Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:26 Toplam 254 oyuncu 50 sunucu 1084 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
KapatılmışAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Sol&waffen ss maçı

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

14 Ağustos 10:01 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9MTT^1!
biz bu adamları kaç farkla yenmiştik yav
LoS#

farklar korkunç mustafam. ama kartpapazım.engoı.slay vs vs dostlarımdan dolayı söylenmez. lakin yazıkkı. fato gibi adamlar yarabbim nasıl iş neyse. buarada fato bendemedimmi ya ben sanayazamdıkca degil benle muahatap olmak yazdıklarıma. nokta virğül dahi koyma diye ama anlaman kıt.he SS klanından dostların varsa tabiki muhatap olabilirsin ben senin gibi milet adına konuşmam ok.

WAFFEN-SS / TIGER

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

14 Ağustos 10:13 %0
alıntı:
Gönderen: Xallez
sordummu lan yakışıp yakışmadığını,kimsin ki beni muhattap alıcan ergen sivilce torbası.çokda çükümdeydin.

hocam sen ne işsin yenimi türedin.. bak senin o cükünü alır biyerine monte ederim.karakuşağınıda boynuna dolarım.. bak yiyormu hayatım. hepdiyorum yiyen varsa versin adresini gelcem .. 2 tane deve verdi ve bak artıkyazamıyorlar .senin o kulağını degil biyerini keserim .yanında o an kimler varsa onlarıda eşentiyon yaparım.yazdığın adamları tanı öğren öyle yaz. sonra tırsma.. he banadersen sen zahmet etme bengelcem .hemen adresimivereyim lakindediğim gibi sor sorutur öyle ben kulak kesmem .g ..keserim.seningibi tavukları ben çok kestim.lan ne ayak ya bıraktık dedik el ayak cektik dedik.2,3zibidi yüzünden yine illegalık olcaz. ya.fato sendende adres bekliyorum hayatım.. sana takıntımvar. dua et .adresini aramıyorum ama kasınırsan arar bulurum .gelirim ve seni yeminle gömerim. ailendegil sulalen kurtaramaz. sonra.

WAFFEN-SS / TIGER

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

14 Ağustos 10:17 %0
sevgili hl .kalnındaki . mıt .turko. lost .kalnındaki tüm dost ve kardeşleriminde gözlerinden öperim.. BUARADA .SERKANIM BAHCELİ EVLERDEYDİM DÜN.LEN CAFENE GELCEKTİM.YAYLAYA GECİP. MALESEF. bakırköy emniyetinde işim uzadı .. sory.. özürdilerim.senden. lakin gelcem. sözüm söz.

WAFFEN-SS / TIGER

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

14 Ağustos 10:27 %0
alıntı:
Gönderen: Curley

osn nin en ii klanı kişiden kişiye göre değişir bence deseydin daa bi güzel olurdu...

DOĞRUBENCE DE KİMSEYİRENCİDE ETME KARDEŞİM KURŞUN.. DOSTUM BEN onun adına senden özürdilerim.. kusura bakma.

WAFFEN-SS / TIGER

GD|MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

paris

14 Ağustos 15:11 %2
sn önce haddini bilde kendinden büyüklere saygılı ol..
sd de yendiyse aydın abiler tdm de sizi osn ye gömerler!!
şimdi sol clanı ile olan maça odaklandık biz sizinle ugrasamayız
by by kuzum^^

alıntı:
Gönderen: ^^33|VT|FaTaL!tY

Kendine güvenen ve serveri olan TDM klanı varsa gelsin boyunun ölçüsünü alalım TIGER cahil insan sana sesleniyorum kendine güveniyosan topla takımın gel bir TDM maçı yapalım sizinle sonucunuda foruma asalım herkes görsün nekadar sıradan bir oyuncu ve klan olduğunuzu!hee ne diyosun varmı o yürek sende!?Ozaman farkı görürsün
TIGER;gereksiz kişilik seninle muhatap olan yok herzamanki gibi önce sen atladın bende herzamanki gibi sana gereken cevabı verdim ok!? SS klanındaki kişilerle muhatap olma gibi bir durumum yok olsa bile kiminle konuşup konuşmayacağıma sen karar veremezsin. Şunuda bil VT klanındaki imajın çok kötü klandaki arkadaşlar senin hakkında kötü düşüncelere sahip

Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

14 Ağustos 15:42 %0
alıntı:
Gönderen: ^^33|VT|FaTaL!tY

Kendine güvenen ve serveri olan TDM klanı varsa gelsin boyunun ölçüsünü alalım TIGER cahil insan sana sesleniyorum kendine güveniyosan topla takımın gel bir TDM maçı yapalım sizinle sonucunuda foruma asalım herkes görsün nekadar sıradan bir oyuncu ve klan olduğunuzu!hee ne diyosun varmı o yürek sende!?Ozaman farkı görürsün
TIGER;gereksiz kişilik seninle muhatap olan yok herzamanki gibi önce sen atladın bende herzamanki gibi sana gereken cevabı verdim ok!? SS klanındaki kişilerle muhatap olma gibi bir durumum yok olsa bile kiminle konuşup konuşmayacağıma sen karar veremezsin. Şunuda bil VT klanındaki imajın çok kötü klandaki arkadaşlar senin hakkında kötü düşüncelere sahip

ya fatalatiy baksana bu yeni kıvırma operasyonumu.imaj derken .. evet kötüdür. maplarda küfür eden wh yapanlarla aram hic iyi olmadı gerisiyle çok şükür abikardeşiz .hay hay.. tdm deyapalım.silahları sec.. ozaman sadece manuelmi yoksa.pom. yoksa. otomatikmi onude. tdm.maçı hay allahım ya . ok. senin icin işi dahada basitleştirdim.. ok. bana deki sadece manule hemenonları alalım ok. bak snıplarla yapalımmı .. sol .bi şumeseleyi haledelim. he buarda forma asmak tabiki.. biz senin le yapılanları asmadık rencide olma diye ama .asarız .. hatta vt.ss .maçlarının tümünüde asalımm. oldumu canımın ici.tabi bu saygım sana olamaz. bilindiği gibi vt deki sevgili saygıdeger dostlarımadır. ok. şimdi naş.

WAFFEN-SS / TIGER

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

14 Ağustos 15:51 %0
cehalete gelince hayatım. baştata dedim ne okuduğum okularda .negezdiğimyerlerde. ne yaşadığım hayatta nede iş hayatımda. haliyle senle .bir seviyede olamam. bak okulum kıcı kırık mimarsinan. işim dış tiç.ithalat ihracat. gezdiğimyerler . avrupanın nerdeyse tamamı. çin ve türk cumhiriyetler. eh çalıştığım yerse.2 tane var .onlarda çalışıyorum ama iş veren olarak.KAZANCIMI DEMİYORUM KESİN EZİLİR KALIRIM .. SENİN YANINDA haliyle senle bir seviyede değilim.ben kim sen kim. senin eline su dökemem. oldumu. kardeşim.daha 40bin fırın ekmek yicem senin seviyene cıkcam . SS KALNINA DUYURURUDUR.ULU FATALATİ BİRADERE LÜTFEN CEVAP YAZMAYIN. onun seviyesisizliğinden degil .vt de gercekten çok sevdiğim dostlarım var onlar kırmamak icin .HERKEZ ALLAHA EMANET OLSUN
BİRDE haklısın fatalati. ss birbak oyuncularına bir bak topu **** adam .lakin .ne hikmetse. milet Klanımıza gelmek icin can atıyor ve klanımızın adamlarını üyü yapmak icin bizlerden izin istiyor .bizde haliyle kırmıyoruz. nede olsa seninkadar yapıcı değiliz. .VT klanındaki kadin dostlarıma sevgi ve saygılarımla.

WAFFEN-SS / TIGER

Sayfa: « 1 2 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: