Olm bu kaçıncı yav.Doktora gidin bi.Nedir bu sürekli forumdan şifa bekliyosunuz.Belki ciddi bşy.Önce doktora gitsene... Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way
ilk defa başıma geliyo bi rahatsızlık mı başka bişeymi emin deilim ondan soruyorum "grip oldum yardım!" demedim sonuçta
alıntı:Gönderen: Lord Huma
Olm bu kaçıncı yav.Doktora gidin bi.Nedir bu sürekli forumdan şifa bekliyosunuz.Belki ciddi bşy.Önce doktora gitsene...
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way
Benim tuvalette iki bacagımda karıncalanıyor ondan işim bitince hemen ayaga kalkamıyorum bi 5-10 dk daha oturup geçmesini bekliyorum neden olabilir? rock ve metale şeytan işi diyenler cevap verin:
''şeytan bunun neresinde''
''pent@gr@m''
alıntı:Gönderen: mucx.
Benim tuvalette iki bacagımda karıncalanıyor ondan işim bitince hemen ayaga kalkamıyorum bi 5-10 dk daha oturup geçmesini bekliyorum neden olabilir? rock ve metale şeytan işi diyenler cevap verin:
''pent@gr@m''
alıntı:Gönderen: mucx.
''pent@gr@m''
Testislerle ilgili bir durum olabilir. Sol testisini aldır
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.