Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 21:12 Toplam 231 oyuncu 48 sunucu 1016 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Wolfenstein Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: O.o.o eeee.?

coLoneL <3
Oyuncu
19 Ağustos 23:20 %0
Zeroya Katılıyorum , Cidden Soruyorum Eeee.?

weakk
Red Army Fraction

20 Ağustos 19:39 %0
Üzücü bi durum :/
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

dragonforce
Oyuncu
22 Ağustos 20:14 (22/08, 20:26) %0
eee ööö saat 8 girim bakim gelen olur belki dedim de, 318 saniye bekleme süresi
/connect ***.***.***.***:27960 bekleme süresi yok 50-70 ping @ ETPRO

NuiTaRi
Oyuncu
30 Ağustos 22:16 %0
bızım tgc-gamıng den bı arkadas et serverı acalım dıo fakat turklerın ılgısını soruo bnde acıkcası suan bunu merak edıyorum

OcularisInfernum
Oyuncu
30 Ağustos 22:49 %0
Serhan Ritual ve onun vereceği gaz dolu bir konuya ihtiyaç var deseydin arkadaşına.

Dkadir
Oyuncu
03 Eylül 12:11 %0
alıntı:
Gönderen: NuiTaRi
bızım tgc-gamıng den bı arkadas et serverı acalım dıo fakat turklerın ılgısını soruo bnde acıkcası suan bunu merak edıyorum

Pub serveri tutar!

weakk
Red Army Fraction

04 Eylül 05:12 %0
Sizce tutarmı?Burda geçinemiyoruz,orda ne farklı olucak?Bu kadro dışında farklı bi kadro beklemeyin o serverda,çünkü Avrupa'da oynayan Pro oyuncular o servera gelmeyecektir,yani Avrupa'daki Türklerden bi umut beklemeyin.Yani o serverdada burdaki insanlar olacaktır.Hatta özellikle Avrupa'daki Türklerin servera gelip ortalığı karıştırıcagına iddaya bile varım ben..Bence boşuna para ve zaman kaybı olur.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

NuiTaRi
Oyuncu
05 Eylül 18:43 %0
infernum ben o arkadasla konustum sorunumu cozdum ztn..aramizda problem yok...diger bi konu avrupada fireball harici herkes servera gelicek..bnm merak ettigim turklerin ilgisi..ayrica adminlerin burdaki gibi olmamasi butun sorunlari cozucektir inanin

NuiTaRi
Oyuncu
05 Eylül 18:47 %0
ayrıca bu serverın tutmadıgını soyleyenlere nedenlerını soylerım ama ozelde soylerım

Carpath1A
Oyuncu
06 Eylül 00:51 %0
bende özelde söylerim

weakk
Red Army Fraction

06 Eylül 04:18 (06/09, 04:20) %0
Serhan o Tanq'ın arkadaşları falan gelmicek dimi sup3r falan?bide Fatih nie gelmio öle bişi olursa? noob zaten o

NuiTaRi
Oyuncu
06 Eylül 17:41 %0
Fatıh gelsede ben almam servera..cunku o arkadas alman takımı ıcın turkıyeye karsı bıle oynadı..ve hırslı bı sekılde...tanq ve harun gelır mıllı takımdan metc falan gelmez..bu arkadaslar sılkroadddan da arkadaslar et oynuyorlar

|SoL|Zebh
Silence Of The Lambs

06 Eylül 22:06 %0
ben gelirim her türlü

|SoL|Zebh
Silence Of The Lambs

07 Eylül 21:54 %0
gelismeleri bekliyoruz

Dkadir
Oyuncu
12 Eylül 12:40 %0
Acalim bi pub server ben varim herturlu destek olurum.200 pingle oynamaktan gina geldi )

hecker_men
Oyuncu
21 Eylül 06:38 %0
ya arkadaşlar bu enemy territory işini biraz ciddiye alıp büyütmemiz gerekiyor... BEN YAKLAŞIK DÖRT YILDAN BERİ OYNUYORUM PRO OLDUM AMA BU SERVER KURMADA PASİF KALDIM YARDIM LAZIM MODİYİFİYE SÜPER BENDE LOCALDEN KURUYORUM ARKADAŞ GELMEYE ÇALIŞIYO 1 2 3 SAYMAYA BAŞLIYO BEN GİRİYORUM HERŞEY SÜPER İP ADRESİ VAR HERŞEY MODİFİYE SES VS.. AMA CİDDİ YARDIM LAZIM???KAFAYI SIYIRTTI BU OYUN BIRAKAMIYORUM

hecker_men
Oyuncu
21 Eylül 06:41 %0
alıntı:
Gönderen: OcularisInfernum
Serhan Ritual ve onun vereceği gaz dolu bir konuya ihtiyaç var deseydin arkadaşına.

ARKADAŞIM BU SERVER OLAYINDA BEN VARIM AÇALIM DİYOASANINZ AÇALIM HERTÜRLÜ AŞARIZ ÇEVRE AZ VAR BNİM AVRUPALI ONLARDA GELİR...ADRESİMİ VERİYORUM BENİMLE BAGLANTIYA GEÇİN .. mad_dog9853@hotmail.com

hecker_men
Oyuncu
21 Eylül 06:44 %0
alıntı:
Gönderen: NuiTaRi

ya arkadaşlar türklerin ilgisi çok ama baglantı yok herkes kafasına göre ben E T de bir dünya türkle karşılaşıyorum kimi admin yabancı isimde kimi geziyo başı baoş

weakk
Red Army Fraction

21 Eylül 07:21 %0
Yazacaklarını lütfen tek mesaj altında yaz.
Server işi kolay iş değil.Server'ı kurup doğru ayarları yapmak ayrı bir zorluk,sonrasında serverı yürütmek ayrı bir zorluk.Server Administration bilgisi gerekiyor ve ne yazıkki çok fazla bilen kişi yok.Yani senin yaptığın serverla uzaktan yakından alakası yok bunun.Dediğin şeyler aylardır zaten tartışılmakta,boşuna topic açmana veya arka arkaya 3 mesaj atmana gerek yok.Pro olan bi oyuncu bunları bilir,merak ediyorum hangi serverlarda oynuyorsunda Pro oldum diyorsun?Bir kere Pro olan oyuncunun konuşma tarzı böyle olmaz...

NuiTaRi
Oyuncu
21 Eylül 19:03 %0
Bn vazgectım server ısınden turklerın hıc ılgısı yok..bıraktım artık et yı pc dende sıldım cod4 counter strike oynuorum artık ztn okulda acıldı artık bıttı enemy terrıtory fazla kasmaya gerek yok oynıcaksanız avrupada oynayın..ben sızı cok ıyı server ıp lerı verırım ıstersenız..ayrıca avrupada oynayan turkler turkıye cıkıslı serverda oynamazlar bu bı kesın...neyse kolay gelsın sıze arkadaslar

BorntobeWild
Oyuncu
29 Eylül 07:08 %0
ben de az önce cs yi kaldırıp et kurdum.Yabancı serverlara direk dalıyorum.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön