Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 15:43 Toplam 222 oyuncu 48 sunucu 1109 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: En iyi agp 8x ekrankartı

Tora

22 Eylül 20:57 %0
Önerileriniz yarardan çok zarara sebep olabilir. Lütfen hatalı önerilerde bulunmamaya özen gösterin. Bilginiz yoksa yazmamanız, daha da yardımcı olacaktır.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

mustafa7080
Oyuncu
24 Eylül 19:49 %0
arkadaşlar ben hd3650 almaya karar verdim. bendeki psu atx-400watt everese acaba yeterli olur mu?

allreadydead

Moderatör
25 Eylül 10:16 %0
everest psu her zaman risktir. üzerinde verdiğini söylediği watt değerine ulaşamadığı gibi malzeme kalitesinin çok düşük olması nedeniyle bütün sistem için risktir.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

mustafa7080
Oyuncu
26 Eylül 21:59 %0
ne yani ben be pusu ile hd3650 kullansam cokmu sorun yaşarım yani asla bu ekran kartını almamamı sölüyorsunuz deme

Seileo
Oyuncu
26 Eylül 23:16 %0
http://img233.imageshack.us/my.php?image=seileoor4.png

Not: Malzeme kalitesinden şüphe duymayınız. 1. hamur kağıttan üretilir. Firmamızın güvenilirliği ise zaten ortadadır...

Cpt.Boris
Albay
Albay
06 Ekim 18:28 %0
Mustafa aynen

mustafa7080
Oyuncu
07 Ekim 17:13 %0
peki kullanırsam ne olur ben başka bir yere sordum sorun yaşamazsın dediler ama

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön