|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Foobar2000 tema sorunsalı | | Oyuncu |  | 12 Ağustos 22:32 %0 | |
| Merhaba arkadaşlar.
Winamptan sıkılan bünyeme çare olarak aimp2 kullanıyordum. özellikleriyle falan göz dolduruyordu. fakat foobar2000'i çok tavsiye ediyorlar. ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylediler.
Programı indirip kurdum, fakat çok sade bir görünümü var. Hatta gereğinden fazla sade. bu neden tema arayışına girdim.
http://www.bildirgec.org/yazi/eklentileriyle-foobar2000
bu linkte tema uygulamayı ayrıntılı olarak aktarmış. orda yazan her şeyi yapmama rağmen, görünümde bir değişiklik olmuyor.
Daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. teşekkürler. | | | |
| 
|  | 13 Ağustos 06:55 %0 | |
| Foobar skin ve temalarını kurmak, deveye hendek atlatmaktan zordur sanırım.
AIMP2 şu an inanılmaz geliyor bana, aradığım ayarlar bundaymış, resmen boşuna vakit harcamışım winamp5 ile.
Bu arada "foobar'ın ses kalitesi daha iyiymiş" gibi yorumları gördükçe gülüyorum
Foobar farklı bir Directsound çıkışı mı yaratıyor kendine
Playerlar arası ses farkı sadece default EQ'a göre değişir, hepsinin kullandığı ses çıkışı aynıdır. Dolayısıyla bu tür yorumlara gülüp geçin.
Foobar açık kaynak kodlu, özgür bir yapımdır fakat sınırları çok zorlamış, kişiselleştirmenin suyunu çıkarmışlar biraz. Kullanıcıyı bu kadar da sıkmaya lüzum yok.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | |  Moderatör |  | 13 Ağustos 09:02 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Tora
Foobar skin ve temalarını kurmak, deveye hendek atlatmaktan zordur sanırım.
AIMP2 şu an inanılmaz geliyor bana, aradığım ayarlar bundaymış, resmen boşuna vakit harcamışım winamp5 ile.
Bu arada "foobar'ın ses kalitesi daha iyiymiş" gibi yorumları gördükçe gülüyorum
Foobar farklı bir Directsound çıkışı mı yaratıyor kendine
Playerlar arası ses farkı sadece default EQ'a göre değişir, hepsinin kullandığı ses çıkışı aynıdır. Dolayısıyla bu tür yorumlara gülüp geçin.
Foobar açık kaynak kodlu, özgür bir yapımdır fakat sınırları çok zorlamış, kişiselleştirmenin suyunu çıkarmışlar biraz. Kullanıcıyı bu kadar da sıkmaya lüzum yok.
gülecek bir durum yok. sese etki eden tek faktörün EQ yada directsound değil. herkes fraunhofer'in MP3 decoder'ını kullanmak durumunda olmadığından seste decoder kaynaklı farklar oluşuyor. Farklı decoder, tabii ki farklı ses karakteristiği ile geliyor. Ayrıca foobar2000 "n" kanal EQ desteği ile geliyor. 0<n<sonsuz olduğundan o konuda da üstünlüğü var.
kullanıcının sıkılmasına, deveye hendek atlatmaya gerek yok zaten. Columns UI yükleyip (yüklemek derken, tek bir dll dosyasını foobar klasörüne atmaktan ibaret), istediğiniz renkleri seçip kullanabilirsiniz. O şekilde de gayet iyi bir hale geliyor.
Foobar'ın tek eksi görülebilecek tarafı, özelleştirme imkanlarının çok fazla olması. Bu özelleştirmeler, kod yazarak yapıldığından normal kullanıcıyı aşıyor... hoş yeterince ses dosyanız var ve bunları düzenli tutmak istiyorsanız, araştırma yapmak ve önceden yazılmış UI düzenlerine ulaşmanız işten bile değil. hydrogenaudio forumlarında yüzlercesi var zaten.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | 
|  | 13 Ağustos 10:24 %0 | |
| Fraunhofer dışında ffdshow'un libmp3.dll'i ni son zamanlarda sık sık değiştirerek kullanıyorum. Bence audio codec ile sesin farkını ayırt edebilen varsa uzatsın o mübarek elini öpeyim 
| | | | Oyuncu |  | 13 Ağustos 16:49 %0 | |
| | hallettim arkadaşlar, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. | | | Yarbay
fakirdik

|  | 13 Ağustos 23:45 %0 | |
| aimp2 sözleri yazıyo mu?
var mı plugini falan?
Free for allmaz aga, ayıp | | | 
|  | 14 Ağustos 05:55 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Corvex.
aimp2 sözleri yazıyo mu?
var mı plugini falan?
Free for allmaz aga, ayıp
Eğer dosya bilgileri içine gömülü ise sözleri gösterme desteği var.
| | |  Moderatör |  | 14 Ağustos 08:34 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Tora
Fraunhofer dışında ffdshow'un libmp3.dll'i ni son zamanlarda sık sık değiştirerek kullanıyorum. Bence audio codec ile sesin farkını ayırt edebilen varsa uzatsın o mübarek elini öpeyim
o ses sistemle ayırt edemiyorsan bilemiycem aE (Audio Enlightment) her zaman farklıydı ses olarak.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
And The Heavens Shall Tremble.
A call to arms to the Heroes: Diablo III
| | | fakirdik

|  | 14 Ağustos 14:08 %0 | |
| konuyu gorunce aimp2 cektim.
tek sorum var programı acınca playlisti tekrardan check edip toplam süre , boyut ve sarkı sayısını hesaplaması nasıl engelliyoruz?
öle bi secenek var deyin gerisini ben bulurum zaten.:ukala | | | | Oyuncu |  | 15 Ağustos 17:23 %2 | |
| http://dawxxx666.foobar2000.pl/
Fazla uğraşmak istemiyorsan güzel bir tema
http://img206.imageshack.us/img206/5281/fooava105previewnb4.png
It's Now or Never! | | | . | | Oyuncu |  | 16 Ağustos 15:00 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Lukany
http://dawxxx666.foobar2000.pl/
Fazla uğraşmak istemiyorsan güzel bir tema
http://img206.imageshack.us/img206/5281/fooava105previewnb4.png
It's Now or Never!
teşekkürler  | | | | |
|
|