Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 20:48 Toplam 222 oyuncu 48 sunucu 1132 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kendinize iyi bakın...

{Ds}>Ceviz
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Ağustos 16:07 %0
Bu güzel oyunu ve içindeki muhteşem ortamı bırakıp gitmek çok zor... Ancak bazı durumlar herşeyin önüne geçiyor bazen.. ÖSS de bunlardan biri. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk, muhabbetler ettik, geyik yaptik, eglendik vs. vs... Ama herseyin bir sonu var işte...
Hedefler yarışmak için, yaşamak için var... Hedefi olmayan bir arkadaşımız yoktur herhalde.. Ben de kendi hedeflerime bir adım daha yaklaşabilmek için tüm bu güzellikleri birakmak zorundayım ... 1 yıllık kısa bir zaman dilimi de olsa hepinizi özleyecegim... KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN...

cevizoglu

{SeU}TeGMeN-Tr
shot em up

21 Ağustos 16:12 %0
Arkadaşım gerçi seni tanımıyorum fakat gitmene üzüldüm.

Aramızdan BİR kiişi gitti Seni gine bekleriz.

Herkese İyi geyikler.

fK|SdT|
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

21 Ağustos 16:20 %2
nedir milletteki bu öss çılgınlığı anlamadım ben ya.eve kapanıp dünyadan soyutlanıp kitapların içine gömülüp 1 yıl boyunca böle yaşamayımı planlıyosunuz herşeyin yeri zamanı vardır.programlı çalışın sırf dersle olmaz bi yerden sonra insanın dikkatı dağılır dikkatiniz dağıldığında girersinizi oyuna 2-3 map oynarsınız çıkarsınız tekrar devam edersiniz yada haftasonları girersiniz işte ne biliyim ya herkeste aynı geyik öss var oyunu bırakıyorum tabiki öss çok önemli ama sırf ders çalışcak haliniz yokya arkadaşlar herşey tadında güzeldir kendinize dünyayı dar etmeyin.mesela 2 gündür tv lerde gazetelerde okuyoruz hakkariden çıkan süper çocuğu adam köyünde çobanlık yaparken hacettepe ingilizce tıp ı kazandı kazanamasa o çocuk kazanamazdı ne zorluklarla çalışıp didinip kazandı orayı kimbilir.sizlerin yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda, dert sıkıntı, hayat, geçim kaygınız yok, olsa oyun oynayamassınız zaten.arada kendinizede vakit ayırın ha bu vakti oyunda veya başka bi yerde geçirmek tabiki sizlerin tasarrufu

"Irkına,vatanına,tarihine ihanet etmiş olan efrad ve akvamın hiç birini unutma Türk oğlu!...
UNUTMA VE AFFETME!!!"

FoF/Delikadir95
Tümgeneral
Tümgeneral

FeArLeS of FiGhTiNgS

21 Ağustos 16:33 %0
kendine ii baq sende çok çalis kazan we buraya geri dön

{Ds}>Ceviz
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Ağustos 16:35 %0
Dogru söylüyorsun da.. Herkes senin gibi rahat olmayabilir.. Yedigimiz önümüzde yemedigimiz arkamızda da olabilir ancak geecegimiz için de birşeyler yapmalıyız.. Oyun oynayarak olmaz bence o iş...

cevizoglu

mojito ?!
Oyuncu
21 Ağustos 16:36 (21/08, 16:51) %0
benimde öss var seneye yakında konusunu açarımHoş ben öyle cod4 teki arkadaşlarıma (ki arkadaş dediklerim cod4 teki reel arkadaşlarım)
veda filan etmem.Haftada 1 kere maçıma girer nescafe mi içer öyle çalışırım yoksa kafa kalmaz sıkıntıdan patlarım.Ayrıca cod4 çıktıgından beri oynuyorum neden emek verdigim şeyi unutmaya calısayım her tür emegime saygım var hiç birini unutmam hiçbirini kaybetmem.Dersimede çalışırım oyunumuda oynarım.

fK|SdT|
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

21 Ağustos 16:57 %0
alıntı:
Gönderen: Pardus>>Ceviz
Dogru söylüyorsun da.. Herkes senin gibi rahat olmayabilir.. Yedigimiz önümüzde yemedigimiz arkamızda da olabilir ancak geecegimiz için de birşeyler yapmalıyız.. Oyun oynayarak olmaz bence o iş...
cevizoglu

konu ben değilimki evet ben rahatım çünkü o işi 95 senesinde gördüm
ben öys yle girmiştim o zamanlar böle net pc falanda yaygın değildi ama ben şu an giriyo olsam sizin kadar kasmazdım programlı çalışınca herşey daha güzel olur.ders zamanı ders ama kendinizede vakit ayırın ben bunu sölüyorum

"Irkına,vatanına,tarihine ihanet etmiş olan efrad ve akvamın hiç birini unutma Türk oğlu!...
UNUTMA VE AFFETME!!!"

|R&G|NirvanA
Albay
Albay

ÖnCe SaYGı SoNRa Call Of

21 Ağustos 17:17 %0
kendine ii bak emre osn cok ii bi oyuncu ama herşeyden önce cok efendi bi üyesini bi süreliğinede olsa kaybedior herşey dilediğince olsun bb demicem cünkü osn oldukca beraber we bi büyün olarakta abin olarak kalıcam kendine ii bak ....

Bana yukarıdan bakarsaniz bir APTAL'ı aşağıdan bakarsaniz TANRINIZI karşınızdan bakarsanız KENDİNİZİ görürsünüz.

kartalyigido
Teğmen
Teğmen
21 Ağustos 17:18 %0
arkadaşlar fK|SdTsword çok doğru sözler söylüyor.bakın bn 12 yaşındayım ve 2 senedir cod oynuyorum ama dozunu kaçırmıyorum.belki size saçma gelebilir ama babam bana her zaman şunu anlatır.sen derslerinede çalış oyununu da oyna her türlü faiilete katıl der.bakın abiler ne dedim 2 senedir cod oynuyorum ama şu an 6.sınıfa geçtim ve 5.sınıfa kadar hep karnemi 5 getirdim babamlar hep bnmle gurur duydular ama bni hiçbir zaman sıkmadılar çalış çalışmk zorundasın bu senin geleceğin gibi sözler hiç söylemediler hep bana güvendielr.

abiler bn size öğüt veremem siz ler bnden yaşça büyüksünüz ve bnden daha çok yaşadınız bu dünyaada

ama bişeler anlatmış olursam ve anlamışsanız ne mutlu bana

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

21 Ağustos 17:28 %0
bnde üni başlayınca bırakmak zorunda kalıcam :S
Eylül 15

Sh4rpShooTR

Pardus>AnthRaX
Tümgeneral
Tümgeneral

Anadolu Panteri

21 Ağustos 17:28 %0
Güle gğle kardeşim. Bu öss de en çok bizi vurdu yaw.

^1RedLabeL*
Korgeneral
Korgeneral
21 Ağustos 18:06 %0
Kendine ii bak Ceviz ins basarili olursun.

Only God Can Judge Me...

fK|Anesthesia!.
Tuğgeneral
Tuğgeneral

fastest killers

21 Ağustos 19:25 %0
Dostum seni tanımıyorum ama kendine iyi bak.

Seneye bende ÖSS ye giricem ama hiç kasmıyorum teknik lise oldugum icin kasasımda yok ama benim tanıdıgım cogu kisi sizin kadar kendini ÖSS ye kaptırmıyor arkadaslarım gelip bizle top oynar bi yerlere gider ne bileyim netten local oyun oynarız gerektiginde ders calısırız ben hep böyle kisiler gördüm sizin bu kadar kasmanız beni sasırtıyor belkide ben ÖSS yi ciddiye almadıgım icin olabilir ama ciddiye alsamda oyunu bırakacagımı sanmıyorum.

PnT|Anesthesia!. bu mesajın içeriği hakkında kesin bilgi sahibi değildir ruh haline göre cevap vermektedir.

<cL>sLim.
Yarbay
Yarbay
21 Ağustos 19:26 %0
össden sonra gne gelrsn yaa

Surely without war there would be no loss
Hence no mourning, no grief, no pain, no misery
No more, No more war..

|R&G|Narukar
Albay
Albay

R&G (COD) alt clan

21 Ağustos 19:41 %0
arada gir bari bb

<cL>Try2CutMe
Çaresiz Lamerler

21 Ağustos 19:50 %0
Özlicez seni ^^ Bende gidiyorum 1 haftaya aciklarım hehe ^^

{Ds}>Ceviz
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Ağustos 21:55 %0
Dostum kasmaya gerek yok diyorsunuz ama.... Ben "Marmara Eczacılık" hedefliyorum.. Ve bu bölümün 2008 öss sonucuna göre en düşük puanlı aldıgı ögrenci 343 puan yapmış sayısal-2 den... bu puanı yapmak o kadar kolay değil, azim ve sabır lazım..
Ama yine de ugramaya calısacagım arada sırada.. en azından bir selam veririm msn özel mesajdan filan.. mesaj yazan yazmayan tüm arkadaslardan da ALLAH (C.C) razı olsun... ilk kez topic actim.. bu da güzel oldu sagolun....

cevizoglu

AnTi Terror.tr
Oyuncu
21 Ağustos 22:10 %0
Kendine iyi bak kardeş..

No Call of duty No Sniper,Only Pencil Only Ruler..!

Sensitivity Test

<cL>|CRUEL|
Tümgeneral
Tümgeneral
21 Ağustos 22:16 %0
nereye gidiyon lem sen alırım ayagımın altına

alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe
Özlicez seni ^^ Bende gidiyorum 1 haftaya aciklarım hehe ^^

Sometimes I wish I were you, just so I could be friends with me

{Ds}>Ceviz
Tümgeneral
Tümgeneral
23 Ağustos 09:46 %0
haftada bir selam vermeye girerim insallah.. bende özlicem

cevizoglu

Pardus>>Azrail
Yarbay
Yarbay

Anadolu Panteri

23 Ağustos 12:56 %0
Kardeşim ;inşallah istediğin bölümü kazanırsın.herşey istediğin gibi olsun.herzaman kardeşimsin.kendine iyi bak

FoF/JacKSparroW
Korgeneral
Korgeneral

FeArLeS of FiGhTiNgS

23 Ağustos 18:07 %0
ÖSS'de başarılar ceviz...

JacK SparroW If yOu kNeW... ThE wAy I SaMeT KaYa...

^2(Dead)^1nanof
Albay
Albay

^2(Dead)

24 Ağustos 06:42 %0
Başarılar ceviz abi. Lütfen çabuk geçsin zaman yaa.

Call of Duty 4!!!-CRYSİS!

SONIC-nanof "ölü ölü nanof"

IifzI Maho0o
Yarbay
Yarbay
24 Ağustos 11:24 %0
asdad ceviz bırakmıoz gidemezsin

ONE BLOOD

Pardus>Tonitrus
Yarbay
Yarbay

Anadolu Panteri