele

31 Ağustos 12:16 %0
Konuyu fln okumadım da seni tebrik etmek istiyorum abi.İsteklerimi değerlendirmişsin, noktalama işaretlerini koymuşsun.Tebrik ederim.

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
alıntı:
Gönderen: |TURKO|brainiac

Albert Einstein'dır!Einstan ya da bi başkası böyle bir diyologa girmiş olabilir.İsimler pek de önemli değil.Asıl önemli olan ortaya atılan varlığın durumu ve yokluğu...

uçuyorum şu an , felsefenin , hayayatı varlığı ve yokluğu sorgulamanın dibine vurdum

Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
alıntı:
Gönderen: Lord Huma
Konuyu fln okumadım da seni tebrik etmek istiyorum abi.İsteklerimi değerlendirmişsin, noktalama işaretlerini koymuşsun.Tebrik ederim.
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way

alıntı rulaz

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Lord Huma
zelzele

31 Ağustos 12:18 %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.

alıntı rulaz

hadi ya.olm kötü hissetim kendimi yav

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
31 Ağustos 12:28 %0
alıntı:

Gerçek kelimesini sen yorumla gülüyorum okuyunca ...

senden de bekleriz serkan abi

^3|PnS|^4tankER
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

31 Ağustos 12:54 %2
helal olsun adamın konuyu gene istediğiniz yere çekmişsiniz .

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

31 Ağustos 12:59 %0
Bırakın sosyal mesaj vermeyi..

30 Ağustos Zafer Bayramı konusuna 1 mesaj dahi yazmayan adamların ne oldukları ortadadır zaten..

işinize gelince müslümanlık veya dini şeyler üzerine uzun uzun şeyler ekleyebiliyorsunuz şu foruma..Ama milli bayramlarımızı görmezden geliyorsunuz..

^3|PnS|^4tankER
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

31 Ağustos 13:03 %0
alıntı:
Gönderen: Türkiş_kilır
Bırakın sosyal mesaj vermeyi..
30 Ağustos Zafer Bayramı konusuna 1 mesaj dahi yazmayan adamların ne oldukları ortadadır zaten..
işinize gelince müslümanlık veya dini şeyler üzerine uzun uzun şeyler ekleyebiliyorsunuz şu foruma..Ama milli bayramlarımızı görmezden geliyorsunuz..

tebrik ler Alper düşüncen için budur .
amaç farklı boşver herkez biliyor bunu da neyse...

M4Rilyn
fakirdik

31 Ağustos 13:38 %0
güzel yazı saolasın

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

31 Ağustos 13:42 %0
emeğine sağlık

Zarekc
Oyuncu
31 Ağustos 14:05 %0
ben tanrının varlığı ile ilgili kısımlara itiraz bekliyordum ama gelmemiş hayret.

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

31 Ağustos 14:07 %0
alıntı:
Gönderen: Zarekc
ben tanrının varlığı ile ilgili kısımlara itiraz bekliyordum ama gelmemiş hayret.

niye sen inanmıyor musun?

Türkiş_kilır
THE PRESTIGE

31 Ağustos 14:10 %0
alıntı:
Gönderen: Zarekc

fotoğrafını görmek istediğimiz yusırlardansın

Denas
Orgeneral
Orgeneral
31 Ağustos 14:33 %0
alıntı:

Şurda yazılarını hep dikkatle okuduğum 3.5 kişi den editör profilinden zarekc e geciş yaptığım birisin ama bunu cok samimi diyorum (ajan ve köstebek) karışımı bir forum olayın var...
Ölüm ve idam intizarında bulunan bir adam sehpanın süslendirilmesinden ve tezyin edilmesinden zevk ve lezzet alabilir mi?

Helikopter alan adam o da olur. Gizli adam Zareck .

Xasthur
THE PRESTIGE

31 Ağustos 17:58 %0
güzel yazı

^^40hL|XasthuR

Uzaylıları küçümsemeyelim, onları sevelim. Onlar da candır.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön