|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Fobilerimiz....!!!! | | Oyuncu |  | 25 Ağustos 21:20 %0 | |
| alıntı: Gönderen: SeiLeo
rezil olmaktan hep çok korkmuşumdur
abi dünyada rezil olmak isteyen kaç kişi vardırki zaten valla bnmde korkum yükseklik ve böceklerdir...
Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde...
"Mevlana"
| | | |
| | Oyuncu |  | 25 Ağustos 21:29 %0 | |
| tuvalet fobim var kakamı yapamıyorum,sanki birinin eli klozetin içinden çıkıcakta kıçımı avuçlucak korkusu var içimde
zauhuhazuhaz | | | | Oyuncu |  | 25 Ağustos 21:32 %0 | |
| alıntı: Gönderen: hakansimser2
Bak şimdi kıbrısta türkleri nie sevmıoLar kktc 'de cünkü gelen türkler ya hırsızlık etmiş ya soymuş ya mafya ymış..Aynısı batıda da geçerli Zorunlu göçle teröre ailesi bulaşanlar geliyor batı ya ve dolaylı olarak sempatızanlık yapıyorlar ..ama batı dakı ırkçılık doğuda olsaydı su anda 2 ülke vardı anadolu topraklarında
2 mi.... ülke isimini vermeyeyim ama sayayım çerkezler,lazlar,kürtler vs vs.. küçük azınlıklarda olsa en küçük bi olaydan abdnin gücüyle devlet kurabilirler... ırkcılık sadece türkiye için değil tüm dünya için felaket bişedir.. almanyadaki nazileri düşünün ve orda 3-4 ay önce sadece türk diye yaktıkları evleri... yada amerikada afrikada siyah tenli oldukları içi asırlarca cektikleri kölelikleri.. neyse bu yazı sana değildi hakansimser2 senin alıntı yaptıgın cocuga yazdım...
Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde...
"Mevlana"
| | | | Üsteğmen |  | 25 Ağustos 22:04 (25/08, 22:07) %0 | |
| Korku değilde tiksinme var hamam böceği gördüm mü sinir olurum hemen öldürücem yoksa rahat edemem öldüremeden kaçarsa gece uyuyamam bile böyle bir rahatsızlık korkmuyorum ama ne biliyim sevmiyorum hamam böceklerini...başka korkum filan yok çok şükür  | | | shot em up

|  | 01 Eylül 00:01 %0 | |
| | hocam siz konuyu nereye saptırdınız konu fobılermız ya cevaplasunuza benım fobılerımı | | | shot em up

|  | 01 Eylül 00:05 %0 | |
| alıntı: Gönderen: ~UNDEFEATED
tuvalet fobim var kakamı yapamıyorum,sanki birinin eli klozetin içinden çıkıcakta kıçımı avuçlucak korkusu var içimde
zauhuhazuhaz
KArdes bende de bı ara olur gıbı oldu evde bı ara bol bol fare bulundu bende alaturkada sıcmaya korkar oldum | | | | Oyuncu |  | 01 Eylül 00:11 %0 | |
| vallahi bu yaştan sonra bez bağlıyacam
sanada tavsiye ederim
La Havle Vela Corvette =D | | | shot em up

|  | 01 Eylül 01:16 %0 | |
| | Yok ona gerek kalmaz xD | | | | |
|
|
|
|
|
|