valla bana yapmışsın galiba ama çözemedim kupa-bardak arası bi ilişki kurmaya mı çalıştın Time stops the sky turns dark
Never again shall you feel godlike
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
alıntı:Gönderen: SS_amon goeth
Ben Galatasaray'lıyım evet yenildik ben öyle hocanın taaa .... neyse. Şimdi diğerine gelelim FEBE bu sene yine tur atladı ve tabiiki taraftarları seviniyor. Haklılar ama FEBE nin her oynadığı maçta karşı takımı tutarım. FEBE lilerde aynısını yapıyor hepsi böyle olmasada çoğu böyle. İnşallah uefa da finale kadar gideriz. Tek dileğim bu. İnşallah FEBE de bir an önce aramıza döner. Hayatımda hiç bir zaman sevemedim FEBE lileri hoş onlarda beni sevmesinler Kız arkadaşlarımı bile FEBE yi tutmayanlardan seçiyorum, evlenirsemde yine FEBE li olmaz( inşallah) kanımızın asaleti bozulmasın. Siz ne kadar ağır yazılar yazarsanız cevaplarda o kadar ağır olur. Her zaman FEBE ye gıcığımdır onların bana olup olmaması hiçte s.... değil.
alıntı:Gönderen: Comanchero.
valla bana yapmışsın galiba ama çözemedim kupa-bardak arası bi ilişki kurmaya mı çalıştın Time stops the sky turns dark
hadi ipucu verelim sana
sayende topladığım kapaklarla 3 tane bardak 1 tane tabak aldım
hadi ipucu verelim sana
sayende topladığım kapaklarla 3 tane bardak 1 tane tabak aldım
hiyee tamam güzelmiş yüzümde gülücükler oluştu geçte olsa =))) Time stops the sky turns dark
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.