| Yazar | Konu: Yusuf yusuf |
| Korgeneral |  | 20 Ağustos 17:11 %0 | |
|
En fantastik kill, enn ii silah için topic açıldıysa bunun için de açılsın!
En ölesiye korktuğunuz an nedir?
ben deli değilim BIRAKIN BENİ LANNN |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 17:13 %0 | |
|
| Bu konuyu gördügüm an. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 17:13 (20/08, 17:14) %0 | |
|
| hayır denmesi, her ne kadar alıştırsamda kendimi |
| |
| Korgeneral |  | 20 Ağustos 17:15 %0 | |
|
En korktugum an The|Boss| aniden sisin arasindan cikarak bicak atmasiydi. 
Only God Can Judge Me... |
| |
Tümgeneral
GOLDEN TRIGGERS

|  | 20 Ağustos 17:28 %0 | |
|
şaka olarak bi tane adminde wh var demistim..ama bazıları söylediğimin şaka olduğunu anlamadı ve beni ciddiye aldı..iste o an en korktuğum andı
Gadget skorpion, yine nerdesin?? |
| |
Orgeneral
Rahatsız Pesimistler Grubu

|  | 20 Ağustos 20:30 %0 | |
|
bende cl clanın bir arada olduğu sd hardda onlara karşı tek kalmıştım 8 ide yaşıyodu ve aralarında noldor da vardı.bicaklicagiz seni demislerdi tirsmistim  |
| |
Tümgeneral
İ-F-Z

|  | 20 Ağustos 20:36 %0 | |
|
En korktuğum an creekte defenddeyken sagdaki dag gibi yerden ilerliyodum o sirada bi adam rush yapiodu herhalde geldi kosa kosa yanimdan geçti arkasini döndü o korku ile zipladim ates ederek adamda öldü bende. XD
Hayat sevgiden ibarettir. |
| |
Korgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 20 Ağustos 23:18 %0 | |
|
nişancılık oynarken ,başka bir nişancıyıyla göz göze gelip saliseler içinde vurmaya çalıştığım an.
merminin yanından geçtiğini görüpte onu vuramadığım an yusuftur bnm için 
Sh4rpShooTR |
| |
| Yarbay |  | 20 Ağustos 23:35 %0 | |
|
| P90 ile rush yaparken adamin birden onume cikmasi we orada nasil vurrdumu bilmiyorm gozlerimi kapattim korkudan bicak yerine adama 1 sarj,r mermi siktim ve az kalsin altima etcekim :S |
| |
| Yarbay |  | 21 Ağustos 01:08 %0 | |
|
pam mode da maçın ortasında bire birde ramim nedeniyle bilgisayarımın kasması kadar korkunç bir şey olamaz.
Surely without war there would be no loss
Hence no mourning, no grief, no pain, no misery
No more,
No more war.. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 21 Ağustos 01:11 %0 | |
|
Babamın sabahlar beni: ''mithaat hadi işe gidiyoruz''diye kaldırması ve sabah 8 akşam 8 çalışmamız..
No Call of duty No Sniper,Only Pencil Only Ruler..!
Sensivity Test |
| |
Tuğgeneral
RiqoR MortiS

|  | 21 Ağustos 13:24 (21/08, 13:25) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |R&G|^2sLim
pam mode da maçın ortasında bire birde ramim nedeniyle bilgisayarımın kasması kadar korkunç bir şey olamaz.
No more,No more war..
Slimin bu durumuna eh-ehe-eh-e diye gülerken bir anda karşıma birinin çıkması ve bana tanıdık gelmesi..iyice bir düşündükten sonra bunun Tami olması...Tami seni seviyor ve korkuyorum... ...rütbede düşmüş bakıom  
you are the ones who must prepared to die... |
| |
| Yarbay |  | 21 Ağustos 14:31 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: RM|DiscipleS
Slimin bu durumuna eh-ehe-eh-e diye gülerken bir anda karşıma birinin çıkması ve bana tanıdık gelmesi..iyice bir düşündükten sonra bunun Tami olması...Tami seni seviyor ve korkuyorum... ...rütbede düşmüş bakıom  
you are the ones who must prepared to die...
olumm evett lannnn orgeneralden albaya düştümm ban yiye yiye artık oyunda yerden başkasının silahını alsam banlıyorlar vay anam niye başkasının silahını almışım 
No more,
No more war.. |
| |
Orgeneral

|  | 22 Ağustos 00:34 %0 | |
|
slim bende kuzenime bak bu adam benden rütbeli mesela iyi oyuncudur diye göstercektim bi baktım albay .Kuzenime dedim onun apoletlerini savaş suçlusu olduğu askerlerini ölüme götürdüğü için sökmüşler diye  |
| |
| Yarbay |  | 22 Ağustos 01:40 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: RPG|FaRaMiR
slim bende kuzenime bak bu adam benden rütbeli mesela iyi oyuncudur diye göstercektim bi baktım albay .Kuzenime dedim onun apoletlerini savaş suçlusu olduğu askerlerini ölüme götürdüğü için sökmüşler diye
hahaha olumm valla koca orgeneral rütbem düşünce ağlayasım geldi kafamdan aşagı kaynar sular indi yaa o kadar uğraştım şimdi rütbede artmıyo muhtemelen yeni üyelik açıp onla oynayacağım yoksa orgeneral olamayacağız.
No more,
No more war.. |
| |
Orgeneral

|  | 24 Ağustos 09:33 %0 | |
|
hehehe  |
| |
| |