arkadaşlar video parçalayıcı program var mı
yani bir videonun birazını kesmek istiyorum bazı kısımlar ekleyeceğim öle programlar var mı eren yaz 3557 ye gönder iki kontörün gitsin
not:TÜM OPERATÖRLER için geçerlidir.
alıntı:Gönderen: ^2(Dd)KeArVeCn1
yani bir videonun birazını kesmek istiyorum bazı kısımlar ekleyeceğim öle programlar var mı
eren yaz 3557 ye gönder iki kontörün gitsin
VirtualDub en iyilerden birisidir.
Diğer programlar gibi video codecine dokunmadan olduğu gibi kesebilir ve tekrar işleyerek vakit kaybettirmez.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
kesmek ve parçalamak arasında gidip gelmişsin hayırlısı artık bunun teknik desteğe taşınması gerekmiyomu
alıntı:Gönderen: ^2(Dd)KeArVeCn1
yani bir videonun birazını kesmek istiyorum bazı kısımlar ekleyeceğim öle programlar var mı
eren yaz 3557 ye gönder iki kontörün gitsin
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
alıntı:Gönderen: TiesTorN
VirtualDUB biraz karışıktır yanlız, o programın nasıl kullanılacağını ben bile çözememiştim zamanında
Eğer avi ise ve içeriğindeki codec, sistemde kurulu ise Video > DirectStream'i seçmek yeterli.
Alttaki bardan ise videonun kesilecek kısımlarının başlangıç ve sonları bularak kesebilir ve son halini File > Save as AVI seçerek kaydedebilirsiniz.