|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Ekran kartından dx10 ve 9'u kaldırma konusunda yrdım | fakirdik

|  | 18 Ağustos 15:29 %0 | |
| | ben istemiyorum dx 10 ve 9 u 7'de sabit olsun istiyorum notebookda 8400go var haliyle kasıor. kapatmanın yöntemi varmı | | | |
| 
|  | 18 Ağustos 16:18 %0 | |
| Öyle bir seçenek yok.
Oyunların ayarlarında seçilebilirse, istediğiniz modda çalışabilir sadece.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 18 Ağustos 16:27 %0 | |
| V8 motor çok yaktığı için 4 silindiri kapayalım 4 kalsın gibi olmuş bu biraz...  | | | | Oyuncu |  | 18 Ağustos 18:36 %0 | |
| | cod serilerinde böyle bir özellik var ama digerlerini bilmiyorum. | | | fakirdik

|  | 18 Ağustos 19:00 %0 | |
| mesela mx440 (4 sene önceki bi pcdeki kartım) dx9'u desteklemiyor ama hl2 açılabiliyordu yine farcry'da öyle tabii motion blur, falan hak getire ama yinede çlıştırılabiliyordu. yani bu dx 9un özelliklerini kapatmamız pek mümkün değil öylemi?
alıntı: Gönderen: Tora
Öyle bir seçenek yok.
Oyunların ayarlarında seçilebilirse, istediğiniz modda çalışabilir sadece.
| | | 
|  | 18 Ağustos 19:06 %0 | |
| Half Life 2 Directx 7, 8, 8.1, 9-9.0c'ye kadar tüm ekran kartlarına destek sağlıyordu.
Bunun gibi alt versiyon Directx destekli ekran kartlarına destek veren oyunlar bulunmakta, fakat düşük versiyon directx'i seçebilmeniz sadece oyunun size ayar sunmasıyla gerçekleşebiliyor.
Eğer bir oyun sadece Dx9 destekliyorsa ve Dx7-8'lere izin vermiyorsa, açamazsınız bile.
Açabiliyorsanız oyun düşük sürüm directx'lere de destek sağlıyor demektir.
Siz sorununuzu belirtin, biz çözüm varsa anlatalım.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | fakirdik

|  | 18 Ağustos 20:07 %0 | |
| bi sorunum yokki. notebookda oyunlarda performansımı arttırmak istiyorum. 8400de dx10 olduğu için vistada oyunlar direk dx10un bütün özelliklerini açıyorlar. o zaman kasılıyor. mesela crysisi windows sp2'de kurdum aynı sisteme 30 fps'ye fırladı. ama vistada 15 flan gıcık oluyorum. dx10 düşük kartlarda tam bir çile. dx10 ve dx9 istemiyorum hele şimdi organge box var bende oda 9C diye tutturuyor ben fps arttırmak peşindeyim mevcut sistemle. o yüzden. şu notebooklara vistayı niye dayatıyorlar anlamıyorum zaten...
alıntı: Gönderen: Tora
Half Life 2 Directx 7, 8, 8.1, 9-9.0c'ye kadar tüm ekran kartlarına destek sağlıyordu.
Bunun gibi alt versiyon Directx destekli ekran kartlarına destek veren oyunlar bulunmakta, fakat düşük versiyon directx'i seçebilmeniz sadece oyunun size ayar sunmasıyla gerçekleşebiliyor.
Eğer bir oyun sadece Dx9 destekliyorsa ve Dx7-8'lere izin vermiyorsa, açamazsınız bile.
Açabiliyorsanız oyun düşük sürüm directx'lere de destek sağlıyor demektir.
Siz sorununuzu belirtin, biz çözüm varsa anlatalım.
| | | 
|  | 18 Ağustos 20:18 %0 | |
| Vista üzerinden Crysis'te High ayarları Dx9'dur, Very High ayarı Dx10'dur.
Ayrıca laptopunuzun işletim sistemi DVD'sinden kurulmuş Vista SP1'siz olacağı için performans açısından rezil bir sürüm olacaktır.
SP1 entegreli bir DVD edinerek deneyin.
| | | | |
|
|
|
|
|
|