Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 13:42 Toplam 198 oyuncu 48 sunucu 1257 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod4 filmi

|R&G|Sunta
Tümgeneral
Tümgeneral

R&G (COD) alt clan

21 Ağustos 19:40 %2
Call of Duty 4 ün filmi yapılsa nasıl olurdu acaba ?

Mesela kim yönetirdi ?

Kim oynardı ?

Senaryo nasıl olurdu ?

Oyundan hangi sahneler, hangi olaylar, hangi karakterler, hangi kırılma noktaları olurdu ?

Eminim yaratıcı cevaplar gelecektir.

Zaman kötü, Call of Duty.

{SeU}TeGMeN-Tr
shot em up

21 Ağustos 20:05 %0
Bence Film süper olurdu gerçek bir savaş gibi olurdu.

Ama Captan Prias karakterini captana benzer biri canlandırırdı

gromphder
Oyuncu
21 Ağustos 20:37 %0
o snip bölümü manyak olurdu off be düşünse

orakles
Yüzbaşı
Yüzbaşı
21 Ağustos 20:45 %0
arnold siwasta ne gezer kesin oynamalıydı gaz rolünde

AnTi Terror.tr
Oyuncu
21 Ağustos 21:37 (21/08, 21:37) %0
Oyuncular:

Kadir İnanır

Türkan Şoray

Senaryo:

Türkan Şoray , Askeri Kamyon kullanan Kadir İnanır'a aşık olur.Buna Kadir İnanır bile inanamaz..
(Böyle bir şey olurdu.)

No Call of duty No Sniper,Only Pencil Only Ruler..!

Sensitivity Test

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

21 Ağustos 21:53 (21/08, 21:54) %0
yapılabilir amerikalılar bu konuda cok kaliteli oyuncuları oynatıyor zaten film yapılsa birazda kaliteli olsa kapalı gise gider

bunun Türk yapımı Kurtlar Vadisi - Irak xD

PnT|Anesthesia!. bu mesajın içeriği hakkında kesin bilgi sahibi değildir ruh haline göre cevap vermektedir.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

22 Ağustos 00:30 %0
Öncelikle yaratıcı fikirinden dolayı antiyi kutluyorum .Benim fikrime göre call of 4 ten bir değil dört film birden çıkar.Çünkü single playerda birden çok karakteri oynuyoruz dikkat ederseniz.Dizi olabilir mesela bir zamanlar marinestik.Strikeda bulut yok.Bogda rusha kalkanlar başlıca film isimlerim

AnTi Terror.tr
Oyuncu
22 Ağustos 01:45 %0
Sağol faramir.. :]

alıntı:
Gönderen: RPG|FaRaMiR
Öncelikle yaratıcı fikirinden dolayı antiyi kutluyorum .

{SeU}iGh0$t
Oyuncu
22 Ağustos 01:50 (22/08, 01:53) %0
olm kısaltın şu nicklerinizi hangisi nickiniz hangisi yorum anlayana kadar gözlerim bozuluyo şikayet etcem artık (kaçak felan yorum yapınca dicektim bunu ama geçti artık.)

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

22 Ağustos 02:14 %0
Black Hawk Down 'a 1. derecenden rakip olur derim. bilirsiniz o filme rakip modern savaş filmi yoktur. hem gerçek senaryo hem muhteşem oyuncular, muhteşem çekim teknikleri, inanılmaz sesler. bn o filmi sinamada koca salonda 4 kişi , en önde izlemiştim. kulaklarım nerdeyse sağır oluyordu.

tabi cod film olursa moders savaşlar olmalı bnce . orta doğuda geçmeli. tabiki içinde türk özle kuwetleride olmalı. güzel bide konu lazım.güncel olmayan ama gerçek bi konu. oyunculara gelirsek sarp levendoğlu kesin olmalı derim(levent üsteğmen)
gerisini bilmem. mutlaka harika oyuncular çıkar.

bn cod un filmini değil Metal Fırtına nın filminin çıkmasını isterdim. o kitabı ilk okuyuşumda aldığım hazzı unutamam.

Sh4rpShooTR

Freezeron
Oyuncu
22 Ağustos 02:33 %0
Lord of Crossfire

Filmin konusu wallhack kullanan oyunculara karsı eski prolardan Maximillian'in (?) verdigi amansız mucadaledir.

Orlando Bloom basrol oynar. Yerde buldugu barret .50calin namlusundan kabzesine ip gerer bi tane. Sonra silahı dikine tutup allah ne verdiyse girişir.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

22 Ağustos 03:14 %0
ahahha free ne adamsin ya

^4RobinSon
Binbaşı
Binbaşı
22 Ağustos 03:31 %0
alıntı:
Gönderen: |R&G|Sunta
Call of Duty 4 ün filmi yapılsa nasıl olurdu acaba ?
Mesela kim yönetirdi ?
Kim oynardı ?
Senaryo nasıl olurdu ?
Oyundan hangi sahneler, hangi olaylar, hangi karakterler, hangi kırılma noktaları olurdu ?
Eminim yaratıcı cevaplar gelecektir.
Zaman kötü, Call of Duty.

kara şahin düştü die bi fıLm var zaten hemen hemen cod 4 e benzıo izlemedıysen tavsıye ederım..

casdcasd
Tuğgeneral
Tuğgeneral
22 Ağustos 03:35 %0
oynun single playerında öyle yerler warki Black Hawk Down filmin den alınmış diye biliriz heralde???? !!!

-?nısım adnıkraf ninekilhet-

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

22 Ağustos 10:25 %0
katılıyorum evet kara şahin düştüye çok benzeyen sahneler var oyunun ilk bölümüyle son bölümü zaten başlı başına birer yapıt gemi batıyo birinde birindede uçak patlıyor =)

<Cs>^1ReVenq3!
Yarbay
Yarbay
22 Ağustos 10:33 %0
wallahi baş rolde bnm gibi pisikopat ile aralarına dalardım bomba ile hereksi uçururdum )

9***Hphsts
Tümgeneral
Tümgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

22 Ağustos 10:36 %0
Koyun Polat, Memati, Abdülhey'i gerisini sallayın.

AnTi Terror.tr
Oyuncu
22 Ağustos 12:25 %0
İşte adam kurdu filmi.. :]

alıntı:
Gönderen: AnR|Hphsts
Koyun Polat, Memati, Abdülhey'i gerisini sallayın.

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

22 Ağustos 12:53 %2
Senaryo:Muro ve çeto örgütten ayrılırlar.Artık vatan hainliği yapmıcaklardır.Opfor olup strike da mütevazi bir hayat sürmektedirler.Fakat çeto daha fazla dayanamaz ve b ye bombayı kurar.Sniper olan polat çetoya hs çeker.Muro tek kalınca panikler ve bicak pls der.Polat biz racon kesmiyoz kafa kesiyoz der ok der.Memati sana bi elma yedirmeye geliyorum der ve bendende ok der.Sabırsız muro abdülheyin ok demesini beklemeden caddeye firlar.Abdülhey ona ak47u jarjörünü bosaltir.Sonrada bicakmiydi sorry kardesim görmedim ya der.Muro mematiyi wh olmakla suçlar.Aslında wh mematidir.Ona bulut göndermiştir ve bu illeti bir türlü bırakamamaktadır.Sonunda denetim masasından oyunu siler.Mutlu Son....Faramir Filim AŞ yardımlarından dolayı tüm oynasana ekibine teşekkür eder.DİPNOT:GL siz yarınlara...

AnTi Terror.tr
Oyuncu
22 Ağustos 13:03 %0
İyi yazmışın fara helal filmin adıda Polat ve yedi cüceler olsun bari.. : ]

alıntı:
Gönderen: RPG|FaRaMiR
Senaryo:Muro ve çeto örgütten ayrılırlar.Artık vatan hainliği yapmıcaklardır.Opfor olup strike da mütevazi bir hayat sürmektedirler.Fakat çeto daha fazla dayanamaz ve b ye bombayı kurar.Sniper olan polat çetoya hs çeker.Muro tek kalınca panikler ve bicak pls der.Polat biz racon kesmiyoz kafa kesiyoz der ok der.Memati sana bi elma yedirmeye geliyorum der ve bendende ok der.Sabırsız muro abdülheyin ok demesini beklemeden caddeye firlar.Abdülhey ona ak47u jarjörünü bosaltir.Sonrada bicakmiydi sorry kardesim görmedim ya der.Muro mematiyi wh olmakla suçlar.Aslında wh mematidir.Ona bulut göndermiştir ve bu illeti bir türlü bırakamamaktadır.Sonunda denetim masasından oyunu siler.Mutlu Son....Faramir Filim AŞ yardımlarından dolayı tüm oynasana ekibine teşekkür eder.DİPNOT:GL siz yarınlara...

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

22 Ağustos 13:35 %0
ya klasik ismini söliyim kurtlar vadisi strike

ifz sam00
Albay
Albay

İ-F-Z

22 Ağustos 14:27 %0
'"
alıntı:
Gönderen: |R&G|Sunta
Call of Duty 4 ün filmi...

'"

ben SPOV TV de gösterilecek diye biliyorum acaba doğrumu cod 4 ün resmi biyerlerinde görmüştüm?