klan arama diye konu koymuşsunuz iyi güzel ama sonuç yok zaten 30 sayfa yazı var eski yeni hic bir klan oraya bakmıyor bende görünce sevinmiştim klan bulurum diye bi girdim 30 sayfa ginede yazdim cevap 0 başka bi yolu varmı klan aramanın? :s
alıntı:Gönderen: ManyetikPortakal
klan arama diye konu koymuşsunuz iyi güzel ama sonuç yok zaten 30 sayfa yazı var eski yeni hic bir klan oraya bakmıyor bende görünce sevinmiştim klan bulurum diye bi girdim 30 sayfa ginede yazdim cevap 0 başka bi yolu varmı klan aramanın? :s
klanı forumda degil oyunda ara .. Ne sayılırız parmakla ne de Tükeniriz vurmakla.
En iyi klan oyun da bulunur bence. Oyunda oynarken klan arıyorum deme. Sadece oyununa bak. Zaten iyi oynadıkça klan liderleri görür seni ve onlar teklifi yapar sana. The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas
En iyi klan oyun da bulunur bence. Oyunda oynarken klan arıyorum deme. Sadece oyununa bak. Zaten iyi oynadıkça klan liderleri görür seni ve onlar teklifi yapar sana.
The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas
evet mesela ben |PnS| ye böyle girmiştim. www.BordoMavi.net
zaten becerebilsem kendi klanımı kurcem gende dediginizi yaparım ama ben cok iyi oynuyamıyorum daha yenıyım 1,5 ay oldu en iyi skorum 101 vurup 34 ölme oda ctfde 2 bayrak taşımıştım The Last Kurşun Bender :D
zaten becerebilsem kendi klanımı kurcem gende dediginizi yaparım ama ben cok iyi oynuyamıyorum daha yenıyım 1,5 ay oldu en iyi skorum 101 vurup 34 ölme oda ctfde 2 bayrak taşımıştım
The Last Kurşun Bender
Sen oyna klana kafanı takma. Zamana bırak herşeyi. The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas