| Yazar | Konu: Galatasaray şampiyonlar ligi'nde |
| Albay |  | 26 Ağustos 20:26 (28/08, 16:35) %0 | |
|
http://img233.imageshack.us/my.php?image=x555zd4.jpg
Özgür ansiklopedi Vikipedi bile Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını yazmış. |
| |
|
|
fakirdik

|  | 26 Ağustos 20:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^5CrP|^7eXitus&
http://img233.imageshack.us/my.php?image=x555zd4
Özgür ansiklopedi Vikipedi bile Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını yazmış.Hala katılcağına inanmayanlara yorum yok...
dikkatli okursun hangi öneleme turundan katılacagını da yazmıs.
not.galatasaraylıyım. |
| |
| Albay |  | 26 Ağustos 20:29 %0 | |
|
sonuçta katılacağını yazmış kaçınçı oldugunun ne önemi var |
| |
| Oyuncu |  | 26 Ağustos 20:46 (26/08, 20:46) %0 | |
|
Galatasaray uefaya gider orası onun için daha iyi olucak.Şampiyonlar liginde çok kötü olur durum..
O artık sadece bir üye..
Sensitivity |
| |
 Moderatör |  | 26 Ağustos 20:52 %0 | |
|
galatasaray şu an zaten şampiyonlar ligindeki , şampiyonlar ligi dediğin şey sadece o 6 maç yapılan grup maçlarından ibaret değil.şampiyonlar ligi ön eleme maçları , şampiyonlar ligi grup maçları , şampiyonlar ligi son eleme maçları , şampiyonlar ligi finalleri...
Tükürdüğünü yalamak veya yalamamak , işte bütün mesele bu...
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Albay |  | 26 Ağustos 21:12 %0 | |
|
| Şimdi Vikipedi gs şampiyonlar ligi nde dedi diye gs şampiyonlar ligin de mi olacak daha önünde yarın oynayacağı ön eleme rövanş maçı var bu kanıya nerden vardın acaba??sırf vikipedi yazdı diye gs nin şampiyonlar liginde grupta kalcağı belli oluyorsa bu ligler falan boşuna oynanıyor demek ki adamlar başına koşuyorlar vikipedi yazar orda şu ligde şu takım şampiyon olcak diye ona göre belirlenir adamlar boşu boşuna yorulmasın topun peşinden koşçaz diye... |
| |
| Oyuncu |  | 26 Ağustos 22:06 %0 | |
|
Can i cry?
Eski Chosen One*. Lütfen nickimi tersten okuyunuz! |
| |

|  | 26 Ağustos 22:30 %0 | |
|
Vikipedi yada Wikipedia'nın senin benim gibi elemanlar tarafından güncellenebildiğini biliyor muydun peki?
Yani birisi üye olup şimdi, 6alata5aray gibi şeyler de yazabilir.
Yetki kısıtlaması yapılmışsa da evinde bilgisayar başında karpuz büyüten, kesinlikle resmiyeti veya otoritesi olmayan tiplerin yazdığını biliyor muydun?
Eğer makale, tanım vs vs'lerin altında bibliyografisi düzgünce kaynak verilmiş ise resmiyet kazanır, aksi takdirde havada kalır.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Tümgeneral |  | 26 Ağustos 23:55 %0 | |
|
Carsamba Belli Olacak!
Ama Gonul İster Tabi
Aslan Ve Kanarya Devler Liginde Essin
<Kişisel bir ileti girin>
|
| |
fakirdik

|  | 27 Ağustos 08:20 %0 | |
|
| wikiyi kaynak gösteripte bazı şeyleri iddia eden adamlara uyuz oluyorum.. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 27 Ağustos 14:30 (27/08, 14:32) %0 | |
|
Allahım ya biliyorus saten yinede sağol.. :}
alıntı: Gönderen: Comanchero.
galatasaray şu an zaten şampiyonlar ligindeki , şampiyonlar ligi dediğin şey sadece o 6 maç yapılan grup maçlarından ibaret değil.şampiyonlar ligi ön eleme maçları , şampiyonlar ligi grup maçları , şampiyonlar ligi son eleme maçları , şampiyonlar ligi finalleri...
|
| |
 Moderatör |  | 27 Ağustos 14:36 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: AnTi Terror
Allahım ya biliyorus saten yinede sağol.. :}
bilenler için değil lafım , başlığı açan arkadaş gibi bunu bilmeyenler için 
|
| |
| Albay |  | 27 Ağustos 16:41 %0 | |
|
saqol beni düşündügün icin duyqulandim bak  |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ağustos 23:14 %0 | |
|
Ulan şomağızlı hep senin yüzünden. O hakemlere de kafam girsin!!! Ulan bişey derdim de Comanchi çakar banı.
Fenerbahçe'ye de tebrikler, inşallah geçen seneki gibi bir perfomans izleriz onlardan...
Eski Chosen One*. Lütfen nickimi tersten okuyunuz! |
| |
| Albay |  | 27 Ağustos 23:22 (27/08, 23:23) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Alucard*
Ulan şomağızlı hep senin yüzünden. O hakemlere de kafam girsin!!! Ulan bişey derdim de Comanchi çakar banı.
Fenerbahçe'ye de tebrikler, inşallah geçen seneki gibi bir perfomans izleriz onlardan...
Eski Chosen One*. Lütfen nickimi tersten okuyunuz!
Hocam Hakemleri konuşmaya gerek yok Türk takımıysan 1-0 geride başlıyorsun zaten ...
Evet Fenerbahçemizi tebrik ediyorum bari o ülkemizi temsil etsin Ş.liginde ..
Gs li olarak Lincoln e verilen paraya yazıklar olsun . Bu "Skibbe" bizim mahalle takımına teknik direkdör olamaz .Leverkusen in kovdugu Teknik "sözde" adam ı alırsan sonuç budur...
Lucescu sesleri Yükselsin Artik ! |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ağustos 23:35 %0 | |
|
hangi ? |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ağustos 23:48 %0 | |
|
Meuashfıuvbhcbcvj noldu lan geseliler bu baslık ne böyle oyyy gülmekten karnıma ağrılar girid aıkxvpıkfxbpokpcvncnvbmnbm
İstatistikler mini etek gibidir.. Herşeyi gösterir - ama en önemli şeyi göstermez ;) |
| |
| Tuğgeneral |  | 28 Ağustos 00:00 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: quicksand jesus
Meuashfıuvbhcbcvj noldu lan geseliler bu baslık ne böyle oyyy gülmekten karnıma ağrılar girid aıkxvpıkfxbpokpcvncnvbmnbm
İstatistikler mini etek gibidir.. Herşeyi gösterir - ama en önemli şeyi göstermez
kınayı simdi yakarsan sabaha oturur =)Zaten bu futbolla turu geçseydik bile sampiyonlar liginde iş yapılamazdı.Uefa Kupası'nın daha iyi olacağını umuyorum bizim için... |
| |
| Orgeneral |  | 28 Ağustos 00:12 (28/08, 00:15) %0 | |
|
http://img233.imageshack.us/my.php?image=x555zd4.jpg
Özgür ansiklopedi Vikipedi bile Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını yazmış.Hala katılcağına inanmayanlara yorum yok...
Hiç bir zaman bu tip açıklamalara inanma. Top yuvarlak maç 90 dakika |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ağustos 00:14 %0 | |
|
Lincoln senin ben taa...
Skibbe seninde
İğrenç oynadık
bu futbolla uefadada hemen eleneceğimize bahse varım
Jamiroquai! |
| |
| Tuğgeneral |  | 28 Ağustos 00:19 %0 | |
|
| Maçta en çok çalımı Servet attı =) Böyle bir maç düşünün izlemeyenler =) |
| |
Tümgeneral
co9

|  | 28 Ağustos 00:43 %0 | |
|
hayırlı olsun sampiyonlar ligi gruplarda da inş böle oynamazlar zuhaaa...
Ne sayılırız parmakla ne de Tükeniriz vurmakla. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ağustos 01:04 (28/08, 01:05) %0 | |
|
O k sağol yinede demişim.. [ ] felan gibi hareketlere yok diye düşünüyorum..
|
| |
| Oyuncu |  | 28 Ağustos 01:09 %0 | |
|
Eskisi kadar gs'li olmasamda yinede severim gs'yi ama en baştan dediğim çıktı inşallah uefa'da başarılı olur GS ve FB'de şampiyonlar liginde..
AnTi Terror |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ağustos 01:14 %0 | |
|
disco disco PARTIZANE
.:::Yedi cücelerin pamuk prensesi ölmüş uçurumdan bir bir atlamışlar:::. |
| |
| |