Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 23:01 Toplam 143 oyuncu 50 sunucu 712 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Klan arama

^^50|VT|Punisher
Albay
Albay

VURUCU TEAM

19 Ağustos 19:18 %0
klan arama diye konu koymuşsunuz iyi güzel ama sonuç yok zaten 30 sayfa yazı var eski yeni hic bir klan oraya bakmıyor bende görünce sevinmiştim klan bulurum diye bi girdim 30 sayfa ginede yazdim cevap 0 başka bi yolu varmı klan aramanın? :s

Dobly_sv
Yüzbaşı
Yüzbaşı
20 Ağustos 10:15 (20/08, 10:15) %2
war clan aramann baska yolu Tum operatorlerden Msj kısmına clan arıyorum yaz 2288 yolla clan cebıne gelsın SmS bedeli 4 kontordur.bizi kullandıgınız ıçın saolun!!!!osn musteri hizmetleri

MuhaRip
Tümgeneral
Tümgeneral

co9

20 Ağustos 10:16 %2
alıntı:
Gönderen: ManyetikPortakal
klan arama diye konu koymuşsunuz iyi güzel ama sonuç yok zaten 30 sayfa yazı var eski yeni hic bir klan oraya bakmıyor bende görünce sevinmiştim klan bulurum diye bi girdim 30 sayfa ginede yazdim cevap 0 başka bi yolu varmı klan aramanın? :s

klanı forumda degil oyunda ara ..

Ne sayılırız parmakla ne de Tükeniriz vurmakla.

^^50|VT|Punisher
Albay
Albay

VURUCU TEAM

21 Ağustos 09:08 %0
alıntı:
Gönderen: Muharip

klanı forumda degil oyunda ara ..
Ne sayılırız parmakla ne de Tükeniriz vurmakla.

onuda yaptim ne oldu koca bir hiç

The Last Kurşun Bender :D

Denas
Orgeneral
Orgeneral
21 Ağustos 09:54 %2
alıntı:

En iyi klan oyun da bulunur bence. Oyunda oynarken klan arıyorum deme. Sadece oyununa bak. Zaten iyi oynadıkça klan liderleri görür seni ve onlar teklifi yapar sana.

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

^^33|PnS|suikast
Orgeneral

Orgeneral

AbLe

21 Ağustos 12:06 %2
alıntı:
Gönderen: Denas

En iyi klan oyun da bulunur bence. Oyunda oynarken klan arıyorum deme. Sadece oyununa bak. Zaten iyi oynadıkça klan liderleri görür seni ve onlar teklifi yapar sana.
Denas

evet mesela ben |PnS| ye böyle girmiştim.

www.BordoMavi.net

^^50|VT|Punisher
Albay
Albay

VURUCU TEAM

21 Ağustos 13:57 %0
zaten becerebilsem kendi klanımı kurcem gende dediginizi yaparım ama ben cok iyi oynuyamıyorum daha yenıyım 1,5 ay oldu en iyi skorum 101 vurup 34 ölme oda ctfde 2 bayrak taşımıştım

The Last Kurşun Bender :D

Denas
Orgeneral
Orgeneral
21 Ağustos 17:17 %0
alıntı:
zaten becerebilsem kendi klanımı kurcem gende dediginizi yaparım ama ben cok iyi oynuyamıyorum daha yenıyım 1,5 ay oldu en iyi skorum 101 vurup 34 ölme oda ctfde 2 bayrak taşımıştım
The Last Kurşun Bender

Sen oyna klana kafanı takma. Zamana bırak herşeyi.

Denas

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: