| Yazar | Konu: Avatar eklensin diyenler buraya |
| Binbaşı |  | 29 Ağustos 22:46 %12 | |
|
İstek konusunda gördüm avatar isteyen kişi sayısı çok fazla. Bende şöyle düşündüm.
Zaten sol taraf boş duruyor. Cod2 bölümünde bile bir anlam ifade etmeyen rütbemiz dururkene, avatar neden olmasın?
Ebatları büyük olmamalı burası önemli.
Tora diğer konuda demiş forum emeğe saygı, dostum link ölmüş olayına döner diye, zaten şu an forum o hale gelmiş durumda her yer mesajıma + verin diyen üyelerle doldu maalesef  |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 22:49 %0 | |
|
Avatar olsun ama öyle zırt pırt resimler koyulmasın kendi resimlerimiz (tip bakımından) orda gözükse ne mutlu bize.
sanane lan! |
| |

|  | 29 Ağustos 23:11 %5 | |
|
| | Eklensin + pls, emeğe saygı | %38.03 | | Eklenmesin, saygınlığı, ağırbaşlılığı korusun | %18.31 | | Kafanıza göre takılın | %14.08 | | Dostum İzmirli demişsin ama bu kız zenci! | %29.58 | | Toplam oy: 71 | |
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 23:12 %0 | |
|
| halledilmesi gereken daha önemli şeyler var, avatarı da başka sitede koyun canım sizde |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 23:17 %0 | |
|
avatar eklenmeli ama o kız gerçekten zenci!
birde avatar şu forumda sag tarafta görünen ismimizin altında olur güzel olur ama kesinlikle kullanıcılara foruma resim ekleme hakkı verilmesin sonra imzalarına millet onu bunu koyuyor abav mahalle forumu gibi olur |
| |
Korgeneral
WAFFEN-SS

|  | 29 Ağustos 23:26 (29/08, 23:26) %0 | |
|
koptum yaw İzmirli demişsin ama bu kız zenci  Eklenirse iyi olur koskoca osn ye yakışmaz sade forum  |
| |
| Binbaşı |  | 29 Ağustos 23:27 %0 | |
|
| Tora konuyu amacından saptırıyorsun. Şikayet edicem ha |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 23:31 %0 | |
|
Tabikide eklenmesin.
Eklenen forumları görüyoruz.
Oynasana.com bence böyle sade bir şekilde güzel ve hep böyle kalsın.(Haber bölümünü düzeltin bari )
Jamiroquai! |
| |
| Orgeneral |  | 29 Ağustos 23:34 %0 | |
|
Ben bu avatar işine hiç ve hiç olumlu bakmıyorum. Çünkü görürsünüz , ki oynasana.com forumları böyle sade bir şekil de güzel bence. Bu şekilde avatar konusulması ve bunun gibi bazı değişiklikler forumun havasını bozacağının kannatindeyim.
The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas |
| |

|  | 29 Ağustos 23:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: JahIthBer
Tora konuyu amacından saptırıyorsun. Şikayet edicem ha
Konunun amacı, avatar isteyenlerin desteğini almak.
Konuyla alakalı olarak, avatar isteyip istemeyenlerin görüşlerini almak amacıyla anket açılmıştır ve bu anket seçenekleri objektif değil, kendi kişisel görüşümü yansıtmaktadır.
Anket seçeneklerinde yazılanlardan da görüldüğü gibi, avatar eklenmesinin, OSN'nin forum imajı açısından karşılaşacağı tehlikeler dile getirilmektedir. Dolayısıyla forumda avatar isteyip istemeyenlerin bakacağı bir başlık olduğundan ötürü, endişeler dile getirilmektedir.
Şikayet etmekte özgürsünüz, sizi temin ederim kendi hakkımda gönderilen şikayetlere hiçbir zaman dokunmamışımdır, dokunmayacağımdır da. Bir yetkili ilgilenecektir ve tarafsız olacaklarından eminim.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
. |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 29 Ağustos 23:37 %0 | |
|
| OSN'nin imajına ters düşeceği kanaatindeyim. Bence forumlar böyle daha ciddi ve ağır görünüyor... Tabi OSN'nin en büyük farkı bu zaten. Bu fark korunmalı. |
| |
zelzele

|  | 29 Ağustos 23:40 %0 | |
|
Bırakın şimdi avatarı felan adam anket açmış.Çok içerledim kıskandım.Anket hakkı verin bari be...
Nolur...
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way
|
| |
 Orgeneral
Noble Gases

|  | 29 Ağustos 23:44 %0 | |
|
Son seçenek iptal edilmezse avatar işi yatar...  |
| |
fakirdik

|  | 30 Ağustos 00:01 (30/08, 00:05) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: JahIthBer
Tora konuyu amacından saptırıyorsun. Şikayet edicem ha
alıntı: Gönderen: Tora
olm şu adama şaka yaptıktan sonra gülme smilesi koy
ciddiye alıyor
http://imageshack.us
herşeyimi ekledim :F
profil resmi koymayanların üyeliği silinecektir
yasal uyarı: Sigara sağlıya zararlıdır |
| |
fakirdik

|  | 30 Ağustos 00:06 %0 | |
|
kolpa bulletin sitesine çevireceksiniz
canım osn yi
ne canım lan ne ne!?!
oynasana lan! |
| |
| Binbaşı |  | 30 Ağustos 00:08 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Exmaniax
olm şu adama şaka yaptıktan sonra gülme smilesi koy
ciddiye alıyor
http://imageshack.us
herşeyimi ekledim :F
profil resmi koymayanların üyeliği silinecektir
yasal uyarı: Sigara sağlıya zararlıdır
Bi daha koyucam koymadığıma bin pişmanım
toracım, o zaman adam gibi bir anket yapalım sadece evet ve hayır seçenekleri olan, bunu ilk mesajıma ekle, biz de oylayalım büyük patrona sonuçları gönderelim o karar verisn? |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 00:20 %0 | |
|
profil fotonuz neyinize yetmiyor boşverin avatarı mavatarı yahu
you can change your face,but cant change your mind |
| |
fakirdik

|  | 30 Ağustos 00:32 %0 | |
|
| işte demokrasi işte insan hakları |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 00:33 %0 | |
|
is-te-mi-yo-ruz
.:::Yedi cücelerin pamuk prensesi ölmüş uçurumdan bir bir atlamışlar:::. |
| |
fakirdik

|  | 30 Ağustos 00:39 %0 | |
|
| herkes birbirini aşağılamaya başlar konursa. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 00:42 %0 | |
|
| avatar eklenmesin diyenler nereye? |
| |
zelzele

|  | 30 Ağustos 00:45 %0 | |
|
Peki çıtır kızlar nereye?
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel,is just a freight train coming your way
|
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 00:47 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Lord Huma
Peki çıtır kızlar nereye?
iyi kızlar cennete kötü kızlar heryere. çıtırları da bizi alalım |
| |
THE PRESTIGE

|  | 30 Ağustos 00:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Doq4c4n
iyi kızlar cennete kötü kızlar heryere. çıtırları da bizi alalım
hepsini ben alabilirim |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 00:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Türkiş_kilır