|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Kusura bakmayın! | | Albay |  | 21 Ağustos 02:46 %0 | |
| Çok özür diliyorum yanlışlıkla küfür ettim uyarı aldım özür diledim ama ban yedim özür dilediğim halde ama saolsunlar beni banladılar bu kadar oynadığım halde bu oyunu banladılar beni ben gene özürdiliyorum. sever: SD HARDCORE
not:en çok sevdiğim server | | | |
|  Orgeneral
_FoR_

|  | 21 Ağustos 05:05 %0 | |
| | acaba yanlışlıkla küfür etmek nasıl oluyor? | | | Tuğgeneral
fastest killers

|  | 21 Ağustos 09:06 %0 | |
| özür dilemek ban gitseydi 0o0oho0h0
PnT|Anesthesia!. bu mesajın içeriği hakkında kesin bilgi sahibi değildir ruh haline göre cevap vermektedir. | | | | Orgeneral |  | 21 Ağustos 09:39 %0 | |
| alıntı: Gönderen: emrah8989
Çok özür diliyorum yanlışlıkla küfür ettim uyarı aldım özür diledim ama ban yedim özür dilediğim halde ama saolsunlar beni banladılar bu kadar oynadığım halde bu oyunu banladılar beni ben gene özürdiliyorum. sever: SD HARDCORE
not:en çok sevdiğim server
Ceza'nı almışssın çekeceksin. Küfürün affı yok bence. | | | Tümgeneral
GOLDEN TRIGGERS

|  | 21 Ağustos 11:25 %0 | |
| o sırada ben de vardım oyunda ..1 saatlik ban yedi..1 saat için forumu doldurman gerekmezdi..
Gadget skorpion, yine nerdesin?? | | | | Albay |  | 21 Ağustos 22:56 %0 | |
| tamam arkadaşlar birdaha küfür edersem bizzat kendim çıkıcam ya aslında etmezdim ama nasıl olduda ettim bende anlamadım yaww herneyse gene kasıcaz artık seviye birazcık inmişte olsun bari thanks  | | | | Tümgeneral |  | 22 Ağustos 22:08 %0 | |
| alıntı: Gönderen: ^^10BEL4TURK
acaba yanlışlıkla küfür etmek nasıl oluyor?
Guzel Oluyor. | | |  Binbaşı
PaSha

|  | 22 Ağustos 22:09 %0 | |
| Forumu gereksiz kirletmek yerine online desteği kullanmayı bu insanlar ne zaman öğrenecekler
Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Yarbay |  | 23 Ağustos 00:34 %0 | |
| alıntı: Gönderen: S@DO
Forumu gereksiz kirletmek yerine online desteği kullanmayı bu insanlar ne zaman öğrenecekler
www.pashaklan.com
napsınki onlayn desteğe yanlışlıkla adama sövdüm mü dicek asfjasfjsa saçma ..
Surely without war there would be no loss
Hence no mourning, no grief, no pain, no misery
No more,
No more war.. | | |  Binbaşı
PaSha

|  | 26 Ağustos 17:37 %0 | |
| yani demek istediğim ben banlandım neden banlandım ne zaman açılır ne hakla beni banlarsın diyenler için geçerli bişey hala saçma dersen no comment....
www.pashaklan.com
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | . | | Albay |  | 26 Ağustos 18:37 %0 | |
| alıntı: Gönderen: S@DO
Forumu gereksiz kirletmek yerine online desteği kullanmayı bu insanlar ne zaman öğrenecekler
www.pashaklan.com
Adam küfür etmiş ve banlanmış küfürün affı yok. Bence bu olayı foruma açıp özür dilemesi çoğumuzun yapmayacağı bir şey vede güzel bir şey. Adam neden ve niçin ban yediğinin farkında niye bu kadar yadırgıyorsunuz anlamadım. Abuk subuk konular içeren mesajlara cevap vermeyi biliyoruz ama hatasını anlayan ve özür dileyen birine, biraz haksızlık yapıyoruz. Benim tek düşüncem bunu reklam amaçlı yapmamasıdır ve umarım öyle değildir. Özür dilemesi ise çok güzel bir durum. | | | | |
|
|
|
|
|
|