Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 20:44 Toplam 218 oyuncu 48 sunucu 1069 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bir ülkenin okul sistemi...

Poyraz.!
Oyuncu
30 Ağustos 00:10 %0
Bir ülkede liseye alım sistemi bu kadarmı değişir ?
Geçen sene 395 ile pertevniyale giriş olurken bu sene ben 395 ile 200 puanile alan bir düz liseye gideceğim.
Gerçekten saçma.
Bu nasıl bir sistemdir ki 1 senede okul puanları 100 kadar artıyor?
Tarihe geçtim sanırım 395 puan ve bu lise...
Bahçelievler Lisesi

Jamiroquai!

Lord Huma
zelzele

30 Ağustos 00:15 %0
Sorularınıza baktım gerçekten çok kolay sorular gelmiş.Başarı ortalaması yükselince tabi ki okul puanlarıda yükselicek.Bunda anormal bi durum yok.Demek ki daha zor bir sınav yapılsa puan durumun 200 civarlarında olucakmış.Tabi sınavda bir kaza fln olmadıysa.

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way

SS_amon goeth
Albay
Albay
30 Ağustos 00:58 %0
alıntı:
Gönderen: ^^03Poyraz.!
Bir ülkede liseye alım sistemi bu kadarmı değişir ?
Geçen sene 395 ile pertevniyale giriş olurken bu sene ben 395 ile 200 puanile alan bir düz liseye gideceğim.
Gerçekten saçma.
Bu nasıl bir sistemdir ki 1 senede okul puanları 100 kadar artıyor?
Tarihe geçtim sanırım 395 puan ve bu lise...
Bahçelievler Lisesi
Jamiroquai!

Ben Bahçelievler Erkan Avci end. mes.lisesinden 1999 yılında mezun oldum puan falan hikayeydi şimdi kaç puan olmuş orası bir bilgin varmı?

Doq4c4n
Oyuncu
30 Ağustos 01:15 %0
daha ziyade sınav sistemiyle ilgili.. sorula kolay olunca uctu tabi puanlar.

Exmaniax
fakirdik

30 Ağustos 01:49 %0
Okuyarak adam olunmaz.

Sacrifice.
Oyuncu
30 Ağustos 01:51 (30/08, 01:51) %0
alıntı:
Gönderen: Exmaniax
Okuyarak adam olunmaz.

abi napıcaz peki fikrini almakta yarar var.

?

sanane lan!

Poyraz.!
Oyuncu
30 Ağustos 02:49 %0
alıntı:
Gönderen: SS_amon goeth

Ben Bahçelievler Erkan Avci end. mes.lisesinden 1999 yılında mezun oldum puan falan hikayeydi şimdi kaç puan olmuş orası bir bilgin varmı?

246 yapan bir arkadaşım ön kayıt ile giriyor şu anda
Ama oks üzerinden 330 du sanırım

Jamiroquai!

Poyraz.!
Oyuncu
30 Ağustos 02:50 %0
alıntı:
Gönderen: Lord Huma
Sorularınıza baktım gerçekten çok kolay sorular gelmiş.Başarı ortalaması yükselince tabi ki okul puanlarıda yükselicek.Bunda anormal bi durum yok.Demek ki daha zor bir sınav yapılsa puan durumun 200 civarlarında olucakmış.Tabi sınavda bir kaza fln olmadıysa.

Oldu sınavda sadece 1 saat kalabilmiştim

Ona rağmen sadece 5 soru boş bırakmıştım hızlıca geri kalanlarını çözmüştüm.
200 civarlarında Puan ve ben ?
hiç sanmam

Jamiroquai!

wag
fakirdik

30 Ağustos 02:53 %0
alıntı:
200 civarlarında Puan ve ben ?
hiç sanmam

Bu defa sistemi biraz düzeltebilmişler. Yüksek puanlı bi yere girememen iyi olmuş.

M4Rilyn
fakirdik

30 Ağustos 02:54 %0
the legend is back

alıntı:
Gönderen: wag

Bu defa sistemi biraz düzeltebilmişler. Yüksek puanlı bi yere girememen iyi olmuş.

wag
fakirdik

30 Ağustos 02:55 %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
the legend is back

tövbe haşa

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

30 Ağustos 03:52 %0
1 sene içinde OMU inşaat müh puanı 289 say-2 den 318 say-2 ye nasıl çıkıyosa , oda öle çıkmıştır. çok telaşlanma burası türkiye.

Sh4rpShooTR

Barathrum.
Oyuncu
30 Ağustos 10:54 %0
önemli olan sıralama diye kaç kere söylenmesi gerek anlamadım
hala yok burası türkiye yok ülkenin okul sistemi vsvs
sen hala puandan bahsediyosun

alıntı:
Gönderen: 10*** ZiFiR
1 sene içinde OMU inşaat müh puanı 289 say-2 den 318 say-2 ye nasıl çıkıyosa , oda öle çıkmıştır. çok telaşlanma burası türkiye.
Sh4rpShooTR

I Love This Game

Zarekc
Oyuncu
30 Ağustos 10:56 %0
olm sizin bakıcağınız olay türkiye sıralamanız.

alıntı:
Sh4rpShooTR

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
30 Ağustos 11:37 %0
alıntı:
Sh4rpShooTR

1 sene belki 2 sene boyunca deli gibi öss ye hazırlanıyorsunuz , belli üni.ler istiyorsunuz , bir hedef koyuyorsunuz önünüze vs. ama öğrenci yerleştirmelerinin nasıl yapıldığından bihabersiniz...

Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Poyraz.!
Oyuncu
30 Ağustos 12:16 %0
alıntı:
Gönderen: wag

ha ha ha

Eğer dediğinize göre ben 200 civarları yaparsam bu sınavla 395 aldıysam,
500 puan yapanlarda 280-300 arası puan yaparlar o zaman değilmi ?

Peki bu sınavda hiç 400 küsür puan yapan olmazmı ?

Jamiroquai!

Lord Huma
zelzele

30 Ağustos 12:35 %0
alıntı:

ha ha ha
Eğer dediğinize göre ben 200 civarları yaparsam bu sınavla 395 aldıysam,
500 puan yapanlarda 280-300 arası puan yaparlar o zaman değilmi ?
Peki bu sınavda hiç 400 küsür puan yapan olmazmı ?
Jamiroquai!

Bak kardeşim.Sıralamada kaçıncısın bana onu söyler misin?Senin önünde yer alan kaç kişi var?Şehir sıralamasına varsa eğer ona göre bir rakam da kendin çıkarabilirsin.Diyelim ki ilde 12 okul var hepsi 100 kişi alıyor her sene.Şehir sıralamasında senden daha iyi puanlar alan kişileri yerleştir bakalım oralara sana hangi okul düşüyor?

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

30 Ağustos 13:00 %0
o dediim sene sıralamalara o kadar önemli değildi. yine puana bakılıyordu. tabikide biliyorum yerleştirme sistemini daha bu sene yerleştim.
puanla birlikte sıralamada bi o kadar değişmişti. lütfen bilmeden eleştirmeyin

Sh4rpShooTR

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
30 Ağustos 13:21 %0
alıntı:
o dediim sene sıralamalara o kadar önemli değildi. yine puana bakılıyordu. tabikide biliyorum yerleştirme sistemini daha bu sene yerleştim.
Sh4rpShooTR

sıralamalar değişti derken? en son 500. yü alan odtü makine gidip 50. yi mi aldı en son nedir?bence bu konu hakkında pek bilgin yok sallama bari =)

Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

reddead
fakirdik

30 Ağustos 13:24 %0
bir sene puan öbür sene milleti götetmek için sıralama sdfdsfsd

oynasana lan!

wag
fakirdik

30 Ağustos 13:54 %0
Olm bakın basite indirgicem bu defa anlayın bak.

100 kişi bi sınava giriyosunuz. Sen 90. oluyosun. Yani 89 çocuk senden daha çok soru yapmış, senden daha başarılı. O yüzden senden daha yüksek yerlere girmeleri kadar doğal bir şey yok. Neyini anlamıyosunuz?

Ya da bu şekilde söyleyip kendinizi rahatlatıyosanız söyleyin bilelim de ona göre daha fazla yazıp moralinizi bozmayalım kötüsünüz diye.

acemi33
Oyuncu
30 Ağustos 20:38 %0
alıntı:
Gönderen: Exmaniax
Okuyarak adam olunmaz.

bir ex sözüdür

1881

ieL
fakirdik

30 Ağustos 21:02 %0
sıralama denen seyin olması ne guzel bi sey ya.
ne guzel kendini bi sey oldum sananlar eleniyor.
seviyorum bu sistemi degismesin zaten degismemis bu saate kadar.

Anakin.
Yüzbaşı
Yüzbaşı
30 Ağustos 22:07 %0
Yaptıkları sınav bu kadar işte. binlerce full çeken olurmu bir sınavdan.Puan sıralamasının en üst 10-15 okulu full çekenler arasından öğrenci seçiyor.Bir senede bu öğrenciler süper zeka olmadı.Geçen sene şehremini ye girecek yiğenim mensucat santral lisesine zor girdi.

Not:Ben demiyorumki geçen seneki sınav olsa yiğenim basşka yere girecek.Elbette esas olan yüzdelik dilim ve sınava giren diğer öğrencilere göre başarı sıran ancak sırf sıfır çeken öğrencileri azaltmak için bir sınav bu kadar kolaylaştırılmaz.

otafuku
Oyuncu
30 Ağustos 22:12 %0
alıntı:
Sh4rpShooTR

Kardeşim sen bir doktora görün kafayı iyi çarpmışsın

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön