Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 16:03 Toplam 239 oyuncu 48 sunucu 1103 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Anr-->ımp3rıal sh4rpshootr : "0tt0m4n"

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

27 Ağustos 16:51 %0
Anc Team "Return" klanı dağılmıştır. aynı kadroya yeni oyuncu ve sistem eklemeleriyle yeni bir klan kuruyoruz.
kurucular: EastwooD-Solid ZiFiR
YEni klanın adı : IMP3RIAL Sh4rpShooTR : "0TT0M4N"
Olacaktır. yeni kural ve uygulamalarla osn bünyesinde daha aktif rol almayı planlıyoruz.

Sh4rpShooTR

GD|CAPKIN
Albay
Albay
27 Ağustos 17:35 %0
beni klana alirmisin

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

27 Ağustos 21:06 %0
muhtemelen hayır.

Sh4rpShooTR

AnTi Terror.tr
Oyuncu
28 Ağustos 00:26 (28/08, 00:50) %0
Abi klan dağılmadaki görende kavga oldu dağıldı zannetcek editle orayı lütfen..Ottoman diye klan var ayrıca safa.. Biraz daha isim düşünün sonra özenti denmesin..(Değişik tag yazımını getirmiş biri olarak söylüyorum)
Gambino ve Hphsts klandan niye çıktı veya çıkarıldı?
...
Neyse onu boşverin bol bol maç yapın ben yaptıramadım bari siz yapın..
Klanı size bırakıyorum dağıldı diyosunuz.. Yenileniyor vs deseydin keşke:]

Bekle geliyorum..

AnTi Terror

Denas
Orgeneral
Orgeneral
28 Ağustos 01:13 %0
alıntı:
Gönderen: ^^31acI biber
beni klana alirmisin

Böyle klan bulunmaz. Sen asla klan arıyorum deme , oyununa bak. Zaten onlar seni bulur.

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

28 Ağustos 13:26 %0
klanın adı ottoman deilki. 3 kelimesinden biri ottoman.
ayrıca kavga olmadı sende biliyorsun. hphsts çıkarılmadı klan fesedilince herkes gibi oda dışarıda kaldı. onada davet tolicaz. ayrıca gambinodan haberin yokk. anr dağılmadan önce o çıkmak istiodu. kem küm yaptı. ama kesin bişi sölemedi. ona pm attım. olayı açıkladım. bizimle kalmasını rica ettim. artık ona kalmış. kaç yaşında adam zorla "kabul ediyorum" butonuna basmaya zorlayamam. ayrıca herkezin okulu var ben dahil. online olanların sayısı çok az olcak. ayrıca senin getirmiş olduğun tag sisteminin çok dışında bi sesitem kullanıyoruz. daha ilginç. sabaha kdr düşünüp kafa patlattık. yeni kurallar . baştan yarattık denebilir yani. nie bu kdr karşı tavır aldın annamadım açıkçası bizim asıl lider sensin. bizim kadroda senn de yerin hazır biliosun. öss var sende bndede üni var. bi wood un okul bitti. oda herhalde şubatta askere gidicek. çakiş?
klan adı ottoman deil düzeltiyorum:
IMP3RIAL Sh4rpShooTR :" 0TT0M4N"
yani Osmanlı İmparatorluğu keskin nişancılığı oluyor.
biz biraz farklı bi yazış tarzı ve tag sistemi kullandık o dkr. hep aynı nere kdr. farklı olmak lzm. emin ol illet bunu bi kavrasın dewamı gelir ama yakın ama uzun zamanda.
sen dersini çalış kafanı takma bu şeylere. ya bu sene kazanamassan nolcak. hiç tavsiye etmiorm dostum. üstündeki psikolojik baskıyı tahmin bile edemessin. ne et et bu sene kazan. bende coda fazla kafa yormadan zor derslerimi eksiksiz vermeye çalışcam kafan rahat olsun.
ayrıca sonuna kadarda okuduysan hll olsun

alıntı:
Gönderen: =ÖSS=Sensitivity
Abi klan dağılmadaki görende kavga oldu dağıldı zannetcek editle orayı lütfen..Ottoman diye klan var ayrıca safa.. Biraz daha isim düşünün sonra özenti denmesin..(Değişik tag yazımını getirmiş biri olarak söylüyorum)
Gambino ve Hphsts klandan niye çıktı veya çıkarıldı?
...
Neyse onu boşverin bol bol maç yapın ben yaptıramadım bari siz yapın..
Klanı size bırakıyorum dağıldı diyosunuz.. Yenileniyor vs deseydin keşke:]
Bekle geliyorum..
AnTi Terror

Sh4rpShooTR

AnTi Terror.tr
Oyuncu
28 Ağustos 15:46 %0
Benim kafam dağıldı lafına attı.. Sadece roman yazmışın he..Valla kendimi türkçe dersinde hissettim yukarıda yazarın asıl vurgulamak istediği aşağıdakilerden hangisidir?.. :] Ayrıca benim klan tagı yenileme mevzunu yanlış anladın.Ben yeni tag stili getirdim oyuna diye bilgi olsun diye yazdım .. Çakiş felan yazmışın ayıp.. Exde görmim seni .. :]Rahat ol inşallah alıcam istediğim bölümü..Ulan geometri çok saçma bi derssin ama inş çözücem seni hadi hayırlısı..

alıntı:
Gönderen: 10*** ZiFiR
klanın adı ottoman deilki. 3 kelimesinden biri ottoman.
ayrıca kavga olmadı sende biliyorsun. hphsts çıkarılmadı klan fesedilince herkes gibi oda dışarıda kaldı. onada davet tolicaz. ayrıca gambinodan haberin yokk. anr dağılmadan önce o çıkmak istiodu. kem küm yaptı. ama kesin bişi sölemedi. ona pm attım. olayı açıkladım. bizimle kalmasını rica ettim. artık ona kalmış. kaç yaşında adam zorla "kabul ediyorum" butonuna basmaya zorlayamam. ayrıca herkezin okulu var ben dahil. online olanların sayısı çok az olcak. ayrıca senin getirmiş olduğun tag sisteminin çok dışında bi sesitem kullanıyoruz. daha ilginç. sabaha kdr düşünüp kafa patlattık. yeni kurallar . baştan yarattık denebilir yani. nie bu kdr karşı tavır aldın annamadım açıkçası bizim asıl lider sensin. bizim kadroda senn de yerin hazır biliosun. öss var sende bndede üni var. bi wood un okul bitti. oda herhalde şubatta askere gidicek. çakiş?
klan adı ottoman deil düzeltiyorum:
IMP3RIAL Sh4rpShooTR :" 0TT0M4N"
yani Osmanlı İmparatorluğu keskin nişancılığı oluyor.
biz biraz farklı bi yazış tarzı ve tag sistemi kullandık o dkr. hep aynı nere kdr. farklı olmak lzm. emin ol illet bunu bi kavrasın dewamı gelir ama yakın ama uzun zamanda.
sen dersini çalış kafanı takma bu şeylere. ya bu sene kazanamassan nolcak. hiç tavsiye etmiorm dostum. üstündeki psikolojik baskıyı tahmin bile edemessin. ne et et bu sene kazan. bende coda fazla kafa yormadan zor derslerimi eksiksiz vermeye çalışcam kafan rahat olsun.
ayrıca sonuna kadarda okuduysan hll olsun
Sh4rpShooTR

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

28 Ağustos 19:27 %0
olm ha dağıldı ha transfer oldu. ztn altta yaptığım açıklamadada anlaşılır transfer meselesi. exe gittim bu gün bış deildi bnm masa oturmadım :S
ayrıca geometriye kafayı takma. çok soru çöz gerisi gelir. görmeyle alakalı. soru çözdükçe gelişcen inş. bi atlat şu öss yi artık o zamanda co4 kalırmı bilmem ama sende bnde yeni pc yaparsak cod5 e dde akarız :D

Sh4rpShooTR

AnTi Terror.tr
Oyuncu
29 Ağustos 14:21 %0
Olum o masanında koltuğu dandik aynı tabure gibi.. :] Valla fazla kasmıyorum geometriyi anlamak için ama 5 6 soru yapmam lasım öss de.. ben satn tm yim ama sözel bölümü yazıcam yani sayısal kasarsam kazanmam daha fazla..Yeni pc ye gelince ben bu pcye devam edicem valla öyle gözüküyor.He yeni almam da parça düzenlerim ram ve ekran kartı gibi özellikle lanet ekran kartı.. :]

alıntı:
olm ha dağıldı ha transfer oldu. ztn altta yaptığım açıklamadada anlaşılır transfer meselesi. exe gittim bu gün bış deildi bnm masa oturmadım :S
ayrıca geometriye kafayı takma. çok soru çöz gerisi gelir. görmeyle alakalı. soru çözdükçe gelişcen inş. bi atlat şu öss yi artık o zamanda co4 kalırmı bilmem ama sende bnde yeni pc yaparsak cod5 e dde akarız
Sh4rpShooTR

9***Hphsts
Tümgeneral
Tümgeneral

30 Ağustos 22:31 %0
Klandayız bir sorun yok.

Zaten bizde pek giremeyecez.Tatillerde ancak..

AnTi Terror.tr
Oyuncu
30 Ağustos 23:43 %0
O k ozaman bizimkiler adam bulur siz çalışın bende çalışıyim.. :]

alıntı:
Gönderen: Hphsts
Klandayız bir sorun yok.
Zaten bizde pek giremeyecez.Tatillerde ancak..

AnTi Terror.tr
Oyuncu
31 Ağustos 21:47 %0
Klan kabul olmuş hayırlı olsun.. : }

Reklamlar :

*Sniper videosu
*c4 videosu
*Rpg videosu

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

03 Eylül 06:49 %0
saol dostum. güzel bi sistem kurduk. gelişiyor, genişliyoruz. senide yazın aramızda görmek isteriz
derslere dwm. sayısala ağırlık ver. sayısalcılar her zmn sözel yapar ama sözelciler her zmn sayısal yapamas

alıntı:
Gönderen: [Sensitivity]öSS
Klan kabul olmuş hayırlı olsun.. : }
Reklamlar :
*Sniper videosu
*c4 videosu
*Rpg videosu

Sh4rpShooTR

AnTi Terror.tr
Oyuncu
07 Eylül 23:21 (07/09, 23:21) %0
Çok iyi gonuştun kanka valla bayılazaam.. : ]

Sağolasın..devamda ulan geometri ..töbee

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

07 Eylül 23:50 %0
ihaesdasdusdahs geo bayıo farkındayım. sabır . yaaa sabır.
bnde böle konuşuom ama bakma bnmde dersler bayağ ağır olcak bu sene ünide. mühendislik daa bu. mat çok fena diolar.

Sh4rpShooTR

AnTi Terror.tr
Oyuncu
08 Eylül 21:22 %0
ALLAH(C.C) yardımcımız olsun kardeşim..

alıntı:
ihaesdasdusdahs geo bayıo farkındayım. sabır . yaaa sabır.
bnde böle konuşuom ama bakma bnmde dersler bayağ ağır olcak bu sene ünide. mühendislik daa bu. mat çok fena diolar.
Sh4rpShooTR

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön