Acil yardim lazim beyler ya kac gundur bir suru siteye girip cikiyorum kafam iyice karıstı hangi ekran kartını almalıyım sızce 400ytl cıvarı en fazla..
4850 lerde ısınma sorunu var diye duydum hatırlıyorum ama 4870 ler dogru tercih olacaktır ben olsam biraz daha bekleyip 4870 iceq serisi alırım çok güzel sogutmaları var overclock filanda yapılabilir üzerine.
alıntı:Gönderen: CSR | Poyri
anlaıdm kadarıyla slı ve crossfire destegi yok git direk hd4870 al olmadı hd4850 al bence hic girme x2lere pek gerke yok
4850 ve 4870 acaip sorunlarla boğuşuyor. çoğu ufak şeyler ama mide bulandırıyor. 4850'lerde de ısınma var ama problem olacak boyutta değil. ATI, onların bu sıcaklıklarda çalışmak üzere üretildiğini söylüyor. Tabi kim kasanın tam ortasında 100 derecede çalışan bir ekran kartı ister o tartışılır...
anakartınızın PCI-Ex 16x girişi bulunuyor. ama eski bir model. diğer arkadaşların dediği gibi ucuz P35 ya da P45 modellere yönelebilirdiniz. dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.