Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 20:37 Toplam 231 oyuncu 48 sunucu 1084 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Fobilerimiz....!!!!

Erik*
Oyuncu
25 Ağustos 21:20 %0
alıntı:
Gönderen: SeiLeo
rezil olmaktan hep çok korkmuşumdur

abi dünyada rezil olmak isteyen kaç kişi vardırki zaten valla bnmde korkum yükseklik ve böceklerdir...

Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde... "Mevlana"

[UNDEFEATED]
Oyuncu
25 Ağustos 21:29 %0
tuvalet fobim var kakamı yapamıyorum,sanki birinin eli klozetin içinden çıkıcakta kıçımı avuçlucak korkusu var içimde
zauhuhazuhaz

Erik*
Oyuncu
25 Ağustos 21:32 %0
alıntı:
Gönderen: hakansimser2

Bak şimdi kıbrısta türkleri nie sevmıoLar kktc 'de cünkü gelen türkler ya hırsızlık etmiş ya soymuş ya mafya ymış..Aynısı batıda da geçerli Zorunlu göçle teröre ailesi bulaşanlar geliyor batı ya ve dolaylı olarak sempatızanlık yapıyorlar ..ama batı dakı ırkçılık doğuda olsaydı su anda 2 ülke vardı anadolu topraklarında

2 mi.... ülke isimini vermeyeyim ama sayayım çerkezler,lazlar,kürtler vs vs.. küçük azınlıklarda olsa en küçük bi olaydan abdnin gücüyle devlet kurabilirler... ırkcılık sadece türkiye için değil tüm dünya için felaket bişedir.. almanyadaki nazileri düşünün ve orda 3-4 ay önce sadece türk diye yaktıkları evleri... yada amerikada afrikada siyah tenli oldukları içi asırlarca cektikleri kölelikleri.. neyse bu yazı sana değildi hakansimser2 senin alıntı yaptıgın cocuga yazdım...

Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde... "Mevlana"

sadasdsadadasda^
Üsteğmen
Üsteğmen
25 Ağustos 22:04 (25/08, 22:07) %0
Korku değilde tiksinme var hamam böceği gördüm mü sinir olurum hemen öldürücem yoksa rahat edemem öldüremeden kaçarsa gece uyuyamam bile böyle bir rahatsızlık korkmuyorum ama ne biliyim sevmiyorum hamam böceklerini...başka korkum filan yok çok şükür

{SeU}bmutlultra
shot em up

01 Eylül 00:01 %0
hocam siz konuyu nereye saptırdınız konu fobılermız ya cevaplasunuza benım fobılerımı

{SeU}bmutlultra
shot em up

01 Eylül 00:05 %0
alıntı:
Gönderen: ~UNDEFEATED
tuvalet fobim var kakamı yapamıyorum,sanki birinin eli klozetin içinden çıkıcakta kıçımı avuçlucak korkusu var içimde
zauhuhazuhaz

KArdes bende de bı ara olur gıbı oldu evde bı ara bol bol fare bulundu bende alaturkada sıcmaya korkar oldum

[UNDEFEATED]
Oyuncu
01 Eylül 00:11 %0
vallahi bu yaştan sonra bez bağlıyacam
sanada tavsiye ederim

La Havle Vela Corvette =D

{SeU}bmutlultra
shot em up

01 Eylül 01:16 %0
Yok ona gerek kalmaz xD

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön