| Yazar | Konu: Iddia ediorum bu ekibi kimse yenemez... |
Albay
FeArLeS of FiGhTiNgS

|  | 21 Ağustos 16:31 %0 | |
|
freezeron,lastman,plevne,babaihsan,reis123,butnot,vasili,cyanbloodbane vs... bide yancı ben ) olusan bu timi kimse yenemz olursa süper olur demosu bile izlenme rekoru kırar clanların bu işe bi elatıp mac ayarlamasını bekliorum sonuc belli ama fantazi olur diorum... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 21 Ağustos 16:33 (01/10, 20:39) %2 | |
|
tamam bu ekiple maç yapalım Aralarında iyi olan sadece Freezeron var. |
| |
Tümgeneral
FeArLeS of FiGhTiNgS

|  | 21 Ağustos 16:40 %0 | |
|
| plevne,reis123 freez iyi oyuncular ama daha iyi oyuncular war bence yenemessiniz derim |
| |
| Orgeneral |  | 21 Ağustos 17:16 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: master of honor
freezeron,lastman,plevne,babaihsan,reis123,butnot,vasili,cyanbloodbane vs... bide yancı ben ) olusan bu timi kimse yenemz olursa süper olur demosu bile izlenme rekoru kırar clanların bu işe bi elatıp mac ayarlamasını bekliorum sonuc belli ama fantazi olur diorum...
Reis 123'ü çıkar. Freezeron en iyisi.
The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas |
| |
Çaresiz Lamerler

|  | 21 Ağustos 18:00 %2 | |
|
| Freezeron dsnda fıs ^^ |
| |
| Korgeneral |  | 21 Ağustos 18:05 %2 | |
|
bi Freezeron Görmüslügüm var 
Only God Can Judge Me... |
| |
fastest killers

|  | 21 Ağustos 18:26 %2 | |
|
oldum olası bu muhabbetler sarmamıştır beni..
ama yinede yorum yapmadan geçmicem.
onlarca master oyuncu var ve hepsinin zayıf olduğu haritalar veya oyun modları var.
tdmye alışmış birisi Sd&hc da afallar.
ffaya alışmış biriside aynen öyle.
herşey zamanla.
Bir Delinin Laflarıyla Beyninden Hack'len. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ağustos 19:10 %0 | |
|
Bu saydığın kişileri SD HC ye beklerim.Çoktandır pro oyuncular göremiyoruz.
VooDoo Graph Reklam ve Ajans Hizmetleri. |
| |
Tuğgeneral
fastest killers

|  | 21 Ağustos 19:13 (21/08, 19:15) %0 | |
|
Hadi Lem
baksüslüyazdımkıymetimibil.
PnT|Anesthesia!. bu mesajın içeriği hakkında kesin bilgi sahibi değildir ruh haline göre cevap vermektedir. |
| |
| Üsteğmen |  | 21 Ağustos 19:18 %2 | |
|
Sadece freezeronu biliyorum.cyanbloodban nin de fisss oldugunu ...  |
| |
. |
| Yarbay |  | 21 Ağustos 19:22 %2 | |
|
bitek freezeron gerisi yalan yaa sende he ..
Surely without war there would be no loss
Hence no mourning, no grief, no pain, no misery
No more,
No more war.. |
| |
| Orgeneral |  | 21 Ağustos 20:14 %0 | |
|
Bu kadro dışın da ben favori oyuncularımı sayayım.
1-Freezeron
2-Voodoo
3-Mojito
4-Try2cutme
5-Slim
6-Redlabel
7-Tam İsabet
Çok çok iyi herkesi yenerler demiyorum ama güçlü bir takım olurdu diye düşünüyorum. Hem taktik açısından hem de teknik açısından. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ağustos 20:17 (21/08, 20:17) %0 | |
|
cod 4 ten pek çakmam ama, cod 2 için
1-poe
2-
3-
...
gerisini siz doldurun  |
| |
| Orgeneral |  | 21 Ağustos 20:21 %2 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^00PoE
cod 4 ten pek çakmam ama, cod 2 için
1-poe
2-
3-
...
gerisini siz doldurun
2 numaraya Ultraeko'yu ekleyelim  |
| |
Orgeneral
shot em up

|  | 21 Ağustos 21:39 %2 | |
|
| freezeron başlı başına bi takım zaten bu takımı yenebilecek bi takım ben göremiyorum |
| |
| Albay |  | 21 Ağustos 22:04 %2 | |
|
o ekibi nsl seçtigini merak ediyorum
free hariç hiç tanimiyorum ki hepsi iyi oyucu olsa bile takım olmak önemli olan
bknz -> Real Madrid 2003-2004 |
| |
| Tümgeneral |  | 21 Ağustos 22:19 %2 | |
|
espri yaptı Gülün arkadaşlar
alıntı: Gönderen: master of honor
freezeron,lastman,plevne,babaihsan,reis123,butnot,vasili,cyanbloodbane vs... bide yancı ben ) olusan bu timi kimse yenemz olursa süper olur demosu bile izlenme rekoru kırar clanların bu işe bi elatıp mac ayarlamasını bekliorum sonuc belli ama fantazi olur diorum...
|
| |
Korgeneral
ÖnCe SaYGı SoNRa Call Of

|  | 22 Ağustos 00:10 %2 | |
|
ben bayadir oynuorm free yı cok kısı tanıo ama ben tanımıorm
ıyı bırı olsa gerek herald  |
| |
Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 22 Ağustos 00:19 %2 | |
|
| Freezeron var diğerlerinin bir kahramanlığını görmüşlüğüm yok madem herkez bi ism sölüyor bende cl_noldor vardı zamanında oda kaliteli oyuncuydu ööle bi team oluşturulacaksa onu tavsiye ederim... |
| |
| Orgeneral |  | 22 Ağustos 00:46 (22/08, 00:46) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: RPG|FaRaMiR
Freezeron var diğerlerinin bir kahramanlığını görmüşlüğüm yok madem herkez bi ism sölüyor bende cl_noldor vardı zamanında oda kaliteli oyuncuydu ööle bi team oluşturulacaksa onu tavsiye ederim...
Nasıl unuttum. Gthief de takıma katayım ben . |
| |
| Oyuncu |  | 22 Ağustos 02:10 %8 | |
|
Oyuncuları birbirleriyle kıyaslayacaksanız bunu tdm, sd, sabotage vs gibi 'takım' modlarına bakarak yapamazsınız. Quake'te biri size "ben senden daha iyiyim" dediginde, "buyur o zaman ctfye" demezsiniz. Veya unreal tournamentta assault oynayarak iyi oyunculuk anlasılmaz vs.. Oyuncular arası yetenegi olcmek istiyorsanız bunun yolu 1v1 dmdir. Cod4 bu alana yogunlasan bir oyun degil. Oyunla beraber gelen 6 modun 5i takım oyununa yonelik. Sadece ffa var tek basınıza oldugunuz, o da birden fazla dusmana karsı oynanıyor. Ffa oldschoolda 1v1 olabilir bir ihtimal, ama onda da harita dizaynları 1v1 icin biraz absurd kacıyor, fazla buyuk, spawn noktaları bir acayip falan vs..
Sonucta 'cod4un en iyi oyuncusu'nu arıyorsanız bosuna ugrasmayın, yok oyle birsey bu oyunda.
Ben boyle cok arastırmıyorum cod4 komunitesini falan, ama bildigim kadarıyla cogu takım sd oynuyor. Tdm oynayan var mı? Siz soyleyin. Oyle ciddi sekilde tdmye yogunlasmıs takımlar gelse, ilk postu acan arkadasın yazdıgı takımı (benim de dahil oldugum), uzgunum ama dumduz etme olasılıkları var yani. Sonucta takım oyunu bu. O adamlar gunun 3 saati beraber pratik yaparsa, sizin burda kafadan kurdugunuz takımın bir sansı kalmaz. Kim ne zaman kimin arkasını kollayacak vs bi ton dikkat edilmesi gereken sey var.
Bir diger konu da.. Sahsen onemsemiyorum ama onemsiyormusum gibi gozukuyor. Takım oyunlarında yapılan bireysel skorların bir onemi yok. 500 0 yapmanız sizin cok iyi oldugunuzu degil (tamam iyisinizdir gene de..), karsı takımın berbat oldugunu gosterir. Bir de takım oyunlarında, takımınıza baglısınız. Siz hızlı ve ofansif oynayan bir oyuncusunuz diyelim.. Ama takımınız surekli pusuyor, bulundugu mekandan cıkmaya hic ugrasmıyor; bitersiniz. Her respawnda umdugunuz noktanın gerisinde dogarsınız, bomba gelir tekrar yatarsınız falan.. Isterseniz super oynayın, takımda is yoksa olmaz. O sebepten yani takım oyunlarındaki skora bakıp yorum yapmak cok mantıklı degil, bence.
Onun dısında sahsen ben de bir takım yazarım, ilk mesajdaki takımdan cok daha iyi oldugunu dusundugum, ancak dogru olmaz. Kisiler benim, onların nicklerini kullanmamdan hoslanmayabilirler. Hoslansalar dahi baskaları hoslanmaz vs falan gerek yok. Ben sahsen kıyasa sokulmaktan hoslanmam. Burdaki baskaları da hoslanmıyor olabilir pekala.
Neyse diyeceklerim bunlar. cod4te en iyi oyuncu diye birsey yok. O sebepten de cok kasmaya gerek yok.
Boyle takım bazlı maclar gorsek (ozellikle tdm, sahsen pamlı sdden nefret ediyorum) guzel olur tabi de, onu kim organize edecek falan, oralara hiic girmiyorum direk u donusu yaptım...
Oyunumu begenen arkadaslara tesekkur ederim. Iyı oyunlar diliyorum. |
| |
Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 22 Ağustos 03:16 %0 | |
|
Free doğru sölemiş biz forumu iyice sd hard forumu yaptık .Tek ölçüt yokki bir çok ölçüt var.İsim verme meselesinede katılıyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 22 Ağustos 03:33 (22/08, 03:56) %2 | |
|
valla foruma ilk defa mesaj yazıyorum bence de kim ne derse desin bu oyunda FREEZERON en ii si oynasana nın dısın da xfire de falan da oynadım ama onun gibisini görmedim daha onun dısında en begendim oyuncular sunlar:
tüfek(tr):alırım tüfeğini
The Last man
escawflowne( Nakedsnake)
Gambino
babaihsan
Thief,weekender vs.. varda onlarla pek oynamak nasip olmadı bana onun için yorum yok
tabi oyunlarda şahsın bilgisayarı cok önemli ii özellikte olup yüksek fps de oynayanlar her zaman daha ii oyuncu oluyor bence %60 bilg. özellikleri, %40 yetenek |
| |
| Binbaşı |  | 22 Ağustos 03:34 %0 | |
|
| freezeronda kimmiş... aLayına isyaN.... |
| |
| Oyuncu |  | 22 Ağustos 05:20 (22/08, 05:27) %0 | |
|
Valla artık maçlarda taktigi olan kazanıyor Denas.(hoş hep böyleydi zaten ama artık daha fazla xD)Hani takım kurulacak olsa diyelim,bu takımdakiler önce birbirlerini tanıyacak kaynaşacak iyice ondan sonra taktiklerini çalışacaklar ancak 1 ay içinde oturur. karşı takımdakilerin bizden bireysel yetenek olarak düşük olmasına ragmen taktiklerinin daha saglam olması sonucu az kalsın yenilmek üzere oldugumuz maçlar yaptım.
Birde sürekli bir herkesi sd hc ye çagırma tutkusu var forumda normal pam mod serverlara çagırsalar herkesin kendini kanıtlaması için daha iyi olur diye düşünüyorum.Belli maplerde (örnek cross) adamların geçtigi yolu tarıyorsun mutlaka biri ölüyor hardcore modda.Normal modda o adama ak47 ile 4 5 kurşun isabet ettirmek zorundasnki bu hem adam geçerken hemde geçtiktren sonra onu vurmak demek.Bence asıl yetenegin konuşacagı kısım normal perksiz vs. siz moddur.
Verdigin kadrodan kendime adam seçecek olsam mesela:
Freezeron ve Try2CutMe(yada MyrA ) diyim adını deişti köpenk bunları seçerim.Bide tam üstümde mesaj yazan Sinan abi var oda fena degildir
birde ek olarak Sim0 isimli oyuncu bunu demiş:
" tabi oyunlarda şahsın bilgisayarı cok önemli ii özellikte olup yüksek fps de oynayanlar her zaman daha ii oyuncu oluyor bence %60 bilg. özellikleri, %40 yetenek"
Bende 8500GT vardı 40 50 fps de oynardım şimdi 9600gt var aradaki tek fark sislerde fps vasat durumlara inmiyor çogu zaman 200 250 arası gidip geliyor ama 50 fps deki oynayışımla 250 fps deki oynayışım arasında aim hızı ve isabetlilik açısından bir fark yok fps 30 un altına düşmedigi sürece oyununuzu olumsuz etkilemez.
alıntı: Gönderen: Denas
Bu kadro dışın da ben favori oyuncularımı sayayım.
1-Freezeron
2-Voodoo
3-Mojito
4-Try2cutme
5-Slim
6-Redlabel
7-Tam İsabet
Çok çok iyi herkesi yenerler demiyorum ama güçlü bir takım olurdu diye düşünüyorum. Hem taktik açısından hem de teknik açısından.
|
| |
| |