Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 23:16 Toplam 138 oyuncu 50 sunucu 637 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: 48 levele düştüm!

FoF//Maceraci 6
Albay
Albay

FeArLeS of FiGhTiNgS

15 Ağustos 16:09 %0
Arkadaşlar şimdi ben normal cod4 oynuodum.Oyuna bi girdim Tab'a basım kaçıncı olduğumu görmek için bi baktım level 48 gösterio ama normalde 53 tüm.Çıktım ranka baktım orda 53 gösterio ama 54. levele geçmem için olan puan 20000 küsürlerde ve bölüm geçince de 54. levele geçmek için olan puanlar azalıcağı yerde artıo.CRACK yaptım olmadı PC yi kapatıp yeniden açtım gene olmadı neden böle oluo arkadaşlar nolur yardım edin

Asprox
Oyuncu
15 Ağustos 16:18 %0
Birkaç kisinin de ayni sorunlari yasadigini duymustum ama kimse adam akilli bi çözüm bulamadim büyük ihtimalle bi bug' tir yada oyunun kopya olmasindan kaynaklaniyordur. Save dosyasini silip bastan kasmayi dene.

BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR

<Fresh>
Yarbay
Yarbay
15 Ağustos 16:18 %0
Oyun bıkmış senden 10 senede bi gelemedi 55 levele diye haralde xD ne biliyim.öyle yapmaması gerekir :S

FoF//Maceraci 6
Albay
Albay

FeArLeS of FiGhTiNgS

15 Ağustos 17:39 %0
Ya 52 level yeniden kasamam başka bi yolu olmalı.

gromphder
Oyuncu
21 Ağustos 20:35 %0
yani bence easy account kullan bi anda 55 lv oluyon herşey açık bende bilgisayara format attım gerçi 40 lv dım gene yapılır ama g*t yemedi bende easy account kullandım şu an 55 lvilm sende uğraşmak istemiyosan bence kullan

orakles
Yüzbaşı
Yüzbaşı
21 Ağustos 20:47 %0
bence oyunun elenceli tarafı silahları açmak ondan sonra zevki kalmıo

fK|Anesthesia!.
fastest killers

21 Ağustos 21:56 %0
hahaha sorununa koptum ya süper bi sorun

PnT|Anesthesia!. bu mesajın içeriği hakkında kesin bilgi sahibi değildir ruh haline göre cevap vermektedir.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: