Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 15:41 Toplam 225 oyuncu 48 sunucu 1097 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Oynasana.com' a tavsiye ve istekleriniz.

|SS|^5|FreiheiT|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

26 Ağustos 15:46 (26/08, 15:51) %0
Merhabalar öncelikle tavsiyem şu hiç dolmayan Ouake4, Ouake3, Ouake2 Natural Selection ve Battlefield 2 sunucuları azaltılsın yada kapatılsın daha popüler oyunlara daha fazla sunucu eklensin bunların dolu olduğunu hiç görmedim çünkü Ayrıca Bekleme süreleri tablosu güncellenmeli.Oynasana toolbarda virüslü bu arada onada bir bakılmalı.

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
26 Ağustos 16:23 %0
cod4 cod2 ve kantir serverleri haric hepsi kalksin cünkü 1 ksi bile ugramiyo
ve kişisel olarak istegim
beles özel üyelik
ve aklima hep gelio
her sene basi bu kadar oyuncu icinden 1 kisi beles özel üyelik kazansin yani kura gibi bisey olmami
tmm baska yok cekileblirisn

KOCA ÇORUMLU

darktrpr

26 Ağustos 16:24 %3
Quake ve NS sunucularının şu aşamada kapatılması söz konusu değil.

Popüler oyuncuların sunucularında daha yüksek doluluk oranları olursa her zaman yeni sunucu ekleyebiliriz. yeni suuncu eklemek için öncekileri kapatmamız gerekmiyor.

Bekleme süresi tablosunu kaldırcağız.

Oynasana.com Toolbar'da virüs sorunu yok. Ama insanların okuma sorunları var. Gerekli açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1/FuHReR/
Merhabalar öncelikle tavsiyem şu hiç dolmayan Ouake4, Ouake3, Ouake2 Natural Selection ve Battlefield 2 sunucuları azaltılsın yada kapatılsın daha popüler oyunlara daha fazla sunucu eklensin bunların dolu olduğunu hiç görmedim çünkü Ayrıca Bekleme süreleri tablosu güncellenmeli.Oynasana toolbarda virüslü bu arada onada bir bakılmalı.

kolonyağ
fakirdik

26 Ağustos 16:26 (26/08, 16:26) %2
tablosunu kaldırmayın süresini kaldırın tablo kalabilir önemli değil

alıntı:
Gönderen: darktrpr

Emr.
Orgeneral

Orgeneral

Noble Gases

26 Ağustos 16:26 %0
Kaybolmayan PAM sunucuları istiyoruz...

exsnoop
Oyuncu
26 Ağustos 16:28 %0
alıntı:
Gönderen: Exmaniax
etrafta nazi bayrakları dalgalansın

heil exmaniax

reddead
fakirdik

26 Ağustos 16:32 %0
alıntı:

lan komred!?
abawley faşo var varning

oynasana lan!

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
26 Ağustos 16:42 %25
yeni bir amfi istiyorum osn babadan =( mesela marshall mg15dfx olabilir =P

tek ve önemli bir isteğim var osnden ; hesap alımlarında kimlik numaraları verilmeden sunuculardan ve forumlardan yararlanılamasın.örneğin bir kulanıcı 1 gibi bir kimlik numarası aldı fakat bu kimlik numarasının ad ve soyadı doğru değil.o zaman kullanıcıya bir mesaj atılmalı ve kimlik numarasının veya ad-soyadının düzeltilmesi istenmeli ve bu süre zarfında forumlara mesaj atamayacağı , ods den ve sunuculardan yararlanamayacağı belirtilmeli.

bu tarz bişi olabilir üzerinde değişiklikler yapılabilir ama artık şu fake hesap olayının önüne geçilmeli diye düşünüyorum.

Tükürdüğünü yalamak veya yalamamak , işte bütün mesele bu...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Exmaniax
fakirdik

26 Ağustos 16:43 (26/08, 17:01) %2
alıntı:
Gönderen: Comanchero.
yeni bir amfi istiyorum osn babadan =( mesela marshall mg15dfx olabilir =P
tek ve önemli bir isteğim var osnden ; hesap alımlarında kimlik numaraları verilmeden sunuculardan ve forumlardan yararlanılamasın.örneğin bir kulanıcı 1 gibi bir kimlik numarası aldı fakat bu kimlik numarasının ad ve soyadı doğru değil.o zaman kullanıcıya bir mesaj atılmalı ve kimlik numarasının veya ad-soyadının düzeltilmesi istenmeli ve bu süre zarfında forumlara mesaj atamayacağı , ods den ve sunuculardan yararlanamayacağı belirtilmeli.
bu tarz bişi olabilir üzerinde değişiklikler yapılabilir ama artık şu fake hesap olayının önüne geçilmeli diye düşünüyorum.

işte bunu yazacaktım, ki zaten belirtiyordum
+ yı haketti :çakal:

editşeysi: comanchero sayemde + manyağı oldun (H)

M4Rilyn
fakirdik

26 Ağustos 16:50 %0
Deutschland über Alles !!!

alıntı:

Emr.
Orgeneral

Orgeneral

Noble Gases

26 Ağustos 16:50 %0
Siz böyle konuşunca insan "+"sına hakim olamıyor...(hayret +3 bastm)

alıntı:

^^50|VT|Punisher
Albay
Albay

VURUCU TEAM

26 Ağustos 17:00 %0
ben osnden yenibi elektrogitar istiyom benimki eskidi iibise olsun pls yaninda klasik te verirseniz kötü olmas

The Last Kurşun Bender :D

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
26 Ağustos 17:56 %0
alıntı:

editşeysi: comanchero sayemde + manyağı oldun (H)

ahueah çok muhtaçtım sankim + ya hıh.

evet çok çakalım bütün gün fakelerle ben uğraşıp daralmıyorum zaten , sırf + alayım diye yazdım o isteği =)))

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

mojito ?!
Oyuncu
26 Ağustos 18:20 (26/08, 18:34) %0
Sırf osn de arkadaşlarımla 1v1 yapayım diye q4 ve q3 yükledim ancak serverlara girilmiyor q4 te malesef girerken bri dosya yüklenmesi gerektigi söylüyor ok diyorum yüklemiyor failed veriyor.Q3 te cmpa 1.45 yüklüyorum ama baglanma programında yüklememi ısrarla istemeye devam ediyor.Yani bu serverların sorunlarıyla ilgilenilmeyecekse kapatılsın boşa 5 gb dosya indirdim...

|SS|^5|FreiheiT|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

26 Ağustos 18:58 %0
Toolbar için teşekkürler.

alıntı:
Gönderen: darktrpr
Quake ve NS sunucularının şu aşamada kapatılması söz konusu değil.
Popüler oyuncuların sunucularında daha yüksek doluluk oranları olursa her zaman yeni sunucu ekleyebiliriz. yeni suuncu eklemek için öncekileri kapatmamız gerekmiyor.
Oynasana.com Toolbar'da virüs sorunu yok. Ama insanların okuma sorunları var. Gerekli açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

|SS|^5|FreiheiT|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

27 Ağustos 15:30 %0
Sadece boş serverlar değil başka istek ve önerilerinizi de yazın yanlış anlaşılmasın benim görüşlerim onlardı

pijama adam
THE PRESTIGE

27 Ağustos 15:35 %0
cod kaldırılsın :F

PnS|-suikast-|GD
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

27 Ağustos 15:46 %0
Dm server istiyorum.
CTF pam açilsada olur ama sd pam yok ki ctf açilsin.

www.BordoMavi.net

ANub!S.
Oyuncu
27 Ağustos 15:48 %0
alıntı:
Gönderen: sux.
cod kaldırılsın :F

Linç ederler ha

orakles
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Ağustos 15:55 %0
matematik dersi anlatması için asyalı güzel bir hoca istiyorum çokmu istiyorum

-iMaMCu-
Oyuncu
27 Ağustos 17:29 %0
sanki bunlar uyglanacakta... sayfanın kendısı yenilenmiyo serverlarmi yenilenicek. ehehe peri masali bunlar.. olmcak duaya amin diyoruz..

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

27 Ağustos 22:41 %0
şöle herkezin avatarı olsa fenamı olurdu.

Sh4rpShooTR

cybrq
Oyuncu
27 Ağustos 22:44 %0
alıntı:
Gönderen: 10*** ZiFiR
Sh4rpShooTR

fena olur...oyun sitesinin forumu burası bnce sadeligin korumalı...ondan sora rep fln ugraşılmaz walla...zaten msn e çevirenler war forumu bide repci forum cocuklarıyla ugrasamayız...

|SS|^5|FreiheiT|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

28 Ağustos 13:37 %0
alıntı:
Gönderen: ANub!S.

Linç ederler ha

Aynen

|SS|^5|FreiheiT|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

28 Ağustos 13:40 %0

alıntı:
Gönderen: 10*** ZiFiR
Sh4rpShooTR

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön