| Yazar | Konu: Half life 2 |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 14:38 %0 | |
|
arkadaşlar ben half life 2de ilk bölümü geçemedim.karşıya geçdiğimizde en son bi yerde kapalı kalıorus. iskelet bilgisayar başındayken o yerden nasıl çıkacağız bir çıkış yeri var ama ordan da gidecek yer yok ne yapacağım yardım edebilir misiniz?
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
|
|
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 12:49 %0 | |
|
| bahsettiğin yeri anlayamadım.Biraz açarmısın? |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 14:14 %0 | |
|
ilk başta arabanın içindeyken canavar bizi karşıya attı orda ilerledim ilerledim sonra bir yerde kapalı kaldık kızla orda çıkacak yer yok var da ordan da bişey olmuo hep ölüorum
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 15:55 %0 | |
|
| Episode one'dan söz ediyorsun sanırım. Şu elektrikli kapının oradamı kaldınız? iki dönüştürülmüş insan var kapıları kontrol eden orasımı? |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 15:19 %0 | |
|
evet kapılar kapalı bir iskelet bilgisayarda bişiler yapıo öteki de gözünden kırmızı ışık çıkartıo:d bir çıkış var ama oradan da olmuo sanırım
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 15:28 %0 | |
|
| Alyx'i sana elektrikli bir kapıyı açacak orada.Oradan aşağı in ve karşıdan mayınlar düşüyor oraya gidip bir mayını gravity gun ile yakalayıp asansörle Alyx'e götüreceksin.Alyx mayını kodlayınca geçemediğin elektirikli kapıdan mayını gravity gun ile içeri at.Mayınlar o iskelet dediğin şeyleri yokedecek böylece gecebileceksiniz. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 17:15 %0 | |
|
kapıdan geçtim sonra eğilerek yandaki yere geçtim şimdi ne yapacam?*
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 17:31 %0 | |
|
tamam orayı da yaptım ama sonra bir yol geliyo herkezi rüzgar çekio ben nasıl geçecem ordan?
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 17:33 %0 | |
|
| rüzgar kesilince shift tuşuna basarak koş |
| |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 10:39 %0 | |
|
şimdi de bi yere geldim önüm boşluk altta elektrik fln var yapıcak bişey yok sadece energy gunla top alabiliorum o da bi işe yaramıo
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 11:15 %0 | |
|
orayı da geçtim de şimdi asansördeyiz aşağı doğru inioruz sonra da hep ölüoruz
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 12:34 %0 | |
|
| asansörden inerken yukarıya bak.Yukarıdan düşen ağır nesneler var onları gravity gun ile yakalayıp size zarar vermemesi için yukarı doğru geri fırlatman gerekiyor. |
| |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 12:53 %0 | |
|
fırlattım şimdi durduk napıcaz?
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 13:02 %0 | |
|
| Yukarıdan gelen nesneleri yok edip her durduğunda karşıda asansörü hareketettiren mekanizmalara enerji topları atman gerekiyor.Asansör hareket eder.Asansör her hareketinde yukarı bak nesneler gelir.Böyle bir iki işlemlerden sonra aşağı inice bir platform görürsün oraya atla ve hemen kaç.asansör tamamen yok olacak. |
| |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 13:05 %0 | |
|
devam ettim çok büyük bişey geldi onu fırlatamıorum napıcam?
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 13:07 %0 | |
|
biyere de atladım hiç bişi olmuo çıkcak yer yok
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Eylül 13:12 %0 | |
|
kız gitti
EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK
|
| |
| Oyuncu |  | 24 Eylül 19:34 %0 | |
|
| asan sörde sin demi ensonun da yana bakarsan alxy orda kaçış oluyo oraya gidecen okk |
| |
| Oyuncu |  | 03 Ekim 14:22 %0 | |
|
| ben atlıorum böle etrafında demirler var ama kız atlamıo ölüo |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ekim 10:14 %0 | |
|
Arkadaşım istersen oyunu önceki save'lerinden tekrar oyna.
Her Türk Asker Doğar. |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ekim 22:54 %0 | |
|
Bu ne ya, bu adam şaka mı  |
| |
| |