| Yazar | Konu: Avatar eklensin diyenler buraya |
| Binbaşı |  | 30 Ağustos 00:56 (30/08, 00:59) %0 | |
|
Potansiyel +30luk konum Tora tarafından o biçim edilmiştir. Ben ki gittim cod2 bölümüne avatar konumun imzasıyla mesajlar attım, reklam yaptım ama Tora geldi ve gerçekten bitirdi olayımı.
Teşekkürler Tora, 2 kuruşluk zevkim vardı şurada, içine ettin ne diyeyim.
Edit: Yok artı martı istemiyorum. Hmm martı olabilir özel amaçlarım için kullanabilirim ama artı asla. |
| |
|
|

|  | 30 Ağustos 01:00 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: JahIthBer
Potansiyel +30luk konum Tora tarafından o biçim edilmiştir. Ben ki gittim cod2 bölümüne avatar konumun imzasıyla mesajlar attım, reklam yaptım ama Tora geldi ve gerçekten bitirdi olayımı.
Teşekkürler Tora, 2 kuruşluk zevkim vardı şurada, içine ettin ne diyeyim.
Popülerlik amacı güden konular, + sisteminin suistimal edilmesi sebebiyle gösterimden kaldırılmaktadır.
+ almak için konu açmayın, fikrinizi belirtip, destek aramak için konu açın.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Binbaşı |  | 30 Ağustos 01:01 %0 | |
|
| Zarrak gibi 2 saat düşünüp helikopter alcam, militarist osn gibi + konuları açmak istemiyorum |
| |
fakirdik

|  | 30 Ağustos 01:44 %0 | |
|
Zarrak gibi 2 saat düşünüp helikopter alcam, militarist osn gibi + konuları açmak istemiyorum
avatardan önce profil resmi koysan ya  |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 10:53 %0 | |
|
Kıskanç olmayın, çalışın çabalayın, haklı konumuma emeğinizle ulaşın.
Zarrak gibi 2 saat düşünüp helikopter alcam, militarist osn gibi + konuları açmak istemiyorum
|
| |
 Moderatör |  | 30 Ağustos 11:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Exmaniax
avatardan önce profil resmi koysan ya
bence koymasın böyle boş daha iyi (bkz.facebook )
Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
fakirdik

|  | 30 Ağustos 12:17 %0 | |
|
aklıma geldi
anlık durum kutucuğuda eklensin
dışarda, yemekte seçenekleri falan |
| |
Korgeneral
WAFFEN-SS

|  | 30 Ağustos 13:01 %0 | |
|
Evet ebatları büyük olmasın forumda rütbenin altındaki bölüme sığacak kadar olsa iyi olur
İstek konusunda gördüm avatar isteyen kişi sayısı çok fazla. Bende şöyle düşündüm.
Zaten sol taraf boş duruyor. Cod2 bölümünde bile bir anlam ifade etmeyen rütbemiz dururkene, avatar neden olmasın?
Ebatları büyük olmamalı burası önemli.
Tora diğer konuda demiş forum emeğe saygı, dostum link ölmüş olayına döner diye, zaten şu an forum o hale gelmiş durumda her yer mesajıma + verin diyen üyelerle doldu maalesef
|
| |
Korgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 31 Ağustos 00:34 %0 | |
|
yau fikir benden çıkmıştı kasırgaya bak. ben bunu kastetmemiştim. hoş einstein atomu parçalarken hiroşimayı düşünmemişti ya neyse.
avatar olsun bence.. ewet zırp pırt resim koyalım. psikolojimizi yansıtacak türden. normal foto ztn profil kısmında var.
+, emeğe saygı saçmalığıda olmasın. bi avatar gelince bunrada yanında olmak zorunda deil.
yani bi avatar eklemeyle(sadece avatar) forum kalitesini bozmaz.
Sh4rpShooTR |
| |
fakirdik

|  | 31 Ağustos 20:24 %0 | |
|
poke falan da koyalım
profil şarkısıda olsın
vidyo ekleyelim
çete savaşlarıda olsun demir odun satın alalım
onedemek la
oynasana lan! |
| |
. |
fakirdik

|  | 31 Ağustos 22:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: reddead
poke falan da koyalım
profil şarkısıda olsın
vidyo ekleyelim
çete savaşlarıda olsun demir odun satın alalım
onedemek la
oynasana lan!
dur bakıcam varmı sende o çete savaşları
varsa sildim seni faceden |
| |
Yarbay
fakirdik

|  | 31 Ağustos 23:20 %0 | |
|
laolm
biz bida konu açmayalım
hatta mesaj da yazmayalım la o zaman
alıntı: Gönderen: Tora
Popülerlik amacı güden konular, + sisteminin suistimal edilmesi sebebiyle gösterimden kaldırılmaktadır.
+ almak için konu açmayın, fikrinizi belirtip, destek aramak için konu açın.
|
| |
THE PRESTIGE

|  | 31 Ağustos 23:22 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Exmaniax
dur bakıcam varmı sende o çete savaşları
varsa sildim seni faceden
niye lan çete savaşlarını beğenmiyor musun? bir sürü kız oynuyor..Önce kızlara saldırıyorsun sonra kalplerini feth ediyorsun..Sonra feysbuktan msj yolluyorsun.."Düşmanlıktan dostluk ilişkisi"..yatağa kadar gidiyor böyle.. |
| |
Yarbay
fakirdik

|  | 31 Ağustos 23:23 %0 | |
|
oyunun adı "çete sevişleri" olsun o zaman
alıntı: Gönderen: Türkiş_kilır
niye lan çete savaşlarını beğenmiyor musun? bir sürü kız oynuyor..Önce kızlara saldırıyorsun sonra kalplerini feth ediyorsun..Sonra feysbuktan msj yolluyorsun.."Düşmanlıktan dostluk ilişkisi"..yatağa kadar gidiyor böyle..
|
| |
| |